- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
ahanda 4 olduk 20 kasım güzelleri eve çıkış günü :))) ohhh miss gelsi,n artık 20 kasım isyan bayragı çıkartcam yoksa
Bebek arabası:)
ne kaldı senn eksık ?
sorma ya o bendede oluyor zorla giyyorumBenimki de 11 Kasım valla dayanmak çok zor corabimi bile giyinemezken işe calismaya geliyorum :))
Himm kötü olmuş. Neyse en azından paran yanmıyor. Güvenilir bir sitemail atmıştım müşteri hizmetlerine,cevap gelmiş..tedarik edilememiş o ürünler..karta iadesi yapılacakmış..aramışlar ama ben açmamışım, öyle yazıyor gönderdikleri mailde..
Teşekkür ederim canım.huzurluvemutlu valla cnm ben şimdilik huggies yenidoğan aldim bi paket doğduktan sonra alırım gerektikçe oglumda üni baby ıslak mendil aldim yenidoğan bunda sleppy tercih ettim sonuçta ikisi de pamuk su
Bebedor un tırnak makas vs setini aldim
Şampuan olarak da sebamedden sasmam oglumda memnun kalmıştım
Cnm ben dün görüştüm medical ile sadece kapı süsü ve şerbet var dediler süsleme yokmuş. Oda rezervasyonu için sadece suit oda rezervasyon oluyomuş 350 tl farkı varmış ( bence gereksiz :) bu arada fiyatlar da bnm özel emekli sandığı anlaşmam normal 2000, sezeryan 2750
Canim bende ilk aylarimda medical parka gidiyordum ordan ogrenmedim ama bu nisan ayında arkadaşım orada doğum yaptı oda süsleme yok canım sen yine de hastaneyle bir görüş ist daysan başka hastane önerebilirim doğum paketi olan yakinsan tabi ben özel gop hastanesine gidiyorum lohusa şerbeti kapı süsü doğumdan sonra kuaför hizmeti vs var ben orada yapıcam doğumu kismetse Dr dan da çok memnunum
cnm aynen bende medicana Çamlıca hastanesine gidiyorum doğumu da 9rada yapacağım nasip olursa.. 3500 sezaryen doğum olacak ama bende bilmiyorum paket içinde ne var ne yok. 32+0 a muayene var hem rapor umu alacağım hemde bu pakette ne VR onu soracağım. ben birde kendim kokulu taş falan yerine yemeli tatlı baklava gibi şeyler yaptiracagim çünkü bebek doğunca tatlı yedirilir adetten. Mevlüt te zaten yemekli yapacağım için ayrıca kokulu sabun dagitacagim. Hastane pek bişey vermiyor verse en fazla şerbet falan verir birde oda süsleme
her hastane yapmıyo onu hastaneden ogrenmen lazım cnm
Benimde 29 sonunda 1900 lerdeydi 31 de 2200 küsür dedi 2 hafta önde dedi ama sezeryan olmalısın demedi aklım takıldı şimdi haftaya kontrolde bir sorayım doktora1800 dedi 2 hafta öndesin dedi
ultrasyonda da yanakları şişko bir bebek gördük :)
sorma ya o bendede oluyor zorla giyyorum
Iki emzirmeden atleti yeter canım. Göğüs peşinde aldın mi?Bebek arabası
Oto koltuğu
Ateş ölçer
Küvet-kova-maşrafa-file
Banyo havlusu-sünger
Şampuan
Emzirme atleti (2 adet almıştım. Tekrar alacağım, yetmez)
Lohusa tacı
Depend hasta bezi
Burun aspiratörü(otribebe düşünüyorum)
Biberon(avent)(kaç ml.lik ve kaç adet?)
Tırnak makası-Tarak(chicco)
Islak mendil(unibaby yenidogan-babyme)
Alt değiştirme minderi ve emzirme yastığı (anneme diktirmeyi planlıyorum)
Bugün aldıkların:
1) Hastane çıkışı(gaye bebe)
Nihayet aldım.
1-3 ay(56 cm.) Büyük mü gelir?
2) Emzik-Avent soothie (kargo siparişim geldi)
3) Hastane için plastik beyaz terlik (tam istediğim gibi buldum)
4) Hamile kilodu (1 adet aldım. Memnun kalırsam birkaç tane daha alacağım)
5) Çamaşır yıkama filesi
6) 2. lohusa pijamamı aldım, fakat düğmeleri yukarıda kaldı. Emzirmeye uygun değil. Değiştireceğim.
ben kalbim ağrıyo sanıyodum . kalbimin az altı kaburgam geceleri yatarken özellikle canıma okuyor. uyuduktan sonra geçiyor gündüz hiç olmuyor.. az kaldı artık sabredecez be cnmcanım benim de dün akşam çok ağrıdı kaburgam sol göğsümün altı bittim ağlaya başladım dayanamadım bir de nefes alamıyorum özellikle yatarken çok ağladım ilk kez dün gece yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum nefes darlığm çok var
oooo maşallah sizekızlar ben doktora sormayı unuttum cinsel ilişki ne zamandan sonra yasak
Benim eşim sabah iki oğlanı kaldırıyor okula hazırlıyor sağ olsun. Gece zor uyuyorum ben de 3 aştıklarını sanki otobüs yolulugu yapiyorum.Annelik zor valla yaa erkekler ne şanslı dün gece gene uyuyamadim ağrıdan baktım benimki nasıl uyuyor böyle mışıl mışıl :)) Ayy diye bir bagirdim adamın ödü koptu nefes alamıyorum camı açar mısın dedim kalktı hemen camı pencereye2acti bana su getirdi adam neye uğradığını şaşırdı ama.napimben uyuyamiyorum agridan o nasıl da bebekler gibi yatıyor :)) çocuğu tek başıma mı yaptım canım
Göğüs pediIki emzirmeden atleti yeter canım. Göğüs peşinde aldın mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?