2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar ben pes edicem galiba ya 8 saat mazeret iznimi de 4 saat 4saat 2 gün kullanıp pazartesi bıraksam mı diye düşünüyorum şu an
Cnm kötüysen zorlama bence artk iyice büyüdü bebişler haftaya 34. Haftanın ine giricez iyice bak yarın da dayanamam diyosan ptesi çalışamaz raporunu al derim ben hiçbişey senden ve bebişten önemli değil şu an (

Ay aynı hastanede bile uygulama farklı. N s t ye girince soruyorlar dr niz kim? Benimki 20 dakika diğerleri 5 dakika n s t sonucu istiyormuş.

Yok cnm istanbul bnm sen bir sonraki gidişte muhasebeden yine teyit ettir derim fiyatlar sigortaya göre değişebilir ben ptesi görüştüm

Bende ayakkabı patiklere kadar yıkadım hem ikinci el benimkiler sıfırda olsa kötü şartlarda üretiliyor artı mağazada kaç kişi dokunuyor bebişler çok hassas
İkinci el olmasi daha iyi.uretim sartlarini dusundukce hele uzerlerine sinmis magaza kokusu kimbilir kac el dokundu iyk..

kızlar şimdi biz bebişlerin kıyafetlerini yıkadıktan sonra dolabın içinde de toz olmaz mı ?malum daha doğmlarımıza yaklaşık 1,5 2 ay falan var. yıkayan anneler acaba temiz bir çarşafta mı muhafaza etsek ?sizler ne yaptınız?

Evet uygulama farkı bence de zorunluluk yok demek istedim ben aslında, ama dr gir derse mecbur girilcek ben girmeden aldım raporu uzun uzun baktı ölçümleri aldı vs.

Benim hepsi yıkandı ütülendi koliye koydum dolabım gelse yerleştiricem okadarda toz olmaz Onada alışsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…