DOKTORDAN GELDİM KIZLAR
doktor senin pimpirik olduğunu biliyorum ben bile 2.800 gr doğdum zayıf olması önemli değil dedi.
kilosuna baktı 2.300 gr doktor ve ben şoktayız tabi...
Eki Görüntüle 1658474 Kızlar okuldan kızın okuldan dönüşte görümceye uğradım bi hastane çıkışımız eksikti kocasının çocuk giyim dükkanı var bana hadi layla dükkana gidelim dedi adım ayla o bana layla der annem bebeğe bişeyler alcakmış dedi bir sürü şey aldık bedavaya geldi kv deye hastane çıkışım yeşil renk mavi kalmamış olsun Namal'ım binada şükürEki Görüntüle 1658472 Eki Görüntüle 1658473
Benimki de 11 Kasım valla dayanmak çok zor corabimi bile giyinemezken işe calismaya geliyorum :))
Benimki de 11 Kasım valla dayanmak çok zor corabimi bile giyinemezken işe calismaya geliyorum :))
Son bir aydır çorap ve ayakkabı giymek işkence.sorma ya o bendede oluyor zorla giyyorum
Bebek arabası
Oto koltuğu
Ateş ölçer
Küvet-kova-maşrafa-file
Banyo havlusu-sünger
Şampuan
Emzirme atleti (2 adet almıştım. Tekrar alacağım, yetmez)
Lohusa tacı
Depend hasta bezi
Burun aspiratörü(otribebe düşünüyorum)
Biberon(avent)(kaç ml.lik ve kaç adet?)
Tırnak makası-Tarak(chicco)
Islak mendil(unibaby yenidogan-babyme)
Alt değiştirme minderi ve emzirme yastığı (anneme diktirmeyi planlıyorum)
Bugün aldıkların:
1) Hastane çıkışı(gaye bebe)
Nihayet aldım.
1-3 ay(56 cm.) Büyük mü gelir?
2) Emzik-Avent soothie (kargo siparişim geldi)
3) Hastane için plastik beyaz terlik (tam istediğim gibi buldum)
4) Hamile kilodu (1 adet aldım. Memnun kalırsam birkaç tane daha alacağım)
5) Çamaşır yıkama filesi
6) 2. lohusa pijamamı aldım, fakat düğmeleri yukarıda kaldı. Emzirmeye uygun değil. Değiştireceğim.
Annelik zor valla yaa erkekler ne şanslı dün gece gene uyuyamadim ağrıdan baktım benimki nasıl uyuyor böyle mışıl mışıl :)) Ayy diye bir bagirdim adamın ödü koptu nefes alamıyorum camı açar mısın dedim kalktı hemen camı pencereye2acti bana su getirdi adam neye uğradığını şaşırdı ama.napimben uyuyamiyorum agridan o nasıl da bebekler gibi yatıyor :)) çocuğu tek başıma mı yaptım canım
Kıyamam canım ya senin haftan baya ilerideymiş şimdi dikkat ettim de en önce sen kavuşacaksın sanırım bebeğine. :)
Ben bebek hareket etmeyınce ewe gelirken bi hastaneye ugradim kafası hala yukarda, dönmuycek benmki ya, normal doğuramıycam zaten
Tatlım bende uyku setindeki yorganı kullanıcm ihtiyaç olursa alırızKızlar
1 adet bebek uyku seti aldım. 1 adet de bebek nevresim takımı aldım. Ayrıca yorgan almama gerek var mı? Uyku setinin kılıfını çıkarıp nevresim takımını geçirmeyi planlıyorum. Ayrı bir yorgana ihtiyaç olur mu?
kızlar dunden berı rahmımde hafıf kasılma var kasılıyo bebek bı yere toplanıyo doktor arkadasa sordum bugunde devam ederse acıle gıt dedı bugun pek olmadı bı ıkı defa oldu ayın 19 unda kontrolum var soylıcem bakalım doktoruma ınsallah erken gelmez benım zilli
Tatlım saglıkla gelsinler yeterki 3 kilo olur yine deYok ben benmki zayıf die görüyorum malesef
Haftasına göre uyumlular çok kilolu olmaları sezeryan belirtisi sağlıklı doğsunlarda zayıf olsunlar biz onları besleriz
Ohh canm masallah ne güzel Benmki de gecsn yameltemcivil canım bu arada bizim bebiş doğum pozisyonuna geçmiş
Ayy inşallah canım sağlıkla gelsinler hepimizinki
Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeklerimiz zamanında sağlıkla doğarlar.kızlar dunden berı rahmımde hafıf kasılma var kasılıyo bebek bı yere toplanıyo doktor arkadasa sordum bugunde devam ederse acıle gıt dedı bugun pek olmadı bı ıkı defa oldu ayın 19 unda kontrolum var soylıcem bakalım doktoruma ınsallah erken gelmez benım zilli
İlk dönemde gerekmeyeceğini biliyorum. Ama sonra lazım olur mu bilemedim.yok canım ılk donemlerde gerekmez zaten cogunlukla battanıyesınde yatırırsın belkı 4 5 ayından sonra lazım olabılır
Evet canım onlar. Anneanne çamaşırları gibi.Hamile kilodu büyük çamaşırlar mı canım? Onlarsa ben 2 aydır giyiyorum. Rahatlığı onlarda buldum ben.
ınsallah cok korkutuyo bu ara benı hadı hayırlısıErken gelmez inşallah senin zilli canım. :)
kırlenıp yıkama konusunda lazım olabılır canım bezi taşar kusar o zaman lazım yedekGeçmiş olsun canım. İnşallah bebeklerimiz zamanında sağlıkla doğarlar.
İlk dönemde gerekmeyeceğini biliyorum. Ama sonra lazım olur mu bilemedim.
Bence seninki iyi meltemcim 2 kgyu aşmıştır belki. 29 da 1100 grdı 32 de 1900 oldu bnmki. Bak zeynebin 32 de 2300 çıkmışbenmkı de zayıf hafıften, 30+0 da 1465 gr dı. Bakalım 32 de ne cıkacak pzt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?