2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim gecmis olsun zordur bu halinle temizlik Allah yardimcin olsun..

Evet tatlim ya eğilip kalkamadm bile. Eşim sildi duvarlari, o perdeleri falan ındirdi, ben de herşeyi hemen makinanın 15 dk lik kısa programinda 5 posta seklinde yıkadim yıkadm astm Cok bi iş değil ama yine de yoruluyoruz hemen

Hamisler bugun basil fena.donuyor oyle boyle diil fildir fildir dedim uykusuzluktan sanirim uyudum uyandim sabah tekrar hizi azaldi ama hala donuyor bildigin baktim heryer boyle birsey oldumu sozden hic

Geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım şans piyango gibi bir şey bu halde seni bulması benimde basmıştı hamile iken tek başına zor oluyor yakın olsak hep beraber yardımcı olurduk

Düşünceli arkadasim benm sağolasin, eşim yapti cogunu valla, ben sadece makınaya atılacaklari attim astim Yarın da abla gelecek ütüler halleder yıkadiklarimi. :) allah hiçbirimize vermesin bdaha

oyyy çok fena Allah yardımcın olsun kuzum yaa bu halinlede çok zor oldu temizlemek dimi izin alsaydın barede kadını çağırsaydın yardım ederdi

Ben izin aldim ewdeydim ama abla hafta içi mağazada çalişiyo, haftada bi gün izni bar onu da cmt ayarladi bana geliyo işte neyse yarn gelince halleder hepsini sağolsun

ama bende 30 ekime randevumu çektim o güne izin alcam dr randevu raporunu getrcem herkesi kendi gibi sanıyorlarsa alsınlar ozamn :) cvb bu şekilde olur

İyi yapmişsin hak ediyolar Ben de bugun aslnda evde işim olmamasina rağmen Evi su basti gelemiycem dedim, psikolojim bozuldu işe gtmek istemedim bugun

Ben izin aldim ewdeydim ama abla hafta içi mağazada çalişiyo, haftada bi gün izni bar onu da cmt ayarladi bana geliyo işte neyse yarn gelince halleder hepsini sağolsun
cnm bnm yaaa çok geçmiş olsun dr kg kntrol ettimi bu arada ne durumda ufaklık

:)) maşallah minik prensese, ayağını nasılda kaldırmış öyle çok tatlı bıdık

K kaplan2535 valla öyle canim sonra üzülüyorum aglayasim geliyor kendi kendimi yiyorum umarım doğumdan sonrada böylepsikopatlik devam etmez
CÇabuk buyuyorlar cnm ya ben çok birsey almadim gerektikçe yakın mağazalar çıkaraalırım dedim hayırlısı bakalim

Maşallah bebişe canm. Boy kilo benmkıyle aynı nerdeyse cnm

Eşim dunden temzlik işlerini halletmişti zaten canm, yanı suyu temzledi bezlerle, yarin da temzlik günü zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…