2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin aralik anneleri nasilsnz iyisnz ins
cnm dün gittik defne hanıma. randevudan 1.5 saat sonra anca girebildik. eşime fenalıklar bastızor sakinleştirdim adamı. ama genel olarak memnun kaldık. odalar tek kişilikmiş. ama boş oda olmadığından göremedik . aklımada takıldı gerçi ya ben doğuma geldiğimde boş oda olmazsa ne olacak. panik durumundayım kapı süsü serbet ve kuaför hizmetleri varmış. fiyatlar dediğin gibi normal 600 -650 zorunlu sezeryan 1000 isteğe bağlı 1600 epidural 400 defne hnm gelirse mesai saati dışı 550 dediler galiba..

benim bebiş şişmiş hepten tospağa olmuş . 2200 gr çıktı. haftası 2 hafta önde. yanaklar sarkacak neredeyse. oysa ben tombiş olsun hiç istemiom. ayrıca şekerden dolayı kuzucum kilo alıyor onada ayrı üzülüyorum. dr. bişi demedi ama bu hızla kilo alırsa bebiş, normal doğum zor gibi hissediyorum. suyum yine fazla. ne suymuş bee yaw. 100 lük yükleme yaptırmicam dedim. o zaman bi hafta sabah öğle akşam tokluk şekerini ölçtür yaz gel dedi. bi sonraki muayene için ise 1 ay sonraya randevu verdi. 2 hafta olması gerekmiyor mu? seni kaç haftada bi çağırıyor?

normal doğum yapılamaması için bebek kaç kiloyu geçmeli?

benım doktorum da "1400-1500" arası beklıyordum kılo ıyı" dedı Ama burda herkes 1700-1800 lerden bahsedınce ıskıllendım braz acıkcası
Canim ilk bebeginse 3000 dogmasıda normal benim ilk bebeğim 3300 gr di ama bu büyük olacak diye tahmin ediyorum yani ilk bebekler genelde küçük olur ve anne babada öyle çok yapili degilse onlara benzer bebek :)

Benim eşim sabah iki oğlanı kaldırıyor okula hazırlıyor sağ olsun. Gece zor uyuyorum ben de 3 aştıklarını sanki otobüs yolulugu yapiyorum.

Ne güzel inşallah benimki de öyle olur yaa gerçi olur gibi geliyor bana da bilemiyorum yine işi çok yoğun çünkü

Haftasına göre uyumlular çok kilolu olmaları sezeryan belirtisi sağlıklı doğsunlarda zayıf olsunlar biz onları besleriz
Merak etmeyin kizlar ben 7 aylık doğmuşum, hemde evde , rahmetli babaannem bakmış pamuklara sararmış kendimi ısıtayım diye , turp gibiyim, doğru düzgün hasta bile olmam , 175 boy -64 kiloydum hamilelikten önce

Maşaallah sana eskiden daha kolaydı bu işler galiba radyasyon nesliyiz diye mi böyle anlamadım. Çocuklar bile dönmüyo artık şu hale bak

a senin de öyle sahi, bugün 31+5 olduğuna göre. sağol dünürcüm. napın gittin geldin mi? hallettin mi? ne oldu nasıl oldu tam olarak?
Arkadaslar pazartesi git, yoksa bugun başlatrlar raporu dediler, ben de pazartesiye ertledim randevuyu tatlim.

Bzm Allahtn hepsine ayni muamele yapiyr ahh biz 2 ev gecindiriyrz desem anlrmsn uzatmiyaym cnm cocuk okutuyrz oy oy
anlıyorum cnm seni.. tamam durumu olmasa sende olunca mecbur olup bakmakla yükümlü olursun ama bizim durumumuz çok farklı hem emekli hem kira alıyor kayinoeder.. ve istanbula yanımiza gelirken arıyor kocami bize üç bileti al biz oraya gelecez diyor. sanki çok lazım buraya gelmeleri. birde duydum ki torun için battaniye oruyormus kaynana.. hep çıldırdım ben herseyin aldım sormuş mu Bana neyi eksik diye kafasına göre örgü yapıyo dedim. babaanne dede olarak taksim bi altın bizde eşşek değiliz bi eksiği varsa onunla alırız. is olsun diye Goya bişey yapmak için saçma sapan tüylü bişey örer getirir çocuğun ağzına burnuna girer diye kullanmam bende..
Allah şansa sabır versin. insanın zorunda gidiyor gerçekten kendi riskini evlenmissin hala kaynana kayjnoedere bakmak zor .. durumu yoksa tamam zorunlu ama varken hala senden bişey bekleniyosa insanin sabri tükeniyor seni anlıyorum

Ben bebek hareket etmeyınce ewe gelirken bi hastaneye ugradim Kafası hala yukarda, dönmuycek benmki ya, normal doğuramıycam zaten
döner canım ya, daha vakitleri var..son anda bile dönen bebekler var ki bizim daha vaktimiz var..o yüzden çok takma kafana..

Iki emzirmeden atleti yeter canım. Göğüs peşinde aldın mi?
Normal aletlerim hep dar geliyor, sıkıyor. O yüzden şimdiden emzirme atletleri giymeye başladım. Pijamalarım da dar geliyor, o yüzden lohusa pijamalarımı da yıkayıp hemen giymeyi planlıyorum. 2 atlet az geldi şimdiden. Mecburen alacağım.

Göğüs pedini mi sordun? Almadım, almayı düşünmüyorum. Hem göğüs kalkanı hem de göğüs ucu koruyucu aldım. Ayrıca göğüs ucu kremi de aldım. Pede gerek yok diye düşünüyorum. İhtiyaç olursa doğumdan sonra alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…