İnşallah başka sorun olmaz sağlıkla alırsın bebişi kucağına cnmMerhaba kizlar bugün 8.5 saatimiz arastirma hastanesinde geçti.aksam 9 da eve geldik.normal doktor perinatolojiye gitmene gerek yok dedi.ama acil doktorlarina sevk etti.suyum geliyo mu diye test yaptılar.catala cik dediler ciktim ama canim öyle yandi ki icime bir alet sokunca.Allahim dedim doğum nasil acilidir kimbilir.o anda bi kadin çığlıklar atarak geldi.4 hstane gezmisler hicbir devlet hastanesi almamış.o hastaneye girer girmez bebegin başı görünmüş.avaz avaz bagiriyordu.gözüm cok korktu.acil doktorlari yan odada dogurttular kadinin doğumhaneye gidecek vakti kalmamis.sonra iki defa ultrasonda incelediler bebegi.tahlil nst sonuclari da iyi.o yuzden bizce suyu dalalp atisi da normal.haftasiyla uyumlu diyerek gönderdiler.Rabbime şükür.İnş yeni bi sorun görüp yollamzlar artik doğuma kadar
Magnezyumu bende iciyorumBenim de doktorum magnorm magnezyum ilacı verdi bakalım tansiyonum normaldi ana sağ kasık ağrım çoktu
evle iş arasında yol üstünde olunca bunu avantaja dönüştürüyorum diyelim hala gezebiliyorken@Surrender ben huggies yeni doğan aldim cnm
folik ay masallah sana ya ben evin icinde dolasirkrn yoruluyorum sen havuzlu han diosun :)
cnm süsleme için malzeme almaya gidecektim, konsept 3 aşağı 5 yukarı şekillendi gibi arkadaşlarla konuştukça ama program değişti, yarına kaldı inş.Nelerrr aldınnn paşaya
Aynen oyle elifcim tescilli onayli artik bisi demiyor banahahaha aslında erkeklerın kadınları anlamasındakı en guzel yontem bu hamılelık donemınde oluyocogu erkek ben dısarda calısıyorum yoruluyorum ev temızlemekle yorulunurmu dıyo yaptırcan ev işini anlıcak
Bak bakalim kuzucuk ne isler ceviriyir icerde annesiBende yarın doktora gidicem çok şüküryalnız iki gündür Canımı acıtıyor bakalım neymiş derdi
amin canım gercekten 3. bebek zor oluyomus :S benımde cok zor gecıoÇalışınca insan kendine vakit ayırabilşyormuş şimdi bir kuaför bir sinema tiyatro lüks oldu valla yada 3. Bebeğim çok yordu hamilelik te çok zor geçiyor Allah hepimize kolaylık versin eee bende yaslandım
kızlar dun saglam cıkan ıdrar tahlılım bugun sancıyla uyandım yıne gıttım acıle aşırı enfeksıyon cıktı antıbıyotık verdı doktor bıde serum bagladılar bu arada eşimde gulme krızıne soktu benı hastanedemanyak elıne hemsırenın steteskopunu almıs bebegın kalbını dınlıcekmıs tutmus karnıma
Geçmiş olsun canım Allah sifa versinkızlar dun saglam cıkan ıdrar tahlılım bugun sancıyla uyandım yıne gıttım acıle aşırı enfeksıyon cıktı antıbıyotık verdı doktor bıde serum bagladılar bu arada eşimde gulme krızıne soktu benı hastanedemanyak elıne hemsırenın steteskopunu almıs bebegın kalbını dınlıcekmıs tutmus karnıma
Aynen hangi pozisyon da uyuyacagımı şaştım yawBak bakalim kuzucuk ne isler ceviriyir icerde annesiay pitir pitir bi gelseler artik cok sabirsizim
denizcim kesinleşmedi cumartesi öğleden sonra belli olacak ama fazla uzatamam rapor alıcam çünkü ben zor duruma düşerimLeyloşum yarın mı ptesi mi gidicenn
yarın güzel haberlerini zi bekliyorum denizcimMaşallah cnmm ikinize de güzel haberlerle gelmişsin büyüdü kuZucuklaryrn da bizim kontrol var bakalım 33+6 oluyo
maşallah kuzuya nasıl hızlı büyümüş Derinsu harika haberler vermişsin bizlere ne güzelBizim de 2 hafta önce 2200 dü canım bugün 34+0 da gittik 2500 olmuş ama kilolu ya da kilosu ilerde demedi herşey yolunda dedi hatta boyuna 49 dedi ben uzun değil mi hocam dedim size benzicek eşin ve sende uzunsun o da normal dedi
sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim, yorucu olmuş ama neyse ki her şey yolundaymış gözün aydın :)Merhaba kizlar bugün 8.5 saatimiz arastirma hastanesinde geçti.aksam 9 da eve geldik.normal doktor perinatolojiye gitmene gerek yok dedi.ama acil doktorlarina sevk etti.suyum geliyo mu diye test yaptılar.catala cik dediler ciktim ama canim öyle yandi ki icime bir alet sokunca.Allahim dedim doğum nasil acilidir kimbilir.o anda bi kadin çığlıklar atarak geldi.4 hstane gezmisler hicbir devlet hastanesi almamış.o hastaneye girer girmez bebegin başı görünmüş.avaz avaz bagiriyordu.gözüm cok korktu.acil doktorlari yan odada dogurttular kadinin doğumhaneye gidecek vakti kalmamis.sonra iki defa ultrasonda incelediler bebegi.tahlil nst sonuclari da iyi.o yuzden bizce suyu dalalp atisi da normal.haftasiyla uyumlu diyerek gönderdiler.Rabbime şükür.İnş yeni bi sorun görüp yollamzlar artik doğuma kadar
Uykusuz her gece;(
yarın güzel haberlerini bekliyoruz gül :) sağlıkla gidip gelirsin umarımAynen hangi pozisyon da uyuyacagımı şaştım yaw
çok geçmiş olsun cnm. seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde banyoda su kaçağı var yatak odasının duvarını kabarttı. sabahtan beri usta çalışıyor ev inşaat halinde matkap susmadı. amann çok yorma kendini..
Cok sevindm tatlm Ama yine de dikkat et sen kendinegece acıle gıttım canım cok sukur acılmam sancım yok olan agrılar kas agrısı
Canım sen bugün bu stresde kontroledemi gittin
aha gozun aydın dondumu bebısın sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?