2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Eklentiler

• image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 71
Teşekkürler kızımın adaş teyzesi İnşallah sen de yarın görürsün gül yüzlünü

Çok teşekkürler canım
Ay adaşım Deniz Lara çok güzel ama annesi maşallah bzimki 6 aya yakın cinsiyeti göstermedi 2.5 aydır da yüzünü göstermiyo dr 3 -4 kaç boyutlu varsa bakıyo valla dürtüyo fln ııhhh . Dün gece babası yine konuşma yaptı yüzünü göstersin diye bakalım

canım ultrsona gırmeden bıtter cıkolata ye cok fena tepkı verıyolar bıttere normal cıkolatadan daha fazla

Canimn kilosunu falan yazabilirmisin benim önde gidiyor deyip duruyor doktor tarihlerimiz aynı 2 hafta önce 2200 falandık arada çok fark varmı acaba bizim kontrolümüz pazartesi
Bizim de 2 hafta önce 2200 dü canım bugün 34+0 da gittik 2500 olmuş ama kilolu ya da kilosu ilerde demedi herşey yolunda dedi hatta boyuna 49 dedi ben uzun değil mi hocam dedim size benzicek eşin ve sende uzunsun o da normal dedi

Teşekkürler teyzesi
Çok terbiyeli uslu kızınız olacak demekki canım Doğsunlar hayırlısıyla da ağızlarını, burunlarını, popolarını yiyelim bu kuzuların Doktora gitmeden 15 dakika önce felan süt iç çikolata ye kıpırdaşsın kuzun

canım ultrsona gırmeden bıtter cıkolata ye cok fena tepkı verıyolar bıttere normal cıkolatadan daha fazla
Bu sefer de bitter deniyim elifcim belki poz poz paylaşırım yrn
yiyelim ağzını burnunu valla nasıll tatlı olcaklar kimbilirsütle bitter double effect yapiyim bakalım

Oy oy maşallah kuzuya boylu poslu olacak desene fıstık demekki normal artık yersiz yere şu son zamanlarda tedirgin olmak istemiyorum bende o civarlarda olmuştur diye düşünüyorum bakalım pazartesi bizimki de belli olur.

Canım ben aldım, yastık yorgan ve nevresim takımı, küvet seti,askı ve biberon fırçası aldım bence fiyatlarına göre kaliteleri güzeldi

Gul_ay01 canim ben ogluma klozet kapağı ve minik kıza alez aldim ama biberon emzik güzeldi bence nuk iyi bir markadır emzik de almayı düşünüyorum bugun

@iklimcan hoşgeldin. Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı dilerim.

Gul_ay01 ben küvet, kova, maşrafa, biberon, emzik, askı ve emzirme sütyeni aldım. Bence çok güzeller.
Sağolun kizlar Cevaplariniz için.Bende bugün gittim bbaktim birşeyler var aldim taşima koltuğu,yorgan yastik,biberon,biberon temizleme fircasi ve emzirme sütyeni hepsini de beğendim güzeller
Yani.

tekrar gecmis olsun canim umarim bir daha yaşanmaz bu durum.
masallah canim bebise 2 kg olmus nerdeyse.boyuda uzun gibime geldi sence:)

Maşallah cnmm önmli olan dr un dediği zaten

Bu sefer de bitter deniyim elifcim belki poz poz paylaşırım yrn

yiyelim ağzını burnunu valla nasıll tatlı olcaklar kimbilirsütle bitter double effect yapiyim bakalım
Yarasın güzel kuzuna oynaşsın dursun
Ayy ben bebek kokusunu özledim zaten. Burnuma gelip duruyor, bebek kokusu aşeriyorum sanırım
Geçer mi bu 6 hafta

benimkide aynı anca ayrıntılıda cinsiyetini ögrenebildik. ama yüzünü ayrıntılıda tam göstermedi. ilk ayrıntılıda bir tarafını gösterdi. sonra tekrar gittik o zamanda öbür tarafını gösterdi acık secik beyimiz kendini hiiç göstermedi

soalasın canım daha hıc bı ıse elımı surmuyom valla eşim yapsın ne yapcaksa
ben ev işlerini bizimkine bırakalı cok olduben bugün yürürken alt tarafıma kasıklarıma cok baskı hissettim. o yüzden fazla yürüyemedim. benim sıpa dönmüş olarabilirmi ki

Evet canm ya o kadar stres oldum ki anlatamam. Eşim duvarlari mi temizlesin beni mi sakinleştirsin bilemedi Ama tek tesellim bebek odasına bişey olmamasi Amin canm, hamişlere manevi koruma istiyoruz :)

Hiç sıkıntı etme canım bi yerden sonra büyümeleri yavaşlıcakmış şimdi hızlı gitmesi çok kilolu olacakları anlamına gelmeyebilirmiş ama şimdilik bu kilo normal dedi doktorum sen de hiç tedirgin olma boşuna kıyamam ben onlara :) sen de bana haber ver mutlaka :)

sağlık ocagındakı ebe artık iş guc yapma demıstı dınlemedım :S artık elimi surmem bıseye garıbım eşim butun evı temızletcem ona bı kac gune
Yaptir kiz nolcak bende yaptirdim bikere aksam eve bi geldim adamin lerti cikmis sesi bile cikmiyor cam felan komple temizlemis sonra demezmi kadin cagiralim artok yalsin dip kose temizligi cok yoruldum diye )) doguma yakin cagircam bende meltemcivil den taktikleri aldim 2 haftada bir cagircam sonrada ,))))

Sağol nurcancim Aynı performansi efecıkten de bekliyoruz :)
Bende 30 ekime aldirdimya randevuyu bakalim merakla bekliyorum valla nolcak diye cok sabirsizim bizim pasa kg aldimi cok merak ediyorum dikkat ettom yediklerime bu hafta ama bakiciz ,) insallah almistir meltemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…