2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Doktorun herşey yolunda demedi mi? Boşver hiç kafana takma. Ben de bir problem olduğunu düşünmüyorum. İçini ferah tut canım.

evet doğru sağolsun tecrübeli anneler onlar olmasa kararsızlıkla ben bir şey yapamazdım zaten

hıı gerçekten gereksizmiş işte merak benim ki çok sağol zuhal canım arkadaşım yaa

YANI su toplamamış kucuk olsa zeka gerılıgı olabıırdı buyuk olaılıyo karşılasabılıyoz dedi ama içim rhat edemedi
Genetik faktörler çok önemli. Benim bebeğimin de başı da 22.hafta kontrolümde biraz küçüktü(fazla değil) Ama benim başım da küçüktür, bana çekmiş diye düşündüm. Heh he.
32.hafta kontrolümde de haftasına göre biraz büyük çıktı. Eşimin başı büyüktür, demek ki ona benzeyecek.

Doktorun ölçümüyle de çok alakalı. Ultrason cihazıyla da. Benim doktorum her iki sonuçta da herşey yolunda, bir sıkıntı yok dedi. Üzerinde durmadı bile.
Bence sen de kendini ve bebeğini boş yere üzme

canımmçookk teşekkür ederim. bu altta gunumuze gore bebegınız bu hafta su kadar buyuyecek tırnakları oluşcak vs. falan yazıyor ya 32. haftamda kafası buyuyecek yazıyordu haftamlada alakalıdır belkıde benım yanaklar ve kafa bıraz buyuk sankı belkıde bana cektı

Hım iyi ozaman

YANI su toplamamış kucuk olsa zeka gerılıgı olabıırdı buyuk olaılıyo karşılasabılıyoz dedi ama içim rhat edemedi
Benim de önde gidiyor. Doktorum konuyu tüm ayrıntıları ile anlatıp sorun olmadığını söyledi. Bundan sonra genetik faktörlerin devreye girdiğini ve bütün vücudunun aynı haftada olmamasının normal olduğunu söyledi. Seninki de bir problem görmediyse takma kafana.

Elinden geldiğince içini ferah tutmaya çalış canım. İnşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz.

Ben de raf aldım .sonra gidip kova masrafa bebek askısı aldım.kuvet kalmamıştı .
Gogusler sutle 1 beden daha kesın buyur

Allah aşkına maaşinin bi günlük parasına kadar düşmüş mü? Ayyy allahım yaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…