- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Dün gece bacağıma bi kramp girmiş allahım öldürün beni diyesim geldi o neydi öğle ya bir haftadır muz yemiyorum sanırım ondan oldu ilkez oldu . Bu kopiller bizde ne var ne yok çekiyolar anlaşılan şimdi kendime bi muzlu bol sütlü bol sodalı bir hafta diliyorum çok aksattım bunları
Bana doktorum gun icerisinde 10 hareket demisti ama su aklima takilmisti,farkli saatlerde 10 hareket mi yoksa bir harrkete baslayinca 4,5defa hareket hissediyorum onlari da 10 un icine mi dahil edicem
@nilbebekveannesi bence o sertleşip toplanmalar da hareketten sayılmalı. Çünkü bebeğin hareketsiz kalması tehlikeli. Sertleşmesi de aslında hareket oluyor.pınarcım ben dr dormuştum 24 saat içinde en az 10-15 hareket ve üst üste yapılan larda tek tek sayılacak demişti bu arada ben hala bebek sertleşiyor toplanıyor falan onu hareketten sayacakmıyız diye soramadım dr unuttum
P pazi çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Ben bebek ürünlerine o kadar yoğunlaşmışım ki hiç rafı görmedim.Burdakı beyaz raflardan aldım.kutu seklınde olanlarda da aklım kaldı
@nilbebekveannesi soothie yi kaça satıyor, merak ettim.denizcim linki burdan atmama izin verdi kadının sattığı ürünler burda telde var yalnız sadece whatsapp tan yazışıyor
http://www.butimag.com/t/yenidoganemzik
Bana da aynı ilacı verdi p bir kere içtim iyi gelir umarim5K kubra010101 canim bi kerelik toz içecek verdi sadece. Valla anlamadım ya
Sanada çok geçmiş olsun cnm ya
Maşallah bebeğin büyümüş.Kizlar selam nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir doktordan ciktim smdi 2400 olmus kilomuz ama kafasi ters donmus su an poposu asagida cok uzulduk ya 24. Haftadan itibaren hep kafasi asagidaydi sezeryan ihtimalim var dönmezse ;(( haftaya cuma yine gidip bakicaz dua edin bana kizlar cok saskinim ;( hep normal dedik bugune kdr uzuldum acikcasi ;(
Avent soothieyi ben sanal pazardan kargo dahil 33 TL ye aldım.ben kaına avent soothie emzik fiyatını sordum 35 t +kargo dedi whatsaap tan sordum link t kadının tel var istersen sor be şimdilik kıyafet almıycam pınar kızımın 1 yaşına kadar olan kıyafetlerini almışım da birde gelecek hediye falan oooo çok olur alırsam gerçekten çok yazık ve günah olur hepsini giyemez zaten bu arada bana hediye avent in silikon mama önlüğü geldi pınar çok güzel ve kullanışlıya benziyor tavsiye ederim
masallahhhbayni bizimki gibi :)
I iklimcan hoşgeldin. Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim.slm arkadaşlar nasipse bende aralık ayı annesi olucam. İlk heyecanım olucak nasip olursa epidural analjezi yani ağrısız doğum yapıcam aranızda daha önceden epiduralli normal doğum yapan varmı nasıl geçti yazarsanız sevinirim. Şimdiden hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
@DuruveAnnesi ben küvet, kova, maşrafa, biberon, emzik, askı ve emzirme sütyeni aldım. Bence çok güzeller.Ya kizlar a101den aldinizmi birşeyler nasil güzeller mi.
meltemcivil canim geçmiş olsun.kotu olmuş evi su basmasi
Peteklere deneme için su bastılar, ust kattakılerin peteği patlamiş
Yok tatlim ya, dün ilk defa peteklere su bastılar, üst kattakılerin peteği patlamıs, ne kadar su fıskırdıysa, tavandan şıpır şıpır akıyodu
Canım ben hastaneden çıkana kadar hasta bezi kullandım evde ped depebd külot dikiş yerimi acıtmıştı
Oyy maşalaah fıstığa :)Kızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.
Teşekkürler canım hepimizin kuzusuna maşallahOyy maşalaah fıstığa :)Gözün aydın canım iyi haberler almışsın.
iyi haberlerle gel canımBirazdan kızımı görcem bugün çok hareketsiz neyse ki randevumuza az kaldı inş bişiyi yoktur bakalım herşey yolunda mı
geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun canım ya en üst katta mı oturuyorsunuz? Biz en üstte olduğumuz için arada bir öyle problem oluyor ama. Allah beterinden korusun ama o saatte de bir ton iş çıkmış
Gecmis olsun canim
Günaydın kızlar güzel bir gün sizinle olsun, bugün hem Aşure günü hemde Cuma ve Selam verip almak çok sevapmış...
Biz doktora gidip geldik oğluşum 31+3 haftalık çıktı kilosu 1750 gr boyu 41 cm ve artık dönmüş baş gelişli dedi doktorumuz. Her şey yolunda şükür ama yine tabiki benim enfeksiyon ve açlık tokluk şekerime bakılacak.Açlık kanı verdim 10.30 da da tokluk vereceğim. Şuanda doktorun tahmini sezeryan tarihi 16 Aralık gözüküyor, çok geç değil mi dedim şuan tahmin etmek zor ama hesaba göre öyle dedi bakalım ne zaman gelecek paşa
Canimn kilosunu falan yazabilirmisin benim önde gidiyor deyip duruyor doktor tarihlerimiz aynı 2 hafta önce 2200 falandık arada çok fark varmı acaba bizim kontrolümüz pazartesiBirazdan kızımı görcem bugün çok hareketsiz neyse ki randevumuza az kaldı inş bişiyi yoktur bakalım herşey yolunda mı
Canim beklenmeyen bir durumla karşılaşmıssın neyse ki siz evdeyken olmuş çoook gecmiş olsun.Maşallah kuzuya canm :) herşey yolunda ne guZel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?