2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hıı bence de yeterde işte aralık ayı annesi olunca acaba soğuk olurmu diye düşünüyor insan

ben cok dısarı cıkacagımı sanmıyorum ya, evmız de hamam gıbı mubarek, kalorıferlerı yakmaya basladılar, sımdıden bunaldık. Bız bebege evde battanıye falan saramayız, cocuk buhran gecırır. Dısarısı ıcın de 3 tane yeter.

sadece dolap yaptırdık gulay teyzesı, sıfonyere gerek yok, hem dolap cok buyuk hem de odamızda bı mısafır cekyatı old ıcın yer yok, bı de park yatagımız var odada o kadar. Ins buyuyunce aynı mobılyacıya yatagıını da yaptırırız yeter.

Eklentiler

• image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 77
yaaa mükemmel olmuşş güle güle kullansın cnm bnmmm off harika çok tatliii :)) teşekkür ederim bnm için tekrar ekledn :)) bayıldım ama

tesekkurler nurcan teyzesi. daha guzel olanlar mınık efemızın olsun :) dolabımızın camlarının ıc kısımlarına da tül perde dıkecek ananesı. bı eksıgımız o var dolapta.
bu arada tasarımlarımız ücretsız paylasımdadır, ısteyen aynısını alıp yaptırabılır :)

çok şirin gercekten mükemmel bizde eşimle bebk kendi odasına geçme zamanı gelince çizip yaptıralım diyoruz bizede fikir oldu :) Rabbim güzel günlerde kullandırsın cnm bnm inşallah teyzesi bakalım ay cuma gelsin diye dört dönyorum efe keremi göreceğimya :) aksamda eşimle gezerken dışarda tahtadan isim yazılan yeri gördü efenin odasına yaptıralım bundan adı yazsın diyor ay bi tuhaf oldum hiç beklemezdim :) yavaş yavaş kendini moda sokmuş sanırsam :)

bence de canım, iyi bı mobılyacı bul ve ona yaptr. En azından senn ıstedıgın gıbıi tam odasına sıgacak buyuklukte olur. Ama cdden ıyı bı mobılyacı bul, yoksa hayal kırıklıgına ugrarsın, bz evlenırken yatak odamızı ve yemek odamızı yapan adamdan hc memnun kalmadık, sımdı bu mobılyacımız mukemmel bı usta, mukemmel bı ınsan. Şans bıraz.

Evet cdden artık bebeklere alıstıklar, esım de artık bana evmın hanımları falan dıe hıtap edıyo. Brz uzulmustum bebekle konusmuyo dıe ama zaman daraldı, bı de bebegı karnmda fır donerken gorunce artık baya baya buyudugunu anladı heralde :)

Ayy elif ben oramda hiç dikiş istemiyorum bnm derdim oama sezeryan da istemiyorum ben doğuramıcam galiba

Bende baslarda oyleydim niye hic aldiris etmiyor sanki bunu bitek ben istedim diye triplere gryordum kendi kendime karnima dokunmuyordu felan ama buyuyunce inanilmaz alisti ya ben uyurken elini karnima koyup tekmelerini dinliyormus sabah heyecanla anlatyor bende sevnyorum tabi aksamlari karnimla konusuyor isminede iyice odaklandi arkadaslarinin biraz etkisinde kalmisti yok efe ismi yaramaz olur keremde yaramaz yok oyle boyle diye diye nerdeyse adam omer koyalim dedi dedim tabiki hayir yaramazda olsa o bnm cocugum ve isminin efekerem olmasini istyorum milletin etkisinde kalma diye biraz cikistim sonra artom yine efe keremde karar kildik millete snr oluyorum ya sizene dimi neyse normale donduk biz iyicede babasi artik benimsedi oglunu snn mobilyaci nerde cnm bu arada belki ona yaptirirz ,)

Ayy elif ben oramda hiç dikiş istemiyorum bnm derdim oama sezeryan da istemiyorum ben doğuramıcam galiba
Icinde beklet ) orda buyur artik cnm ayy cilgin kiz Allah In izniyle dogurursun merak etme bende dikis istemyoru. Ama sagliklisi.neyse o olacak artik ne yapalim gun yaklastikca hepimizde korkular basladi ya

Ahhaha pınar çok tatlısın evin içinde köşe kapmaca resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…