dün onu okuyunca bugun krem almadım. deniycem biraz zeytin yagını. size faydasını zararını yazarımbelki yaramayan olmustur kisiye gore degisiyoedur belki. ben lansinoh kremden memnun kaldim.
Canım ben caploombadan aldım. Kampanya vardı. Şimdi yine kampanya yapmışlar. Büyüyen karyola, 3 kapılı gardrop, şifoniyer, yatak ve uyku seti hepsi 2495 TL. Tek tek alırsan 3300 TL ye geliyor. İstersen oraya da bak. Türkiye 'nin pek çok şehrinde şubesi olan bir mağazaymış. Ben de forum sayesinde öğrendim. Daha önce hiç duymamıştım. Benim aldığım kakule modeli
Evet oylede yapabilirsin cnm rahat olursun tek valizle ama bence buyuk boy almaBen bi tane cekcekli alirim dıe düşünüyorum
bugunlerde bütün bebişler gözümün içine bakıyor gibi hissediyorum. bugun geldi bir tanesi 1.5 yaşında falan gelmiş önümde kıkırkıkır gülüyor bana. ayyyy bi fena oldum. efemi istiyorum ben diye oturup aglıycaktım nerdeyse. eşime dogsun artık dedim. yok zamanında dogsun dediyok kız turk kahvesıyle pek aram yok zaten bebek oynamadıgı zamanlarda içerım bı dogsalarda kurtulsak
Ben yaklasik 2 haftadir oyleyim. Hele yemegi biraz fazla kacirsam hareket edemez hale geliyorum. Oglumda pek boyle sıkıntılar yasamamistim. Kizlar zor olur diye duydum seninkisi de mi kizkismet benim de carsamba bugun cok asagiya indi sanki. cok agirlastim.
Benimki dün yaşattı aynı şeyi, inşallah gitmene gerek kalmadan kıpır kıpır olur bebişselam kızlar bugun okuz gıbı uyumusum aralarda uyandım yemek felan yedım yıne uyudum ama hıc bebegın hareketını hıssetmedım sımdı cıkolata yedım onu beklıyorum oynamazsa acile gıtcem :S
ınsan ozenıyo oyle mınıklerı gorunce bende hastaneye gıttıgımde sankı bebeklerın hepsı bana hayranmıs gıbı gozumun ıcıne bakıp gulumsuyolar pişt dıom agzı kulaklarında bızımkılerde bı dogsada gulseler yuzumuzebugunlerde bütün bebişler gözümün içine bakıyor gibi hissediyorum. bugun geldi bir tanesi 1.5 yaşında falan gelmiş önümde kıkırkıkır gülüyor bana. ayyyy bi fena oldum. efemi istiyorum ben diye oturup aglıycaktım nerdeyse. eşime dogsun artık dedim. yok zamanında dogsun dedi
Oy maşallah çok az kalmışAmin inşallah benim son 21 gün sezeryana
çok sukur kıpırdadı çayı ıcınce benımkı cıkolataya degıl çaya tepkı verıyo sanırımBenimki dün yaşattı aynı şeyi, inşallah gitmene gerek kalmadan kıpır kıpır olur bebiş
aynen kız cocugu daha agır oluyomus ya bende oglanlarda hıc sıkıntı cekmemıstım butun gun temızlık gezme hıc yattıgımı hatırlamıyorum bunda yataktan cıkamıyorumBen yaklasik 2 haftadir oyleyim. Hele yemegi biraz fazla kacirsam hareket edemez hale geliyorum. Oglumda pek boyle sıkıntılar yasamamistim. Kizlar zor olur diye duydum seninkisi de mi kiz
Aaaa :) çaycı bebiş :) aman maşallah gözün aydınçok sukur kıpırdadı çayı ıcınce benımkı cıkolataya degıl çaya tepkı verıyo sanırım
yok canim erkek benim 3. oglum kismetse. kiz gebeligim hic olmadi bilmiyorum o yuzden aslinda en rahat bu hamileligim gecti iki gundur cok zorlandim.Ben yaklasik 2 haftadir oyleyim. Hele yemegi biraz fazla kacirsam hareket edemez hale geliyorum. Oglumda pek boyle sıkıntılar yasamamistim. Kizlar zor olur diye duydum seninkisi de mi kiz
Az kaldi artik inşallah kolayca rahatca aliriz kucaklarimiza. Cok korkuyorum dayok canim erkek benim 3. oglum kismetse. kiz gebeligim hic olmadi bilmiyorum o yuzden aslinda en rahat bu hamileligim gecti iki gundur cok zorlandim.
