2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ay cok alemsiniz valla yaaa cok gecmis olsun cnm bizim adamda diyor gece karnina elimi koydum o nasil tekme nasil vuruykr cat cat diye ya bu cocuk kopardi beni sabah sabah 1 gn arayla tahliller nasil degisrmis cnm ya onu anlamafim ben
saolasın canım bence bı gun once gıttıgım doktor beyınsızdı anlamadı:S

Herkese mutlu haftasonları kızlar..
Şimdi doktordan çıktım şükür herşey yolunda. Erken doğum riskim devam ediyor ama servikal uzunluğum 2 cm den 2.9 çıkmış. 3 cm yakın..
Yürüyüş ayakta durma yasak israhata devam.. Ama şükürler olsun bebeğimin gelişimi çok iyi..
chnb canım sen progestanı kaçıncı haftana kadar kullandın?

Herkese mutlu haftasonları kızlar..
Şimdi doktordan çıktım şükür herşey yolunda. Erken doğum riskim devam ediyor ama servikal uzunluğum 2 cm den 2.9 çıkmış. 3 cm yakın..
Yürüyüş ayakta durma yasak israhata devam.. Ama şükürler olsun bebeğimin gelişimi çok iyi..
chnb canım sen progestanı kaçıncı haftana kadar kullandın?

Hadi gozun aydin

masallah canim cok sevindim. canim ben9. haftada kanama yasadim o zaman basladik haftada yarim doz proluton igne kullandim. 21. haftada 2.3 oldu o zamandan beri haftada yarim doz igneye her gun vajinal 200 luk progestan ekledi dr 10 gun sonra 3.1 oldu. hala kullaniyorum vajinal. igneyi 37 ye dek kullandiriyor dr m. bu sefer sorarim progestani nereye kadar kullandirir. canim kimdi dr senin

corap al canim ya ayaklinin icine ya ustune giydiriliyor.

Kızlarrr kontrolden geldik 33+6 230 gr almışız 2 haftada 2130 gr olmuş bebişim suyu her şeyi olması gerektiği gibi dedi boyu söylemedi bu sefer. Kafası hala aşağıda iyice dayamış kızım kafasını ondan geceleri çatı ağrılarım arttı sanırımdr ben odaya grer girmez aa ne kdr iyi görünüyosun diyip kulağını çekti bu da ekstra mutlu etti 2 hafta sonra gelmeden önce nst sonra bana gelcen dedi. 36. Hafta olcak ilk nst. Gerekli görse şimdiden sokardı herhalde diye irdelemedim

Ikinize de masallah

Kızlar yaa çok güzel rüya gördüm kızım doğmuş onu emzirmeye çalışıyorum bir emişi var sütler akıyor ağzının kenarlarindan ama çok tatliydi yaa baya saçı da vardı hatta diyodum boşuna okadar midem bulanmamis demekki. Off uyandigim zaman hayal kırıklığına uğradım resmen (

ohh cnm maşallah Allah devamını getirsin aynen denizimm

Maşallah canım ikinize de.

Maşaallah cnm prensesine sağlıkla doğar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…