- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
İnşallah tatlım. Bu arada bugün baya kv muhabbeti yapmışsınız. Bizimkilerde arayıp nasılsın, bebek nasıl, bir ihtiyacınız var mı diye sormadılar hiç. İlk zamanlarda üzülmüştüm ama artık hiç sallamıyorum.
Zorunlu değil nst ben girmedim. Bence gerekli gördüğü durumlarda sokuyodur dr. Lar yoksa bnmki çok detaycı bu knularda kesin sokardıöyle dedi valla dr nst ye girceksin ona göre ben çalışabilir vercem o kağıdın olması gerek dedi nst kağıdının öylemiş heralde
yıka cnm neyi var neyi yok yıka.. peluş oyuncakları bile yıkayacam ben..
Ben de penye battaniyeyi yıkayacağım. Fakat normal tüylü battaniye yıkanınca nasıl olur bilemedim. Ne dersiniz? Aslında temizlenmesi için yıkanmalı.Ben yikadim canim hatta hazir aldigimiz yorgani bile yikadim
Ben eşimin pijamasını ve atletini giyiyorum dışarı giderken de emzirme atletim var onu giyiyorumNormal aletlerim hep dar geliyor, sıkıyor. O yüzden şimdiden emzirme atletleri giymeye başladım. Pijamalarım da dar geliyor, o yüzden lohusa pijamalarımı da yıkayıp hemen giymeyi planlıyorum. 2 atlet az geldi şimdiden. Mecburen alacağım.
Göğüs pedini mi sordun? Almadım, almayı düşünmüyorum. Hem göğüs kalkanı hem de göğüs ucu koruyucu aldım. Ayrıca göğüs ucu kremi de aldım. Pede gerek yok diye düşünüyorum. İhtiyaç olursa doğumdan sonra alırım.
Olmaz Can'ım uyku seti yeterKızlar
1 adet bebek uyku seti aldım. 1 adet de bebek nevresim takımı aldım. Ayrıca yorgan almama gerek var mı? Uyku setinin kılıfını çıkarıp nevresim takımını geçirmeyi planlıyorum. Ayrı bir yorgana ihtiyaç olur mu?
Cidden ihtiyaçları var mı sence canım?
Bence yok Can'ım ikiside emekli maaşı alıyor ev kendilerinin yinede yetmiyor bugün babası gelmiş eşimden harçlık istemiş yine harçlıkta 200 lira yani eşim öbür türlü daha zararda en iyisi 400 veriyim yeter diyor bugün açık açık demiş babasına kayınvalïdem koltuk istiyor bundan sonra her ay size dörtyüz vericem ister koltuk alın nazarsanız yapın artı harçlık için gelme demişCidden ihtiyaçları var mı sence canım?
İyi ozaman madem dolu gelmiş hoş gelmişBu arada kv lerin kulağını çok citlattik benimki bugün izmirden geldi bildiginiz bir oda dolusu şey almış kızıma :))
Amin inşallah zaten herşeyi ondan geldi arabası puseti beşiği oto koltuğu mama sandalyesi giysileri sağolsunGörümcenın kesesine bereket canım, bebeğe hediye almak sevapmış :) güle güle kirletsin minik :)
Anam ne gorumceler varbee massallah cnm Rabbim bozmasinAmin inşallah zaten herşeyi ondan geldi arabası puseti beşiği oto koltuğu mama sandalyesi giysileri sağolsun
Her doktorun uygulaması farklı bence. Benim şimdiye kadar hamilelikle ilgili hiçbir riskim olmadı. En son 7 eylülde doktora gittim. Benim doktorum 4-5 haftada bir çağırıyor. Hatta bazen 6 hafta. Çalışabilir raporu için de 16 ekimde gel dedi. Önce nst ye girmemi sonra muayeneye gelmemi istedi. Nst ve muayene sonucuna göre raporu yazarım dedi. Yani nst ye girmemi gerektirecek bir durum olmadı. Ama doktorum istedi.Zorunlu değil nst ben girmedim. Bence gerekli gördüğü durumlarda sokuyodur dr. Lar yoksa bnmki çok detaycı bu knularda kesin sokardı
Gećmiş olsun canim dikkat etmek lazım şu ara geçiş mevsimi ben de sabah duş alıp işe gittim şimdi kırgın hissediyorum kendimiBu arada gribim acayip kötülemiş durumda bir hapşırıyorum alttan kaçıyor çiş bendemi bez taksam diyorum burnum felaket nefes alamıyorum
İyi ozaman madem dolu gelmiş hoş gelmiş
Öyle yaptım Can'ım o bile yetmiyor sızıyorGećmiş olsun canim dikkat etmek lazım şu ara geçiş mevsimi ben de sabah duş alıp işe gittim şimdi kırgın hissediyorum kendiminormal ped tak canım yoksa çamaşır dayanmaz ona
Ah Can'ım güzel yapmıştı malesefki katlanıcaz bir süreEvet canım ama dünyanın kışlık yiyecegini de hazırlamış konserveler tursular kahvaltiliklar ben doğum yapıcam evdeyim ya beraber yer icermişiz off neyse ogun bi gelsin de ben hergün hergün tahammül edemem
ama ben sizin yönlendirmenizle randevuyu öne çektim bugün arayıp, 31+5'e yaniArkadaslar pazartesi git, yoksa bugun başlatrlar raporu dediler, ben de pazartesiye ertledim randevuyu tatlim.
Ben yikadim cnm kalin battaniyesinide. 30 derecede yikayinca birsey olmadi. Ama mutlaka yikanmali her battaniye diye dusunuyorum.Ben de penye battaniyeyi yıkayacağım. Fakat normal tüylü battaniye yıkanınca nasıl olur bilemedim. Ne dersiniz? Aslında temizlenmesi için yıkanmalı.
Muhtemelen verirler raporunu yada olmazsa değiştir birdaha randevuyu benim dr kendi hesapladı hem sata baktı hem usg ye göre 32 nezamana oluyorum o gün çağırdıama ben sizin yönlendirmenizle randevuyu öne çektim bugün arayıp, 31+5'e yani
Bende ayakkabı patiklere kadar yıkadım hem ikinci el benimkiler sıfırda olsa kötü şartlarda üretiliyor artı mağazada kaç kişi dokunuyor bebişler çok hassasBen yikadim cnm kalin battaniyesinide. 30 derecede yikayinca birsey olmadi. Ama mutlaka yikanmali her battaniye diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?