2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Evet daha once netten bakmistim sitesine kampanya varsa yinee bi bakim netten

yok kız turk kahvesıyle pek aram yok zaten bebek oynamadıgı zamanlarda içerım bı dogsalarda kurtulsak
bugunlerde bütün bebişler gözümün içine bakıyor gibi hissediyorum. bugun geldi bir tanesi 1.5 yaşında falan gelmiş önümde kıkırkıkır gülüyor bana. ayyyy bi fena oldum. efemi istiyorum ben diye oturup aglıycaktım nerdeyse. eşime dogsun artık dedim. yok zamanında dogsun dedi

kismet benim de carsamba bugun cok asagiya indi sanki. cok agirlastim.
Ben yaklasik 2 haftadir oyleyim. Hele yemegi biraz fazla kacirsam hareket edemez hale geliyorum. Oglumda pek boyle sıkıntılar yasamamistim. Kizlar zor olur diye duydum seninkisi de mi kiz

selam kızlar bugun okuz gıbı uyumusum aralarda uyandım yemek felan yedım yıne uyudum ama hıc bebegın hareketını hıssetmedım sımdı cıkolata yedım onu beklıyorum oynamazsa acile gıtcem :S
Benimki dün yaşattı aynı şeyi, inşallah gitmene gerek kalmadan kıpır kıpır olur bebiş

ınsan ozenıyo oyle mınıklerı gorunce bende hastaneye gıttıgımde sankı bebeklerın hepsı bana hayranmıs gıbı gozumun ıcıne bakıp gulumsuyolar pişt dıom agzı kulaklarında bızımkılerde bı dogsada gulseler yuzumuze

Ben yaklasik 2 haftadir oyleyim. Hele yemegi biraz fazla kacirsam hareket edemez hale geliyorum. Oglumda pek boyle sıkıntılar yasamamistim. Kizlar zor olur diye duydum seninkisi de mi kiz
aynen kız cocugu daha agır oluyomus ya bende oglanlarda hıc sıkıntı cekmemıstım butun gun temızlık gezme hıc yattıgımı hatırlamıyorum bunda yataktan cıkamıyorum

yok canim erkek benim 3. oglum kismetse. kiz gebeligim hic olmadi bilmiyorum o yuzden aslinda en rahat bu hamileligim gecti iki gundur cok zorlandim.

cnm senin de mi yarın randevun? saat kaçta? bnmki 14:00

Genelde desitin mor olan önerildi. Ben onu alacaktım. Ama şimdiden almaktan vazgeçtim. Pişik olursa alırım. Olmadan sürmek gereksiz diye düşündüm.
bana da önleyici almak mantıklı gelmedi, pişik olmadan bişey sürmek istemem şahsen narin pempik totolara

slm arkadaşlar,tüm anne ve bebişler iyidir umarım

ben park yatak alan arkadaşlara marka ve fiyatını sorcaktım.malum az zaman kaldı yazarsanız sevinirim
babylife 270 tl

Kızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
yeterler'in başka subeleri de var cnm bakırköyde, şirinevlerde falan. ben de bakayım bari ilk fırsatta birkaç gecelik almak istiyorum. bi de polar sabahlık almak istiyorum ben ama istediğim gibi bulamadım daha.

müsait olunca ben de paylaşayım kendi hastane çantası listemi.

Bide benim ev hastaneye 200metre mesafede eksik bisey olsa yollarim birini alir gelir
aynen cnm 2 sokak bizim de şükür, gidip gelir eşim unutulan bir şey olursa.

Hmm bnde oda yaptn sndm cmm,

Kizlar bu cantadan alan bi annisimiz vardı isim olarak hatirlayamadim ama acaba ulasti mi eline memnun kaldi mi? Bende bundan almayı düşünüyorumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…