cnm dün gittik defne hanıma. randevudan 1.5 saat sonra anca girebildik. eşime fenalıklar bastızor sakinleştirdim adamı. ama genel olarak memnun kaldık. odalar tek kişilikmiş. ama boş oda olmadığından göremedik . aklımada takıldı gerçi ya ben doğuma geldiğimde boş oda olmazsa ne olacak. panik durumundayımGunaydin aralik anneleri nasilsnz iyisnz ins
Ilişki esnasında korunmak lazimmis.spermdeki bir madde erken doğuma neden olabilirmiş.kızlar ben doktora sormayı unuttum cinsel ilişki ne zamandan sonra yasak
Canim ilk bebeginse 3000 dogmasıda normal benim ilk bebeğim 3300 gr di ama bu büyük olacak diye tahmin ediyorum yani ilk bebekler genelde küçük olur ve anne babada öyle çok yapili degilse onlara benzer bebek :)benım doktorum da "1400-1500" arası beklıyordum kılo ıyı" dedı Ama burda herkes 1700-1800 lerden bahsedınce ıskıllendım braz acıkcası
Yoruluyor musun canım ogretmendin di mi?kızlar ben pes edicem galiba ya 8 saat mazeret iznimi de 4 saat 4saat 2 gün kullanıp pazartesi bıraksam mı diye düşünüyorum şu an
yıka cnm neyi var neyi yok yıka.. peluş oyuncakları bile yıkayacam ben..Kızlar bisey sorucam bebegin kiyafetlerini yikayacam battaniyeleride yikamaya gerek var mi
Benim eşim sabah iki oğlanı kaldırıyor okula hazırlıyor sağ olsun. Gece zor uyuyorum ben de 3 aştıklarını sanki otobüs yolulugu yapiyorum.
Bnde sorcm unutyrm hep cnmkızlar ben doktora sormayı unuttum cinsel ilişki ne zamandan sonra yasak
Ben yikadim canim hatta hazir aldigimiz yorgani bile yikadimKızlar bisey sorucam bebegin kiyafetlerini yikayacam battaniyeleride yikamaya gerek var mi
Allah cc kolaylik versn cnm bnm kizda tekmikliyip duruyr yedi tursuyu costuayy o bnde çok oluyr ya bizim çocukta bnm gibi kurtlu yerinde durmuyor 2 dk şuan belim ve karnım inanılmaz derecede ağrıyor ve işteym çok yoğunum napcam bilmyom
Tamam canım sagol bende yikayim o zamanyıka cnm neyi var neyi yok yıka.. peluş oyuncakları bile yıkayacam ben..
Sagol canım yikayim bende o zamanBen yikadim canim hatta hazir aldigimiz yorgani bile yikadim
Teşekkürler canımhuzurluvemutlu bebek arabası oto koltuğu benim chicco ateş ölçer kulaktan aldim braun burun aspiratoru bence gereksiz hiç kullanmadim sağma makinesi vs gerek olursa alırsınız bence küvet masrapa vs e bebekten aldim markası yoktu sanırım
Merak etmeyin kizlar ben 7 aylık doğmuşum, hemde evde , rahmetli babaannem bakmış pamuklara sararmış kendimi ısıtayım diye , turp gibiyim, doğru düzgün hasta bile olmam , 175 boy -64 kiloydum hamilelikten önceHaftasına göre uyumlular çok kilolu olmaları sezeryan belirtisi sağlıklı doğsunlarda zayıf olsunlar biz onları besleriz
Maşaallah sana eskiden daha kolaydı bu işler galiba radyasyon nesliyiz diye mi böyle anlamadım. Çocuklar bile dönmüyo artık şu hale bakMerak etmeyin kizlar ben 7 aylık doğmuşum, hemde evde , rahmetli babaannem bakmış pamuklara sararmış kendimi ısıtayım diye , turp gibiyim, doğru düzgün hasta bile olmam , 175 boy -64 kiloydum hamilelikten önce
Arkadaslar pazartesi git, yoksa bugun başlatrlar raporu dediler, ben de pazartesiye ertledim randevuyu tatlim.a senin de öyle sahi, bugün 31+5 olduğuna göre. sağol dünürcüm. napın gittin geldin mi? hallettin mi? ne oldu nasıl oldu tam olarak?
anlıyorum cnm seni.. tamam durumu olmasa sende olunca mecbur olup bakmakla yükümlü olursun ama bizim durumumuz çok farklı hem emekli hem kira alıyor kayinoeder.. ve istanbula yanımiza gelirken arıyor kocami bize üç bileti al biz oraya gelecez diyor. sanki çok lazım buraya gelmeleri. birde duydum ki torun için battaniye oruyormus kaynana.. hep çıldırdım ben herseyin aldım sormuş mu Bana neyi eksik diye kafasına göre örgü yapıyo dedim. babaanne dede olarak taksim bi altın bizde eşşek değiliz bi eksiği varsa onunla alırız. is olsun diye Goya bişey yapmak için saçma sapan tüylü bişey örer getirir çocuğun ağzına burnuna girer diye kullanmam bende..Bzm Allahtn hepsine ayni muamele yapiyr ahh biz 2 ev gecindiriyrz desem anlrmsn uzatmiyaym cnm cocuk okutuyrz oy oy
MELTEM biz zayıf çocuklar çıkartcaz kuzum biz çırpıgillerdeniz :)))
döner canım ya, daha vakitleri var..son anda bile dönen bebekler var ki bizim daha vaktimiz var..o yüzden çok takma kafana..Ben bebek hareket etmeyınce ewe gelirken bi hastaneye ugradim Kafası hala yukarda, dönmuycek benmki ya, normal doğuramıycam zaten
Normal aletlerim hep dar geliyor, sıkıyor. O yüzden şimdiden emzirme atletleri giymeye başladım. Pijamalarım da dar geliyor, o yüzden lohusa pijamalarımı da yıkayıp hemen giymeyi planlıyorum. 2 atlet az geldi şimdiden. Mecburen alacağım.Iki emzirmeden atleti yeter canım. Göğüs peşinde aldın mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?