İnsallah oledir. Usutmemde pek mumkun degil aslinda ole bi giyiniyorum ki gormelisin. Tek tarafli mi olur duzenli sancilar onuda bilmiyorum. Sanki on dk da bir siddeti artiyor ama dedigim gibi artik paranoyaya vurdum iyice. Anladim ki psikolojikman doguma hazir degilim daha.. Ufacik sizida elim ayagima girdi ne sancim mi var diye dolaniodum evde.. Neyseki uyucam hemencecik.Canım usutmussundur belki eğer belli aralıklarda oluyosa doktorunu bi ara istersen bende sadece bel ağrısı oluyo bu aralar
Canm benim de sağ kasığımda feci sancım oluyordu,ama biraz dinlenince geçiyordu.Geçen hafta doktoruma sordum kasılma ve kasık ağrılarının normal olduğunu söyledi ancak,1 saatkadar dinlenince hala aynı şiddette devam eden belli aralıkta tekrar eden ağrı ve kasılmalarda haber vermemi istedi.Sen de biraz dinlen cnm geçer muhtemelen.Kizlar sanci yada kasilma yasayanlar kasikta tek tarafli sizim sizim bi agrim var iki saattir anlayamadim neyin nesi. Canimi cok acitmiyor ama agriyi siziyi hissettiriyor ve ara ara duruyor. Ayyy hic hazir degilim panik oluyom her sizi geldiginde. Korkudan yatiom belki sabaha gecer..
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun cnm en kısa sürede atlatırsın inşallah.Bol su içmeni öneririm.
Geçmiş olsun canım.
Sağolun kizlar evet hep bir enfeksiyon vardi ama ilaç kullanmiyordum.artik mecbur kullanmak zorundayim.Canim cok geçmiş olsun Kıyamam sende hamileligini hep enfeksiyonla gecirdin dikkat et kendine meyve ye bol bol
Tesekkur ederim canim.napalim başa gelen çekilir="Dekalpy, post: 43060309, member: ]Geçmiş olsun kuzum( üfff yine mi
Başla Can'ım anca kuruyor hava soğukBen de 34. haftaya yıkar ütülerim diye düşünmüştüm,erken gelir korkusuyla da bir an önce halletmek istiyorum.Ufaktan ufaktan başlayayım canm o zaman .
Ben bir ay önce kaçırdım bugünde grip oldum her hapşırmakta. Akıyor artık hapşırasım gelince direk wc ye koşuyorum ne çamaşır ne ped yetişmiyorSelam kızlar ben bugun altıma kacirdim bi anda çok korktum suyum patladı sandım hastaneye gittik çok şükür öyle bisi deilmis idrar kaçırma hamilelikde olur dedi doktor :)
Benim sol trafimda cnm. Zaten tum gun dinlenme durumumdaydim. Bugun hicte yormadim kendimi. Netten baktigima gore zaten dogum sancilari tek tarafli olmuyomus. Rahatladim azcik.Canm benim de sağ kasığımda feci sancım oluyordu,ama biraz dinlenince geçiyordu.Geçen hafta doktoruma sordum kasılma ve kasık ağrılarının normal olduğunu söyledi ancak,1 saatkadar dinlenince hala aynı şiddette devam eden belli aralıkta tekrar eden ağrı ve kasılmalarda haber vermemi istedi.Sen de biraz dinlen cnm geçer muhtemelen.
Ben dün bütün gün ütü yaptım yoruldum bu sabah sağ tarafıma girdi çığlık artıracak şekilde hafif nezle gibiydim şimdi tam sabaha geçer düzenli aralıklarla olursa sancıymış. 20 dk 10 dk yani en az üç sancının arası aynı olmalıymış diğerleri yalancı ona dikkat etBenim sol trafimda cnm. Zaten tum gun dinlenme durumumdaydim. Bugun hicte yormadim kendimi. Netten baktigima gore zaten dogum sancilari tek tarafli olmuyomus. Rahatladim azcik.
Canım 3 yudum soğuk süt içmeni öneririm,çok iyi geliyor.Ayrıca yüksek yastıkta uyumayı deneyebilirsin.inşallah geçer ilk 4 ayda yanma yüzünden ben de çok zorlanmıştım.Kızlar bu mide yanmasından uyuyamıyorum boğazıma kadar yanıyorum resmen reflü oldum benim cadı yüzünden nabıcam ben ya
Siparişi nerden verdin canım yazısı nasıl İçini bi çekebilir misin benim içinBunlar bebek mevlid i için yasin kitaplarımız hediyelik dagıtılacak
İnan var ya 2 yastıkla tepelemë yatıyorum resmen önce işe yarıyordu yüksek oluşu şimdi işe yaramıyor sütü deniycem şimdi içim bakim birazCanım 3 yudum soğuk süt içmeni öneririm,çok iyi geliyor.Ayrıca yüksek yastıkta uyumayı deneyebilirsin.inşallah geçer ilk 4 ayda yanma yüzünden ben de çok zorlanmıştım.
Neden canımpüfffben hiç sevmedım o nst yı ya
onun caresını bende ulamadım canım yogurt ayran tuketınce artıyo bıdeKızlar bu mide yanmasından uyuyamıyorum boğazıma kadar yanıyorum resmen reflü oldum benim cadı yüzünden nabıcam ben ya
canim ben hic anlamiyorum simdiden dönmesi mi gerekiyor ki bebegin benimkinin kafasi sol tarafimdaydi nasil olacakki aydinlatirmisin lütfenBen bebek hareket etmeyınce ewe gelirken bi hastaneye ugradim Kafası hala yukarda, dönmuycek benmki ya, normal doğuramıycam zaten
Oh ne güzel olmuşEki Görüntüle 1658474 Kızlar okuldan kızın okuldan dönüşte görümceye uğradım bi hastane çıkışımız eksikti kocasının çocuk giyim dükkanı var bana hadi layla dükkana gidelim dedi adım ayla o bana layla der annem bebeğe bişeyler alcakmış dedi bir sürü şey aldık bedavaya geldi kv deye hastane çıkışım yeşil renk mavi kalmamış olsun Namal'ım binada şükürEki Görüntüle 1658472 Eki Görüntüle 1658473
Kramplar yetmedi şimdi bi de bu başladı 2 ay geçer mi böyle arkadaşın önerisiyle süt içtim biraz iyi geldi sende mi denesen bionun caresını bende ulamadım canım yogurt ayran tuketınce artıyo bıde
Sıkma canını, son gün dönenler bile o kadar çok ki! İnşallah senin de döner sağlıkla istediğin gibi doğurursun.Ben bebek hareket etmeyınce ewe gelirken bi hastaneye ugradim Kafası hala yukarda, dönmuycek benmki ya, normal doğuramıycam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?