Canım ben canped hasta bezi kullandım depent külotunun mutlaka bedenleri vardır ama ben bilmiyorum kızlarım da genel anestezi oldum oğlum da kordonlarımı bağlatacagım için yine genel anestezi düşünüyorum hepsinde ayrı bir acemi oluyorsun canımsermin79 saolasin cnm neyin al-din peki beden felan oluyormu ay sanki ilk gebeliğim
Bu arada sen genel mi epidural mi dusunuyorsun
meltemcivil bugun kontrolun vardi yanilmiyorsam benim 10 defa hareketi nasil sayacagimi sorabilirmisin bide dogumda yanina kimseyi alacaklar mi onu soracaktin tatlim
Hepsini 10 un içine dahil edeceksn dedi benm dontorum pınarcımBana doktorum gun icerisinde 10 hareket demisti ama su aklima takilmisti,farkli saatlerde 10 hareket mi yoksa bir harrkete baslayinca 4,5defa hareket hissediyorum onlari da 10 un icine mi dahil edicem
Sağolun kızlar, şu hamile halimizle kımse yaşamasin walla cok zor
Gizemcim en üst kat değil, 12. Kat bzden sonra da 4 kat var Peteklere ilk kez dun gece su verdiler, üst kattakılerin peteği patlamiş su basılınca
Leylacim korku var icimde hep normalde odaklandim kendimi ona hazirldm hic beklemyrdm ya hayirlisi olsun korku her turlu var icimde ama caktirmiyorum bastiriyorum ne yalan soliymbence de esracım zaten tos tos olursa belki senide zorlar herşeyde bir hayır vardır de öyle düşün ama yine de sana helal olsun ya ben nasıl doğurucam diye şimdiden paçalarım tutuşmuşkensen gayet kararlı bir şekilde normal doğuma odaklanmışsın gerçekten helal olsun
Maşallah kuzuya canm :) herşey yolunda ne guZel :)
meltem cim off ya evini daha önce su basmış biri olarak ne iğrenç bir durum olduğunu biliyorum çok geçmiş olsun canım neden olmuş meltem sorun çözüldü mü peki
Kızlar selam
meltemcivil geçmişolsun cnm cçok sınır bozucu oluyor özelliklehamileyken
@Dekalpy canim tebrik ederim seni terfin için:)
KKızlar temizlik işlerini ne yaptınız camlar bitti hoş surekli yağmur
Buzdolabini diliyorum dinlene dinlene ama artık hakikaten zorluyor
Gözümde çok büyüyor salon u hallettim şimdi halılar gelecek gene sil supur
Hiç bi şey yapmadan yatsam diyorum keşke ama kimsenin yardımını da istemiyorum böyle karısık işler
Bugun benm bebegm kafası aşağidaydı ama doktorum 37 ye kadar daha doner dedi canm, yanı bence donmesin tabi ama, 37. Haftaya kadar donebiliyomus onu solemek istedim sanaKizlar selam nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir doktordan ciktim smdi 2400 olmus kilomuz ama kafasi ters donmus su an poposu asagida cok uzulduk ya 24. Haftadan itibaren hep kafasi asagidaydi sezeryan ihtimalim var dönmezse ;(( haftaya cuma yine gidip bakicaz dua edin bana kizlar cok saskinim ;( hep normal dedik bugune kdr uzuldum acikcasi ;(
I iklimcan hoşgeldin. Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim.
@huzurluvemutlu teşekkür ederim canım
Oyy maşallah kuzuyaKızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.
Evet cnm oyleymis 38e kdr takip edecegiz donmezse alirim dediBugun benm bebegm kafası aşağidaydı ama doktorum 37 ye kadar daha doner dedi canm, yanı bence donmesin tabi ama, 37. Haftaya kadar donebiliyomus onu solemek istedim sana
Ben yikadim utuledim yerleştirdim bi tek cantalari hazırlamak kaldi
Geçmiş olsun cnm nasil oldu bu olay yavaş yavaş yap çok cabuk.yoruluyoruz çünkü dikkatli ol
Teşekkürler canımOyy maşallah kuzuya
Ya kizlar a101den aldinizmi birşeyler nasil güzeller mi.
meltemcivil canim geçmiş olsun.kotu olmuş evi su basmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?