valla oyle olcak sanırımAaaa :) çaycı bebiş :) aman maşallah gözün aydın
Saol cnm adet sancisi her,aybcekiyrrdk uani bn cekiyrdm oyuzdn pek sorum etmiyrm tabi,sancim sklninca nolur,bl2miyrmDemeay doğum sancılari o kadar kötü mü ya gecmiş olsun cnm
cnm senin de mi yarın randevun? saat kaçta? bnmki 14:00saklamasınlar ya ben artık dayanamıyorum umarım yarın görürüm artık yüzünü öleceğim meraktan rüyalarım bile sinir bozuyor
eşim bile ohh be son aya girdik artık dedi aslında onlarda ne kadar stres olmuşlar yazık uyanınca kızın odasına gidip bakıyor günüm güzel geçsin diye birde bizim karnımızda olanları hissetseler nasıl olurlar yazık
bana da önleyici almak mantıklı gelmedi, pişik olmadan bişey sürmek istemem şahsen narin pempik totolaraGenelde desitin mor olan önerildi. Ben onu alacaktım. Ama şimdiden almaktan vazgeçtim. Pişik olursa alırım. Olmadan sürmek gereksiz diye düşündüm.
babylife 270 tlslm arkadaşlar,tüm anne ve bebişler iyidir umarım
ben park yatak alan arkadaşlara marka ve fiyatını sorcaktım.malum az zaman kaldı yazarsanız sevinirim
yeterler'in başka subeleri de var cnm bakırköyde, şirinevlerde falan. ben de bakayım bari ilk fırsattaKızlar annem b. Düzünde teyzeme gitmiş, orda 40 tl ye gecelik sabahlık bulmuş tek beden kalmış M. fiyatlar çok uygun oluyomuş beden yok diye nasıl siZce ? Ay bi ton para verdik magazalara yuh dddim ne kdr ucuz
müsait olunca ben de paylaşayım kendi hastane çantası listemi.Hiç tadını çıkaramadım hamileliğin o knuda şanssızız çalışınca olmuyo yani doya doya gezebilmek( cnm ben 1 adet kalın battaniye 2 tane de hastane çıkışı içindekilerden olcak pamuk. Herhalde yeter listeme öyle yazmışım.
Bebiş için çanta listem;
*10-15 adet bez
*ıslak mendil unibaby
*ağız mendili
*tırnak makası
*biberon
*kullan-at alt açma
*pişik kremi
*saç tarak fırça
*2 pazen battaniye( hastane çıkışının içindekiler)
*1 kalın battaniye
*2 adet 10'lu hastane çıkışı
*çorap
*2 adet yelek
- oto koltuğunu alcaz yanımıza taşıma için
Hastane çıkışımız 5 tane var 2 tanesini koycam çantaya az mı gelir leylacım sen nasıl yapıcan?Eksik gördüğün bir şey var mı listede
aynen cnm 2 sokak bizim de şükür, gidip gelir eşim unutulan bir şey olursa.Bide benim ev hastaneye 200metre mesafede eksik bisey olsa yollarim birini alir gelir
Hmm bnde oda yaptn sndm cmm,Teşekkürler canm İnş zamanı gelince siz de yaparsnz
Bu arada ben de oda yapmadım ki, misafir odamızda bi cekyatımız var, duvarlari duvar kagidi yaptrdık, bi de bu dolabı yaptrdık, park yatak da atıcaz o kadar Oyle bi takım falan almadık yani.
Bizim bebiş de uzun süre bizimle odamızda yatacak zaten :)
Ellerine saglik canim,Allah kabul etsinBugün Dayanamayıp Aşure yaptımyaparken zaman hızlı geçti zorlanmadım ama şimdi uzanınca anluyorum ki çokkk yorulmuştum Allah bereketimizi eksiltmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?