2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
MELTEM SENİN BEBİŞ EN AZ 2000 GR OLMUŞTUR HATTA GEÇMİŞTİR BİLE. ARADA 17 GÜN OYNUYOR
Bakalım canm ya, pzt devlete gidicem rapor almaya, ardından cuma ya da cmt de kendi doktorumuza, ak mı kara mı ortaya cıkacak :)
Bugun bebiş hareket etmeyınce bzm evn yanndaki acile gttm hala donmemiş ya, kafa yukarda

ay kızlar sıtede sıkıntı var sanırım reklam cıkıo bıseye tıklayınca sınır oldum dunden berı gıremıyorum neye tıklasam reklam sayfası acıo

Kızlar
1 adet bebek uyku seti aldım. 1 adet de bebek nevresim takımı aldım. Ayrıca yorgan almama gerek var mı? Uyku setinin kılıfını çıkarıp nevresim takımını geçirmeyi planlıyorum. Ayrı bir yorgana ihtiyaç olur mu?

kızlar dunden berı rahmımde hafıf kasılma var kasılıyo bebek bı yere toplanıyo doktor arkadasa sordum bugunde devam ederse acıle gıt dedı bugun pek olmadı bı ıkı defa oldu ayın 19 unda kontrolum var soylıcem bakalım doktoruma ınsallah erken gelmez benım zilli

yok canım ılk donemlerde gerekmez zaten cogunlukla battanıyesınde yatırırsın belkı 4 5 ayından sonra lazım olabılır

Bakalım canm ya, pzt devlete gidicem rapor almaya, ardından cuma ya da cmt de kendi doktorumuza, ak mı kara mı ortaya cıkacak :)
Bugun bebiş hareket etmeyınce bzm evn yanndaki acile gttm hala donmemiş ya, kafa yukarda
aha pazartesı benımde kontrolum var ınsallah hayırlı haberlerle gelırız canım doner o sıkıntı etme daha cok zamanı var donmek ıcın

Tekrardan geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen. Bebeğinde zamanında gelecek inşallah.

Ben bebek hareket etmeyınce ewe gelirken bi hastaneye ugradim Kafası hala yukarda, dönmuycek benmki ya, normal doğuramıycam zaten

Canim benim niye öyle düşünüyosun daha döner merak etme son haftalarda bile pozisyon degisebiliyomus çatır çatır normal da dogurursun bence hiç şimdiden stres yapma

Güzel beddua canım. :) Bende başkasının yaptığı işten memnun kalmayacağım için temizlikçi işine hiç girmedim bu zamana kadar. Bakalım bebek olunca durumlar nasıl olacak.

Yok ben benmki zayıf die görüyorum malesef

Görümcenın kesesine bereket canım, bebeğe hediye almak sevapmış :) güle güle kirletsin minik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…