- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Bakalım canm ya, pzt devlete gidicem rapor almaya, ardından cuma ya da cmt de kendi doktorumuza, ak mı kara mı ortaya cıkacak :)MELTEM SENİN BEBİŞ EN AZ 2000 GR OLMUŞTUR HATTA GEÇMİŞTİR BİLE. ARADA 17 GÜN OYNUYOR
Kılar englishhome 'a gittim. Gerçekten çok güzel indirim var. 2 takım nevresim takımı, alt açma ( altı yorgan gibi çok güzel ) ayrıca tekli yastık kılıfları ve penye tulum aldım. Yakınınızda varsa bakın derim.
yok canım ılk donemlerde gerekmez zaten cogunlukla battanıyesınde yatırırsın belkı 4 5 ayından sonra lazım olabılırKızlar
1 adet bebek uyku seti aldım. 1 adet de bebek nevresim takımı aldım. Ayrıca yorgan almama gerek var mı? Uyku setinin kılıfını çıkarıp nevresim takımını geçirmeyi planlıyorum. Ayrı bir yorgana ihtiyaç olur mu?
aha pazartesı benımde kontrolum var ınsallah hayırlı haberlerle gelırız canım doner o sıkıntı etme daha cok zamanı var donmek ıcınBakalım canm ya, pzt devlete gidicem rapor almaya, ardından cuma ya da cmt de kendi doktorumuza, ak mı kara mı ortaya cıkacak :)
Bugun bebiş hareket etmeyınce bzm evn yanndaki acile gttm hala donmemiş ya, kafa yukarda
Biri nilayı durdursun :)) ama bunlar da cok tatliymiş alinmayacak gibi değil :)
Cidden ihtiyaçları var mı sence canım?Zaten ayda 400 lira vericem dedi
Şimde geldim canım eve. kesin yatış verdi erken doğum riskim varmış ağrılarım düzensizmiş. ama açılma olduğu gün düzenli olmuş ki açılma yapmış dedi. sürekli takipte ol düzene girerse gel mutlaka dedi. kesin istirahat verdi kontrolleride haftada 1 e indirdi. için rahat olsun bebeğin iri bi bebek gayet sağlıklıymış kalp atışları çok güçlü ve düzenli, sıvısı gayet iyi dedi 2 hafta önden gidiyormuş doğarsa. 1 hafta müşade altında tutar teslim ederiz dedi. içim rahatladı.. kilomus 2100 boyumuz 45 cm olmuş. cuma günü tekrar gideceğim 16:50 de şu aralar sık gidicem sanırım. Nst ye bağladılar. ondada düzensiz. bebek iri olduğu için aşşağı baskı yapıyormuş pubik ağrılarım arttı.
Ben bebek hareket etmeyınce ewe gelirken bi hastaneye ugradim Kafası hala yukarda, dönmuycek benmki ya, normal doğuramıycam zaten
Benimki psikolojık sorun canım, temizlikçim hep geldi bundan sonra da gelecek Ama o geldiğinde daha cok yoruluyorum yemin ederim, ben de onunla calişiyorum :) bebek beni iyice yorsun da bişeye elimi atamayayım, milletin yaptiğiyla yetinmeyi öğreneyim :) nasıl beddua ettim kendime :)
Aynen aralık bebeleri tombiş:)
Arkadaşım bi ara hergün süt ve muz tüketti.
Çocuğu o ay hızlı kilo almıştı.
En son doktorum haftalık 300 gram alması gerekiyor demişti.
Bakalım yarın kontrol var 600 gram almıştır inşallah..
Ayyy çokkk tatlııı maşallahgüle güle giysin bebiş
Cidden ihtiyaçları var mı sence canım?
Ha ha :) o da baya bi uç örnek oldu cnm ya :)
Eki Görüntüle 1658474 Kızlar okuldan kızın okuldan dönüşte görümceye uğradım bi hastane çıkışımız eksikti kocasının çocuk giyim dükkanı var bana hadi layla dükkana gidelim dedi adım ayla o bana layla der annem bebeğe bişeyler alcakmış dedi bir sürü şey aldık bedavaya geldi kv deye hastane çıkışım yeşil renk mavi kalmamış olsun Namal'ım binada şükürEki Görüntüle 1658472 Eki Görüntüle 1658473
@mrymbeyaz34 haber verdiğin için teşekkürler. Ben mesajını yeni okudum. English homedan bebek yorganı ve yastığı alacaktım. Kalmamış ama
İndirim sadece internet sitesinde mi? Mağazada da var mı acaba?
BİRŞEY SORACAĞIM KIZLAR ,
ÇALIŞAMAZ RAPORUNU BEN MUHASEBEYE VERDİM SGK YA DA GİTMEME GEREK YOK Dİ Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?