- 9 Haziran 2015
- 970
- 926
- 103
- 45
Kızlar saglık ocagındaki ebe doğum çantalarınız hazır olmalı artık dedi ,doğumdan sonra 6 hafta rahim kendini toplar ve anne mikroba elverişli olur dedi ilişki yok dedi. Resimli anlattı normal doğumu ve sezeryanı loğusalığı ardından bebek bakımını
Ay adaşım Deniz Lara çok güzel ama annesi maşallahTeşekkürler kızımın adaş teyzesiİnşallah sen de yarın görürsün gül yüzlünü
Çok teşekkürler canım
soalasın canım daha hıc bı ıse elımı surmuyom valla eşim yapsın ne yapcaksaGeçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ve kuzuna
canım ultrsona gırmeden bıtter cıkolata ye cok fena tepkı verıyolar bıttere normal cıkolatadan daha fazlaAy adaşım Deniz Lara çok güzel ama annesi maşallahbzimki 6 aya yakın cinsiyeti göstermedi 2.5 aydır da yüzünü göstermiyo dr 3 -4 kaç boyutlu varsa bakıyo valla dürtüyo fln ııhhh . Dün gece babası yine konuşma yaptı yüzünü göstersin diye bakalım
Bizim de 2 hafta önce 2200 dü canım bugün 34+0 da gittik 2500 olmuş ama kilolu ya da kilosu ilerde demedi herşey yolunda dedi hatta boyuna 49 dedi ben uzun değil mi hocam dedim size benzicek eşin ve sende uzunsun o da normal dediCanimn kilosunu falan yazabilirmisin benim önde gidiyor deyip duruyor doktor tarihlerimiz aynı 2 hafta önce 2200 falandık arada çok fark varmı acaba bizim kontrolümüz pazartesi
Teşekkürler teyzesiAy adaşım Deniz Lara çok güzel ama annesi maşallahbzimki 6 aya yakın cinsiyeti göstermedi 2.5 aydır da yüzünü göstermiyo dr 3 -4 kaç boyutlu varsa bakıyo valla dürtüyo fln ııhhh . Dün gece babası yine konuşma yaptı yüzünü göstersin diye bakalım
Bu sefer de bitter deniyim elifcim belki poz poz paylaşırım yrncanım ultrsona gırmeden bıtter cıkolata ye cok fena tepkı verıyolar bıttere normal cıkolatadan daha fazla
yiyelim ağzını burnunu valla nasıll tatlı olcaklar kimbilirTeşekkürler teyzesi
Çok terbiyeli uslu kızınız olacak demekki canımDoğsunlar hayırlısıyla da ağızlarını, burunlarını, popolarını yiyelim bu kuzuların Doktora gitmeden 15 dakika önce felan süt iç çikolata ye kıpırdaşsın kuzun
Oy oy maşallah kuzuyaBizim de 2 hafta önce 2200 dü canım bugün 34+0 da gittik 2500 olmuş ama kilolu ya da kilosu ilerde demedi herşey yolunda dedi hatta boyuna 49 dedi ben uzun değil mi hocam dedim size benzicek eşin ve sende uzunsun o da normal dedi
Canım ben aldım, yastık yorgan ve nevresim takımı, küvet seti,askı ve biberon fırçası aldım bence fiyatlarına göre kaliteleri güzeldi
Gul_ay01 canim ben ogluma klozet kapağı ve minik kıza alez aldim ama biberon emzik güzeldi bence nuk iyi bir markadır emzik de almayı düşünüyorum bugun
Sağolun kizlar Cevaplariniz için.Bende bugün gittim bbaktim birşeyler var aldim taşima koltuğu,yorgan yastik,biberon,biberon temizleme fircasi ve emzirme sütyeni hepsini de beğendim güzeller
tekrar gecmis olsun canim umarim bir daha yaşanmaz bu durum.Sağol kuzumhe ya yoktan iş çıktı tek tesellim bebeğimin odasını basmadi, yoksa duvardaki yeni kağitlar bayardı.
