Cnm kötüysen zorlama bence artk iyice büyüdü bebişler haftaya 34. Haftanın ine giricez iyice bak yarın da dayanamam diyosan ptesi çalışamaz raporunu al derim ben hiçbişey senden ve bebişten önemli değil şu ankızlar ben pes edicem galiba ya 8 saat mazeret iznimi de 4 saat 4saat 2 gün kullanıp pazartesi bıraksam mı diye düşünüyorum şu an
Evet canım onlar. Anneanne çamaşırları gibi.
En iyisini yapmışsın. Ben daha bugün aldım. Yıkayıp hemen giyeceğim.
ınsallah cok korkutuyo bu ara benı hadı hayırlısı
Aynen canım bugün dedikodunun dibine vurduk sorma :))) bizimki de son anda atağa geçti çok şey almış ama bende almıştım pek bi önemi yok artık sallama sende boşver
Bu arada gribim acayip kötülemiş durumda bir hapşırıyorum alttan kaçıyor çiş bendemi bez taksam diyorum burnum felaket nefes alamıyorum
Her doktorun uygulaması farklı bence. Benim şimdiye kadar hamilelikle ilgili hiçbir riskim olmadı. En son 7 eylülde doktora gittim. Benim doktorum 4-5 haftada bir çağırıyor. Hatta bazen 6 hafta. Çalışabilir raporu için de 16 ekimde gel dedi. Önce nst ye girmemi sonra muayeneye gelmemi istedi. Nst ve muayene sonucuna göre raporu yazarım dedi. Yani nst ye girmemi gerektirecek bir durum olmadı. Ama doktorum istedi.
Yok cnm istanbul bnm sen bir sonraki gidişte muhasebeden yine teyit ettir derim fiyatlar sigortaya göre değişebilirkapı süsü ve şerbet yeterli aslında,inş nasip olursa normal doğum yapmak istiyorum ve çok kalmiycam hastanede,yine de bir görüşelim bakalım. Bu arada bende normal ya da sezeryan farketmez ikisine de 2.750 tl dediler fiyata,nisan ayında gitmiştim ilk ve o zaman fiyat vermişlerdi. Ankara medical parktan bahsediyoruz bu arada değil mi:)
EBu arada gribim acayip kötülemiş durumda bir hapşırıyorum alttan kaçıyor çiş bendemi bez taksam diyorum burnum felaket nefes alamıyorum
Bence de yıkanmalı canım. Sadece yıkandıktan sonra ne hale gelir bilemiyorum.Ben yikadim cnm kalin battaniyesinide. 30 derecede yikayinca birsey olmadi. Ama mutlaka yikanmali her battaniye diye dusunuyorum.
EBu arada gribim acayip kötülemiş durumda bir hapşırıyorum alttan kaçıyor çiş bendemi bez taksam diyorum burnum felaket nefes alamıyorum
İkinci el olmasi daha iyi.uretim sartlarini dusundukce hele uzerlerine sinmis magaza kokusu kimbilir kac el dokundu iyk..Bende ayakkabı patiklere kadar yıkadım hem ikinci el benimkiler sıfırda olsa kötü şartlarda üretiliyor artı mağazada kaç kişi dokunuyor bebişler çok hassas
Sağol Can'ımGeçmiş olsun canım.
Sağol Can'ım teşekkürlerGeçmiş olsun ciciler de çok güzel güle gule kullansin bebis
E
Evet uygulama farkı bence de zorunluluk yok demek istedim ben aslında, ama dr gir derse mecbur girilcekHer doktorun uygulaması farklı bence. Benim şimdiye kadar hamilelikle ilgili hiçbir riskim olmadı. En son 7 eylülde doktora gittim. Benim doktorum 4-5 haftada bir çağırıyor. Hatta bazen 6 hafta. Çalışabilir raporu için de 16 ekimde gel dedi. Önce nst ye girmemi sonra muayeneye gelmemi istedi. Nst ve muayene sonucuna göre raporu yazarım dedi. Yani nst ye girmemi gerektirecek bir durum olmadı. Ama doktorum istedi.
Benim hepsi yıkandı ütülendi koliye koydum dolabım gelse yerleştiricem okadarda toz olmaz Onada alışsınlarkızlar şimdi biz bebişlerin kıyafetlerini yıkadıktan sonra dolabın içinde de toz olmaz mı ?malum daha doğmlarımıza yaklaşık 1,5 2 ay falan var. yıkayan anneler acaba temiz bir çarşafta mı muhafaza etsek ?sizler ne yaptınız?
Geçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?