2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
:)
ne kaldı senn eksık ?
Bebek arabası
Oto koltuğu
Ateş ölçer
Küvet-kova-maşrafa-file
Banyo havlusu-sünger
Şampuan
Emzirme atleti (2 adet almıştım. Tekrar alacağım, yetmez)
Lohusa tacı
Depend hasta bezi
Burun aspiratörü(otribebe düşünüyorum)
Biberon(avent)(kaç ml.lik ve kaç adet?)
Tırnak makası-Tarak(chicco)
Islak mendil(unibaby yenidogan-babyme)
Alt değiştirme minderi ve emzirme yastığı (anneme diktirmeyi planlıyorum)

Bugün aldıkların:
1) Hastane çıkışı(gaye bebe)
Nihayet aldım.
1-3 ay(56 cm.) Büyük mü gelir?
2) Emzik-Avent soothie (kargo siparişim geldi)
3) Hastane için plastik beyaz terlik (tam istediğim gibi buldum)
4) Hamile kilodu (1 adet aldım. Memnun kalırsam birkaç tane daha alacağım)
5) Çamaşır yıkama filesi
6) 2. lohusa pijamamı aldım, fakat düğmeleri yukarıda kaldı. Emzirmeye uygun değil. Değiştireceğim.

Son düzenleme:
prensesyn canim ben soy ayda doğuma yakın bile sorun olmuyor diye biliyorum başka bi sıkıntın yoksa

shadowqueen benimde mecburi genel olucak gibi ilkinde yapamadılar epidural kemikler takınmış birbirine

Benimde sezeryan bstan beri belli ama Dr gün olarak birşey söylemedi şimdiden soylemeyelim dedi ilginc

mail atmıştım müşteri hizmetlerine,cevap gelmiş..tedarik edilememiş o ürünler..karta iadesi yapılacakmış..aramışlar ama ben açmamışım, öyle yazıyor gönderdikleri mailde..
Himm kötü olmuş. Neyse en azından paran yanmıyor. Güvenilir bir site

Teşekkür ederim canım.

huzurluvemutlu bebek arabası oto koltuğu benim chicco ateş ölçer kulaktan aldim braun burun aspiratoru bence gereksiz hiç kullanmadim sağma makinesi vs gerek olursa alırsınız bence küvet masrapa vs e bebekten aldim markası yoktu sanırım

kapı süsü ve şerbet yeterli aslında,inş nasip olursa normal doğum yapmak istiyorum ve çok kalmiycam hastanede,yine de bir görüşelim bakalım. Bu arada bende normal ya da sezeryan farketmez ikisine de 2.750 tl dediler fiyata,nisan ayında gitmiştim ilk ve o zaman fiyat vermişlerdi. Ankara medical parktan bahsediyoruz bu arada değil mi:)

Ben ankara'dayım canım

Ankara medical park'a gidiyorum ben canım :)

sorma ya o bendede oluyor zorla giyyorum

Annelik zor valla yaa erkekler ne şanslı dün gece gene uyuyamadim ağrıdan baktım benimki nasıl uyuyor böyle mışıl mışıl :)) Ayy diye bir bagirdim adamın ödü koptu nefes alamıyorum camı açar mısın dedim kalktı hemen camı pencereye2acti bana su getirdi adam neye uğradığını şaşırdı ama.napim ben uyuyamiyorum agridan o nasıl da bebekler gibi yatıyor :)) çocuğu tek başıma mı yaptım canım

Iki emzirmeden atleti yeter canım. Göğüs peşinde aldın mi?

ben kalbim ağrıyo sanıyodum . kalbimin az altı kaburgam geceleri yatarken özellikle canıma okuyor. uyuduktan sonra geçiyor gündüz hiç olmuyor.. az kaldı artık sabredecez be cnm

Benim eşim sabah iki oğlanı kaldırıyor okula hazırlıyor sağ olsun. Gece zor uyuyorum ben de 3 aştıklarını sanki otobüs yolulugu yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…