Birsey olmuo cnm. Tabi kuru temizleme gibi olmuyo ama simdi olmasa sonra defalarca yikanacaklar nasil olsa..Bence de yıkanmalı canım. Sadece yıkandıktan sonra ne hale gelir bilemiyorum.
kızlar şimdi biz bebişlerin kıyafetlerini yıkadıktan sonra dolabın içinde de toz olmaz mı ?malum daha doğmlarımıza yaklaşık 1,5 2 ay falan var. yıkayan anneler acaba temiz bir çarşafta mı muhafaza etsek ?sizler ne yaptınız?
Ben yıkamadım henüz bu ay sonu yıkayacam inşaallah hurç ve çarşafa koyarak muhafaza edilebilir bencedekızlar şimdi biz bebişlerin kıyafetlerini yıkadıktan sonra dolabın içinde de toz olmaz mı ?malum daha doğmlarımıza yaklaşık 1,5 2 ay falan var. yıkayan anneler acaba temiz bir çarşafta mı muhafaza etsek ?sizler ne yaptınız?
kızlar şimdi biz bebişlerin kıyafetlerini yıkadıktan sonra dolabın içinde de toz olmaz mı ?malum daha doğmlarımıza yaklaşık 1,5 2 ay falan var. yıkayan anneler acaba temiz bir çarşafta mı muhafaza etsek ?sizler ne yaptınız?
Geçmiş olsun
Ben de 34. haftaya yıkar ütülerim diye düşünmüştüm,erken gelir korkusuyla da bir an önce halletmek istiyorum.Ufaktan ufaktan başlayayım canm o zaman .Benim hepsi yıkandı ütülendi koliye koydum dolabım gelse yerleştiricem okadarda toz olmaz Onada alışsınlar
Ben yikadim canim Ohh mis gibi oldu sonucta depolarda falan kirleniyodur diye dusunuyorumBen de penye battaniyeyi yıkayacağım. Fakat normal tüylü battaniye yıkanınca nasıl olur bilemedim. Ne dersiniz? Aslında temizlenmesi için yıkanmalı.
Teşekkürler cnm hurç aklıma gelmemişti ,o zamn en kısa zamnda hurç alıp,yıkayıp,ütülemeye başlayayım.Ben hurclara koydum küçük hurclara yerleştirmesi zaten oda yapmadım oda olsa beyaz çarşafla orterdim
teşekkürler cnm bana da hurç mantıklı geldi.Ben yıkamadım henüz bu ay sonu yıkayacam inşaallah hurç ve çarşafa koyarak muhafaza edilebilir bencede
Mecbur yikadim ben. Bebis baya onde suyu cok dr. Erken olabilir diyo. En fazla bi ay zaman taniyprum kendime. Dolayisiyla yerlestirdim dolabina. Ortmedim birseylede. Ama iki ay varsa raflarin uzerine birer parca ile tozlanmasi engellenebilir.kızlar şimdi biz bebişlerin kıyafetlerini yıkadıktan sonra dolabın içinde de toz olmaz mı ?malum daha doğmlarımıza yaklaşık 1,5 2 ay falan var. yıkayan anneler acaba temiz bir çarşafta mı muhafaza etsek ?sizler ne yaptınız?
:) benim sipa da donmuyor sagda eller solda ayaklar çift taraflı tekme yapıyor ona bakarsan :)Maşaallah sana eskiden daha kolaydı bu işler galiba radyasyon nesliyiz diye mi böyle anlamadım. Çocuklar bile dönmüyo artık şu hale bak
Teşekkürler cnm ,inşallah sağlıkla uygun zamanda gelir bebişin.Mecbur yikadim ben. Bebis baya onde suyu cok dr. Erken olabilir diyo. En fazla bi ay zaman taniyprum kendime. Dolayisiyla yerlestirdim dolabina. Ortmedim birseylede. Ama iki ay varsa raflarin uzerine birer parca ile tozlanmasi engellenebilir.
Ben bi carsafin icine katladim sardim Dolabi daha gelmedigi icin utulemedim henuzkızlar şimdi biz bebişlerin kıyafetlerini yıkadıktan sonra dolabın içinde de toz olmaz mı ?malum daha doğmlarımıza yaklaşık 1,5 2 ay falan var. yıkayan anneler acaba temiz bir çarşafta mı muhafaza etsek ?sizler ne yaptınız?
İnsan bir an önce yapmak istiyor ne olur ne olmaz diye,tabi çarşaf ya da hurçla toz olması engellenebilir.Yeni bebekte hijyen çok önemli.Ben bi carsafin icine katladim sardim Dolabi daha gelmedigi icin utulemedim henuz
Geçmiş olsun cnm en kısa sürede atlatırsın inşallah.Bol su içmeni öneririm.
Kizlar sanci yada kasilma yasayanlar kasikta tek tarafli sizim sizim bi agrim var iki saattir anlayamadim neyin nesi. Canimi cok acitmiyor ama agriyi siziyi hissettiriyor ve ara ara duruyor. Ayyy hic hazir degilim panik oluyom her sizi geldiginde. Korkudan yatiom belki sabaha gecer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?