2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben hurclara koydum küçük hurclara yerleştirmesi zaten oda yapmadım oda olsa beyaz çarşafla orterdim

Ben yıkamadım henüz bu ay sonu yıkayacam inşaallah hurç ve çarşafa koyarak muhafaza edilebilir bencede

Ben hurclara koydum küçük hurclara yerleştirmesi zaten oda yapmadım oda olsa beyaz çarşafla orterdim

Mecbur yikadim ben. Bebis baya onde suyu cok dr. Erken olabilir diyo. En fazla bi ay zaman taniyprum kendime. Dolayisiyla yerlestirdim dolabina. Ortmedim birseylede. Ama iki ay varsa raflarin uzerine birer parca ile tozlanmasi engellenebilir.

Mecbur yikadim ben. Bebis baya onde suyu cok dr. Erken olabilir diyo. En fazla bi ay zaman taniyprum kendime. Dolayisiyla yerlestirdim dolabina. Ortmedim birseylede. Ama iki ay varsa raflarin uzerine birer parca ile tozlanmasi engellenebilir.
Teşekkürler cnm ,inşallah sağlıkla uygun zamanda gelir bebişin.

Ben bi carsafin icine katladim sardim Dolabi daha gelmedigi icin utulemedim henuz

Kizlar sanci yada kasilma yasayanlar kasikta tek tarafli sizim sizim bi agrim var iki saattir anlayamadim neyin nesi. Canimi cok acitmiyor ama agriyi siziyi hissettiriyor ve ara ara duruyor. Ayyy hic hazir degilim panik oluyom her sizi geldiginde. Korkudan yatiom belki sabaha gecer..

Canım usutmussundur belki eğer belli aralıklarda oluyosa doktorunu bi ara istersen bende sadece bel ağrısı oluyo bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…