2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Aynen canım bugün dedikodunun dibine vurduk sorma :))) bizimki de son anda atağa geçti çok şey almış ama bende almıştım pek bi önemi yok artık sallama sende boşver

Son düzenleme:
Ben eşimin pijamasını ve atletini giyiyorum dışarı giderken de emzirme atletim var onu giyiyorum

Cidden ihtiyaçları var mı sence canım?

Cidden ihtiyaçları var mı sence canım?
Bence yok Can'ım ikiside emekli maaşı alıyor ev kendilerinin yinede yetmiyor bugün babası gelmiş eşimden harçlık istemiş yine harçlıkta 200 lira yani eşim öbür türlü daha zararda en iyisi 400 veriyim yeter diyor bugün açık açık demiş babasına kayınvalïdem koltuk istiyor bundan sonra her ay size dörtyüz vericem ister koltuk alın nazarsanız yapın artı harçlık için gelme demiş

Zorunlu değil nst ben girmedim. Bence gerekli gördüğü durumlarda sokuyodur dr. Lar yoksa bnmki çok detaycı bu knularda kesin sokardı
Her doktorun uygulaması farklı bence. Benim şimdiye kadar hamilelikle ilgili hiçbir riskim olmadı. En son 7 eylülde doktora gittim. Benim doktorum 4-5 haftada bir çağırıyor. Hatta bazen 6 hafta. Çalışabilir raporu için de 16 ekimde gel dedi. Önce nst ye girmemi sonra muayeneye gelmemi istedi. Nst ve muayene sonucuna göre raporu yazarım dedi. Yani nst ye girmemi gerektirecek bir durum olmadı. Ama doktorum istedi.

Bu arada gribim acayip kötülemiş durumda bir hapşırıyorum alttan kaçıyor çiş bendemi bez taksam diyorum burnum felaket nefes alamıyorum

Bu arada gribim acayip kötülemiş durumda bir hapşırıyorum alttan kaçıyor çiş bendemi bez taksam diyorum burnum felaket nefes alamıyorum
Gećmiş olsun canim dikkat etmek lazım şu ara geçiş mevsimi ben de sabah duş alıp işe gittim şimdi kırgın hissediyorum kendimi normal ped tak canım yoksa çamaşır dayanmaz ona

İyi ozaman madem dolu gelmiş hoş gelmiş

Evet canım ama dünyanın kışlık yiyecegini de hazırlamış konserveler tursular kahvaltiliklar ben doğum yapıcam evdeyim ya beraber yer icermişiz off neyse ogun bi gelsin de ben hergün hergün tahammül edemem

Gećmiş olsun canim dikkat etmek lazım şu ara geçiş mevsimi ben de sabah duş alıp işe gittim şimdi kırgın hissediyorum kendimi normal ped tak canım yoksa çamaşır dayanmaz ona
Öyle yaptım Can'ım o bile yetmiyor sızıyor

Evet canım ama dünyanın kışlık yiyecegini de hazırlamış konserveler tursular kahvaltiliklar ben doğum yapıcam evdeyim ya beraber yer icermişiz off neyse ogun bi gelsin de ben hergün hergün tahammül edemem
Ah Can'ım güzel yapmıştı malesefki katlanıcaz bir süre

Eskiden durmadan pırt diye doğuruyolarmış 40 nı zor çıkartıp bebeği kundaklayıp tarlaya gidiyorlarmış ozaman neredeymiş kv ler zavallılar hem çocuk hem iş bizim ihtiyacımız yok gelmesinler sanki onlarınki gelmiş benimkine kendi anası bakmış kızı 20 günlükken işe gitmiş ee sonra üç aylıkken eşime hamile kalmış çalışmaktan kurtulmuş

Ben de penye battaniyeyi yıkayacağım. Fakat normal tüylü battaniye yıkanınca nasıl olur bilemedim. Ne dersiniz? Aslında temizlenmesi için yıkanmalı.
Ben yikadim cnm kalin battaniyesinide. 30 derecede yikayinca birsey olmadi. Ama mutlaka yikanmali her battaniye diye dusunuyorum.

ama ben sizin yönlendirmenizle randevuyu öne çektim bugün arayıp, 31+5'e yani
Muhtemelen verirler raporunu yada olmazsa değiştir birdaha randevuyu benim dr kendi hesapladı hem sata baktı hem usg ye göre 32 nezamana oluyorum o gün çağırdı

Ben yikadim cnm kalin battaniyesinide. 30 derecede yikayinca birsey olmadi. Ama mutlaka yikanmali her battaniye diye dusunuyorum.
Bende ayakkabı patiklere kadar yıkadım hem ikinci el benimkiler sıfırda olsa kötü şartlarda üretiliyor artı mağazada kaç kişi dokunuyor bebişler çok hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…