- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Canim gecmis olsun zordur bu halinle temizlik Allah yardimcin olsun..
saol bebişim inş.birazdan yine gidiyorum havuzlu hana, bana bi öneriniz olursa söyleyin de gitmişken halledeyim, tekrar gideceğimi sanmıyorum çünkü.
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım şans piyango gibi bir şey bu halde seni bulması benimde basmıştı hamile iken tek başına zor oluyor yakın olsak hep beraber yardımcı olurduk
oyyy çok fena Allah yardımcın olsun kuzum yaabu halinlede çok zor oldu temizlemek dimi izin alsaydın barede kadını çağırsaydın yardım ederdi
ama bende 30 ekime randevumu çektim o güne izin alcam dr randevu raporunu getrcem herkesi kendi gibi sanıyorlarsa alsınlar ozamn :) cvb bu şekilde olur
K kaplan2535 maşallah canim ya ne koydun o kadar cantaya
Valla bu aralar bende çok sinirliyim çabuk parliorum bir de oğlum var yavrucum arada kalıyor şaşırıyor
cnm bnm yaaaBen izin aldim ewdeydim ama abla hafta içi mağazada çalişiyo, haftada bi gün izni bar onu da cmt ayarladi bana geliyo işteneyse yarn gelince halleder hepsini sağolsun
:)) maşallah minik prensese, ayağını nasılda kaldırmış öyle çok tatlı bıdıkKızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.
Sağol tatlim.Canm çok üzüldüm,çok geçmiş olsun...
Heheh değil mi, nasıl bir hareket o öyle =)) Teşekkürler canım:)) maşallah minik prensese, ayağını nasılda kaldırmış öyle çok tatlı bıdık
Aa anladim canm gecmiş olsun Türlü türlü hastalıklarla tanıstrdi bizi bu bebişler.kasık fıtığı çıktı
çok kötü olmuş tatlım hem de bu zamanda bu halinle
masallahhhbayni bizimki gibi :)
sagol teyzesi
ay gecmis olsun neden.mus ? Dusunmesi biel kotu
Kızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.
Evet kesinlikle iyiki evdeymişiz nilaycmAnladım tatlım, iyi ki evdeymişsiniz ama evde olmasanız daha kötü olurdu belki. Evde olunca direk müdahale etmişsiniz.
meltemcivil çok geçmiş olsun.
Ne yaptın? Temizleyebildin mi? Kendini fazla yorma canım.
@sermin79 depend hasta kilodu alacaktım. Sen öyle deyince kararsız kaldım. Gerçi ben normal doğum düşünüyorum ama tabii ne olacağı belli olmaz. Depend için yorumlar hep olumlu. Ama sezeryan olanlar yorum yapmamıştır sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?