Ben dun a101 den kuvet, kova, maşrapa aldim Ikı tene elbise askiliği ve emzik de aldm :) güzel gözüküyolar bakalim
masallah canim bebise 2 kg olmus nerdeyse.boyuda uzun gibime geldi sence:)Su basması olayından sebep bebeğim ikinci planda kaldi valla :)
Bebek bugun tam 32+6 kılosu 1990 gr boyu 43 cm Basi aşağıdaymiş cdden :)
efe keremin annesi D Dekalpy
elifeva cım sen de kontrole gidecektn, nedir durum?
Maşallah cnmmBizim de 2 hafta önce 2200 dü canım bugün 34+0 da gittik 2500 olmuş ama kilolu ya da kilosu ilerde demedi herşey yolunda dedi hatta boyuna 49 dedi ben uzun değil mi hocam dedim size benzicek eşin ve sende uzunsun o da normal dedi
Yarasın güzel kuzuna oynaşsın dursunBu sefer de bitter deniyim elifcim belki poz poz paylaşırım yrn
yiyelim ağzını burnunu valla nasıll tatlı olcaklar kimbilirsütle bitter double effect yapiyim bakalım
benimkide aynı anca ayrıntılıda cinsiyetini ögrenebildik. ama yüzünü ayrıntılıda tam göstermedi. ilk ayrıntılıda bir tarafını gösterdi. sonra tekrar gittik o zamanda öbür tarafını gösterdiAy adaşım Deniz Lara çok güzel ama annesi maşallahbzimki 6 aya yakın cinsiyeti göstermedi 2.5 aydır da yüzünü göstermiyo dr 3 -4 kaç boyutlu varsa bakıyo valla dürtüyo fln ııhhh . Dün gece babası yine konuşma yaptı yüzünü göstersin diye bakalım
ben ev işlerini bizimkine bırakalı cok oldusoalasın canım daha hıc bı ıse elımı surmuyom valla eşim yapsın ne yapcaksa
Sağol aylacimAy çok kötü allah yardımcın olsun
Sağol tayzesi :)Maşallah bebeğine.
Maşallah size canım büyütmüssun bebisi. Evin için de cok üzüldüm ya geçmiş olsun neyseki maddi bir hasar olmamış en azından bebisin odasında birsey yoktur umarım hamile halinle onun stresi de apayrı oluyor ama yine de.çok takma Allah beterinden korusun
Hiç sıkıntı etme canım bi yerden sonra büyümeleri yavaşlıcakmış şimdi hızlı gitmesi çok kilolu olacakları anlamına gelmeyebilirmiş ama şimdilik bu kilo normal dedi doktorum sen de hiç tedirgin olma boşuna kıyamam ben onlara :) sen de bana haber ver mutlaka :)Oy oy maşallah kuzuyaboylu poslu olacak desene fıstık demekki normal artık yersiz yere şu son zamanlarda tedirgin olmak istemiyorum bende o civarlarda olmuştur diye düşünüyorum bakalım pazartesi bizimki de belli olur.
ohhh maşallah teyzesinin gülüne kıyamm ya ohh ohh kg muzda süper valla .
elifeva kız sendemi gittin randevuyaaa sende durumlar nedir cnm bnm
Yaptir kiz nolcak bende yaptirdim bikere aksam eve bi geldim adamin lerti cikmis sesi bile cikmiyor cam felan komple temizlemis sonra demezmi kadin cagiralim artok yalsin dip kose temizligi cok yoruldum diyesağlık ocagındakı ebe artık iş guc yapma demıstı dınlemedım :S artık elimi surmem bıseye garıbım eşimbutun evı temızletcem ona bı kac gune
Bende 30 ekime aldirdimya randevuyu bakalim merakla bekliyorum valla nolcak diye cok sabirsizimSağol nurcancim Aynı performansi efecıkten de bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?