- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
bi dogum hikayesinde yine okmuştum bu plates topu işini. bizimkilerde yokmudur ki
saolasın canım cok sınır bozucu ya ben hıc boyle pimpirikli bırı degıldım bana bı haller oluo :S
Evet oylede yapabilirsin cnm rahat olursun tek valizle ama bence buyuk boy alma
Hmm her yere baktım bi oraya bakmamistim birde gitti gidiyora bakayimgitti gidiyorda gordum bu cantadan çantalar baya indirime girmiş bende almayi düşünüyorum ama hala karar veremedim
Bugün Dayanamayıp Aşure yaptımyaparken zaman hızlı geçti zorlanmadım ama şimdi uzanınca anluyorum ki çokkk yorulmuştum Allah bereketimizi eksiltmesin
hıı bence de yeterde işte aralık ayı annesi olunca acaba soğuk olurmu diye düşünüyor insan
Midem çok yanıyoo.
meltemcivil dolap çok güzel olmuş güle güle kullansin bebişin.sadece dolap mi var diğerleri nerde.
@nilbebekveannesi canim mesajini alinti yapamadim olmadi
İyi olmana sevindim bizde iyiyiz canim çocugun derslerinden dolayi biraz yoğunum sanki 1.sinifa ben başladım gibi:))derslerden başimi kaldiramiyorum:)
meltemcivil canim ben goremedim dolabini yaaa gelmis nete goremedigim icin haftasonu pek telden anca bakmaya calisiyorum nasil oldu memnun kaldinmi
yaaa mükemmel olmuşş güle güle kullansın cnm bnmmm off harika çok tatliii :)) teşekkür ederim bnm için tekrar ekledn :)) bayıldım amaSenn için bidaha ekleyeyim tatlim :)
Cok sevdim ben walla, tam istediğim gibi olmus.
yaaa mükemmel olmuşş güle güle kullansın cnm bnmmm off harika çok tatliii :)) teşekkür ederim bnm için tekrar ekledn :)) bayıldım ama
çok şirin gercekten mükemmel bizde eşimle bebk kendi odasına geçme zamanı gelince çizip yaptıralım diyoruz bizede fikir oldu :) Rabbim güzel günlerde kullandırsın cnm bnm inşallah teyzesi bakalım ay cuma gelsin diye dört dönyorum efe keremi göreceğimya :) aksamda eşimle gezerken dışarda tahtadan isim yazılan yeri gördü efenin odasına yaptıralım bundan adı yazsın diyor ay bi tuhaf oldum hiç beklemezdim :) yavaş yavaş kendini moda sokmuş sanırsam :)tesekkurler nurcan teyzesi. daha guzel olanlar mınık efemızın olsun :) dolabımızın camlarının ıc kısımlarına da tül perde dıkecek ananesı. bı eksıgımız o var dolapta.
bu arada tasarımlarımız ücretsız paylasımdadır, ısteyen aynısını alıp yaptırabılır :)
çok şirin gercekten mükemmel bizde eşimle bebk kendi odasına geçme zamanı gelince çizip yaptıralım diyoruz bizede fikir oldu :) Rabbim güzel günlerde kullandırsın cnm bnm inşallah teyzesi bakalım ay cuma gelsin diye dört dönyorum efe keremi göreceğimya :) aksamda eşimle gezerken dışarda tahtadan isim yazılan yeri gördü efenin odasına yaptıralım bundan adı yazsın diyor ay bi tuhaf oldum hiç beklemezdim :) yavaş yavaş kendini moda sokmuş sanırsam :)
Ayy elif ben oramda hiç dikiş istemiyorum bnm derdim ocanım benım dikişlerının bakımını ıyı yaparsan sıkıntı olmuo hıc baticonla her wc gıttıkten sonra pansuman yapman lazım yapmazsan o ipler erıyen iplik oldugu ıcın sertleşiyo ıgne gıbı batıyo sadece kurutmamak lazım ipleri sadece ben buyuk oglumda dikişlerim patladıgı ıcın sıkıntı cekmıstım oda ebe guzel dikmemiş 2 ccm arayla bı dıkıs atmıs ondan patladı ıkıncı dogumumdakı ebe cok ıyıydı cok guzel dıkmıs ben hıc agrı sancı cekmedım 15 gun sonra pıtır pıtır dökuldu dıkıslerım
Bende baslarda oyleydim niye hic aldiris etmiyor sanki bunu bitek ben istedim diye triplere gryordum kendi kendime karnima dokunmuyordu felan ama buyuyunce inanilmaz alisti ya ben uyurken elini karnima koyup tekmelerini dinliyormus sabah heyecanla anlatyor bende sevnyorum tabi aksamlari karnimla konusuyor isminede iyice odaklandi arkadaslarinin biraz etkisinde kalmisti yok efe ismi yaramaz olur keremde yaramaz yok oyle boyle diye diye nerdeyse adam omer koyalim dedi dedim tabiki hayir yaramazda olsa o bnm cocugum ve isminin efekerem olmasini istyorum milletin etkisinde kalma diye biraz cikistimbence de canım, iyi bı mobılyacı bul ve ona yaptr. En azından senn ıstedıgın gıbıi tam odasına sıgacak buyuklukte olur. Ama cdden ıyı bı mobılyacı bul, yoksa hayal kırıklıgına ugrarsın, bz evlenırken yatak odamızı ve yemek odamızı yapan adamdan hc memnun kalmadık, sımdı bu mobılyacımız mukemmel bı usta, mukemmel bı ınsan. Şans bıraz.
Evet cdden artık bebeklere alıstıklar, esım de artık bana evmın hanımları falan dıe hıtap edıyo. Brz uzulmustum bebekle konusmuyo dıe ama zaman daraldı, bı de bebegı karnmda fır donerken gorunce artık baya baya buyudugunu anladı heralde :)
Icinde bekletAyy elif ben oramda hiç dikiş istemiyorum bnm derdim oama sezeryan da istemiyorum ben doğuramıcam galiba
O zmnn bizi de haberdar etSağol canm, bu mobilya ve diğer dekorasyon fikirlerimi kendi iş yerimi açtığımda kullanmak nasip olur inşalllah :)
Tamam canım tesekkur ederim anneme söylerim hemen bana da alsın bir takım almıştım yedeklemis olurumCnm sordum annemlere Yeterler diye bi yermiş e-5 e yakın.
Ahhaha pınar çok tatlısıngulun siz bana gulun,benden cok malzeme cikar sizegecen gun bos bulundum gorumcemin yanina oturdum. gorumcem karnimi durtup durdu,sevdi,optu falan ben sinir oldum tabi.oglumla konustu,durttu hadi kimilda diye.ben icimden "sakin oglum,aman oglum kimildama diye diye kimildamadi en sonunda pes etti,simdi kose bucak kaciyorum kadindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?