2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İnşallah başka sorun olmaz sağlıkla alırsın bebişi kucağına cnm

@Surrender ben huggies yeni doğan aldim cnm

folik ay masallah sana ya ben evin icinde dolasirkrn yoruluyorum sen havuzlu han diosun :)
evle iş arasında yol üstünde olunca bunu avantaja dönüştürüyorum diyelim hala gezebiliyorken

Nelerrr aldınnn paşaya
cnm süsleme için malzeme almaya gidecektim, konsept 3 aşağı 5 yukarı şekillendi gibi arkadaşlarla konuştukça ama program değişti, yarına kaldı inş. gitmişken bi gecelik daha bakayım diyorum, 2 farklı renk de taç, çekim için.

Aynen oyle elifcim tescilli onayli artik bisi demiyor bana yorul.a askimdan baska

amin canım gercekten 3. bebek zor oluyomus :S benımde cok zor gecıo

kızlar dun saglam cıkan ıdrar tahlılım bugun sancıyla uyandım yıne gıttım acıle aşırı enfeksıyon cıktı antıbıyotık verdı doktor bıde serum bagladılar bu arada eşimde gulme krızıne soktu benı hastanede manyak elıne hemsırenın steteskopunu almıs bebegın kalbını dınlıcekmıs tutmus karnıma

Geçmiş olsun canım Allah sifa versin

Maşallah cnmm ikinize de güzel haberlerle gelmişsin büyüdü kuZucuklar yrn da bizim kontrol var bakalım 33+6 oluyo
yarın güzel haberlerini zi bekliyorum denizcim
kuzular nasıl büyüdü deme ya cinsiyeti neydi acaba, 2 litesti, 3 lü testi derken şaka maka topun ağzına geldik zaman çabuk geçti gibi gelmeye başladı :)

maşallah kuzuya nasıl hızlı büyümüş Derinsu harika haberler vermişsin bizlere ne güzel

sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim, yorucu olmuş ama neyse ki her şey yolundaymış gözün aydın :)

Malesef aslicim ya, cok sinir bozucu Ama allahtan bizde es esyalarinn kirlenmesi dısında kabarma falan olmadı İki gündür kaç makina eşya yikadm bilmiyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…