2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu sefer de bitter deniyim elifcim belki poz poz paylaşırım yrn

yiyelim ağzını burnunu valla nasıll tatlı olcaklar kimbilirsütle bitter double effect yapiyim bakalım
inşallah canım bende 2 3 gundur fark ettım bıttere oynadıgını

ben ev işlerini bizimkine bırakalı cok olduben bugün yürürken alt tarafıma kasıklarıma cok baskı hissettim. o yüzden fazla yürüyemedim. benim sıpa dönmüş olarabilirmi ki
heh işte bende o baskıdan şikayetcıyım pozısyonunu bılmıyom ama bebegın baya acıtıyo bıcak batıyo gıbı

hahaha aslında erkeklerın kadınları anlamasındakı en guzel yontem bu hamılelık donemınde oluyo cogu erkek ben dısarda calısıyorum yoruluyorum ev temızlemekle yorulunurmu dıyo yaptırcan ev işini anlıcak

Iyi aksamlar güzel hamisler :)) +7 kilo ile yola devam ediyoruz cimcimem aksamlari belli bir yere toplanip iyice bir ittirio kendini cikarin der gbi karnim sanki o an yirtilcak gbi oluyor.Baya bi hamlastim oturtgum yerden kalkamiorum popom kalkmio daha dogrusu

Eklentiler

• 2015-10-23 20.55.46.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 97
Evet canm ya o kadar stres oldum ki anlatamam. Eşim duvarlari mi temizlesin beni mi sakinleştirsin bilemedi Ama tek tesellim bebek odasına bişey olmamasi Amin canm, hamişlere manevi koruma istiyoruz :)

Yazık kız eşin de panik olmuştur senin için :)) aslında en azından iki yılda bir peteklerin havalarinin alınması lazım hem bu tarz bi tehlike olmaz hem de daha güzel ısıtıyor evi

Tü tü tü maşallah size yaaa çok cicisiniz :))) benim minik de öyle göbek deligimdem firlicak saniyorum hatta hickirinca bende sarsiliyorum onunla yukarı bak annecim geçer diyorum ama dinlemiyor beni :))

aynen aynen benin 33~2 de 2600gr di :)

oy fena ya ballah hirdaha gostermesin

uykusuzum geceleri uyuyamam gibi sikintim var
13 ~7 cikti 14~9 okursa hastaneye gitmem gerekli saat basi olcuyorum
Benim de doktorum magnorm magnezyum ilacı verdi bakalım tansiyonum normaldi ana sağ kasık ağrım çoktu

Tabii canım birde benimkinin türünden olanlar var sabah 7 akşam 12 ne ev işi nerde ise doğum olsa haberi olmayacak iki çocuk ders ev işi yemek uzun zaman oldu kitabımı elime alıp uzanıp kahve keyfi yapmayalı kuaf

Tamam canım rahatlattin beni çok sağ ol pazartesi bi olsun haber veririm tabiki

Doğunca görcez bu gidişle

çocuklarla olunca keyıf hayal oluyo bende gezmeyı cok sevıyorum arabada gezerken muzık dınlemeyı cocukların okuluydu v.s mahrum kalıyorum anca onları tatılde köye felan yollarsam kafama gore takılıyorum rahat oluyo

Çalışınca insan kendine vakit ayırabilşyormuş şimdi bir kuaför bir sinema tiyatro lüks oldu valla yada 3. Bebeğim çok yordu hamilelik te çok zor geçiyor Allah hepimize kolaylık versin eee bende yaslandım

Merhaba kizlar bugün 8.5 saatimiz arastirma hastanesinde geçti.aksam 9 da eve geldik.normal doktor perinatolojiye gitmene gerek yok dedi.ama acil doktorlarina sevk etti.suyum geliyo mu diye test yaptılar.catala cik dediler ciktim ama canim öyle yandi ki icime bir alet sokunca.Allahim dedim doğum nasil acilidir kimbilir.o anda bi kadin çığlıklar atarak geldi.4 hstane gezmisler hicbir devlet hastanesi almamış.o hastaneye girer girmez bebegin başı görünmüş.avaz avaz bagiriyordu.gözüm cok korktu.acil doktorlari yan odada dogurttular kadinin doğumhaneye gidecek vakti kalmamis.sonra iki defa ultrasonda incelediler bebegi.tahlil nst sonuclari da iyi.o yuzden bizce suyu dalalp atisi da normal.haftasiyla uyumlu diyerek gönderdiler.Rabbime şükür.İnş yeni bi sorun görüp yollamzlar artik doğuma kadar

Sonuçlarınızın iyi olmasına sevindim canım. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder.

4 hastane o bayanı neden kabul etmemiş ki?

Bende 30 ekime aldirdimya randevuyu bakalim merakla bekliyorum valla nolcak diye cok sabirsizim bizim pasa kg aldimi cok merak ediyorum dikkat ettom yediklerime bu hafta ama bakiciz ,) insallah almistir meltemcim
Bende yarın doktora gidicem çok şükür yalnız iki gündür Canımı acıtıyor bakalım neymiş derdi

Sonuçlarınızın iyi olmasına sevindim canım. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder.

4 hastane o bayanı neden kabul etmemiş ki?
Bilmiyorum ki canim.kesin yer yoktur.sezaryan olacak hastalarini bu hastane de özellere sevkediyo hep.yer kalmamis.istanbulda Allah kimseyi devlet hastanesine mecbur birakmasin.o kadinin kocasi anneme demis .teyze parasi olan buraya gelir mi.hakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…