2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sermin79 saolasin cnm neyin al-din peki beden felan oluyormu ay sanki ilk gebeliğim
Bu arada sen genel mi epidural mi dusunuyorsun
Canım ben canped hasta bezi kullandım depent külotunun mutlaka bedenleri vardır ama ben bilmiyorum kızlarım da genel anestezi oldum oğlum da kordonlarımı bağlatacagım için yine genel anestezi düşünüyorum hepsinde ayrı bir acemi oluyorsun canım

meltemcivil bugun kontrolun vardi yanilmiyorsam benim 10 defa hareketi nasil sayacagimi sorabilirmisin bide dogumda yanina kimseyi alacaklar mi onu soracaktin tatlim

Tatlim şimdi girdim eve, sordum sorulari.
Hıckırıklar sayılmaz dedi, tekmelerin hepsi sayılacak Yani arka arkaya 5 kere mi vurdu, onu 5 kabul edeceksin Yanı bu bi grup tekmeydi die 1 saymayacaksin.

Normal doğumda yannda bi kişiyi alirim ama sezeryanda gerek yok dedi, ama katı soylemedi ısrar etsem sezeryana da alir bence :)

Selam güzel hamişler nasilsiniz Miniklerin keyfi yerinde mi bu aralar pek giremiyorum bebeğin eksik gedik herseyini tamamladik hatta hastane çantasını okadar abartmisim ki kardeşim abla napmissin çocuğun 18 yaşına kadar ihtiyacı olabilecek hersey var burda diyor :)) şaka maka bi tek biberon, emzik ve emzik kutusunu kaynatıp iyice strilize etmem lazım bi onları yerlestirmedim onun dışında psikolojim çok fena barut gibiyim herseye kızıp Ağlıyorum geçen eşim yanaklarimi sıkıyor cirkinim benim diye seviyor bende ne alakaysa adama sende bi Brad Pitt değilsin yani dedim kiyamam kalakaldi halbuki hep oyle sever beni ayyy o derece fenalardayim şu bebisler bir dogsaydi

Leylacim korku var icimde hep normalde odaklandim kendimi ona hazirldm hic beklemyrdm ya hayirlisi olsun korku her turlu var icimde ama caktirmiyorum bastiriyorum ne yalan soliym

meltem cim off ya evini daha önce su basmış biri olarak ne iğrenç bir durum olduğunu biliyorum çok geçmiş olsun canım neden olmuş meltem sorun çözüldü mü peki

dün bu senenin ilk suyu verildi peteklere, ust kattakılerin de peteği patlamiş
Site görevlisi çözdü, inş tekrarlamaz leylacm

Sağol tatlim, temizliği abla yapiyodu ne güzel, şimdi yarın bana da bı sürü iş çıktı

sermin79 valla aynen oyle canim birde benim ilki ani sezeryan oldu planli olsa belki boyle olmazdi
Ben 2 cift pijama aldim gecelik almadim ama cok mu gerekli sence oglumda pijama giydim diye hatirliyorum

Bugun benm bebegm kafası aşağidaydı ama doktorum 37 ye kadar daha doner dedi canm, yanı bence donmesin tabi ama, 37. Haftaya kadar donebiliyomus onu solemek istedim sana

Oyy maşallah kuzuya

Bugun benm bebegm kafası aşağidaydı ama doktorum 37 ye kadar daha doner dedi canm, yanı bence donmesin tabi ama, 37. Haftaya kadar donebiliyomus onu solemek istedim sana
Evet cnm oyleymis 38e kdr takip edecegiz donmezse alirim dedi sezeryandada vucudun yenilendigini soyledi sadece ekstra bir ameliyat olatak gor baska birsey dusunme dedi napalim bebisin keyfini bekleyecegiz

Ben yikadim utuledim yerleştirdim bi tek cantalari hazırlamak kaldi

Geçmiş olsun cnm nasil oldu bu olay yavaş yavaş yap çok cabuk.yoruluyoruz çünkü dikkatli ol

Sağol tatlim üst kattakilerin peteği patlamiş, herseyi yıkadim makinda kurumaya bıraktm smdi, yarn abla gelince beraber ütüleyip yerleştiricez inşallah hiç yoktan iş cıktı

Ya kizlar a101den aldinizmi birşeyler nasil güzeller mi.
meltemcivil canim geçmiş olsun.kotu olmuş evi su basmasi

Sağol kuzum he ya yoktan iş çıktı tek tesellim bebeğimin odasını basmadi, yoksa duvardaki yeni kağitlar bayardı.

Ben dun a101 den kuvet, kova, maşrapa aldim Ikı tene elbise askiliği ve emzik de aldm :) güzel gözüküyolar bakalim

kızlar doktor bizim bebek için çok ufak bişey beklemeyelim dedi maşallah 32+0 da 2,100 gr dı

ben şimdi bebek bezi 1 numara mı alıcam ne alıcam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…