2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
eğer bir aksilik olmazsa 15. 30 da off sinir bozucu daha kaç saat var yaa

sende ilk 3 ayı yıka gerisini lazım oldukça yıkarsın zaten kullandıkça karışacak merak etme şimdiden takılma böyle şeylere :)

meltemcivil dolap çok güzel olmuş güle güle kullansin bebişin.sadece dolap mi var diğerleri nerde.
leylam355 canim mesajini alinti yapamadim olmadi
İyi olmana sevindim bizde iyiyiz canim çocugun derslerinden dolayi biraz yoğunum sanki 1.sinifa ben başladım gibi:))derslerden başimi kaldiramiyorum:)

oo işin zor derlerki aslında çocukların birinci sınıfta aldıkları karne anne babaların karnesiymiş onlar evde çok emek verdikleri için umarım işiniz kolay olur bıdık sizi zorlamaz ders çalışmayı öğrendimi iş tamamdır sana kolay gelsin gülaycım

Sağol canim.inşallah zorlamaz dicem ama zorluyor valla

Kizlar ben.park yatak alacagim yarin ortopedik yatak icine.alacagim ama pamukmu veya yaylimi (oyle yaziyor )karar veremedim internetten bakiyorum bana yardimci olun bugun reflu yastiginida aldim bi yatak secmesi kaldi kararsiz kaldim ortopedikte hangisi iyi ?

meltemcivil canim ben goremedim dolabini yaaa gelmis nete goremedigim icin haftasonu pek telden anca bakmaya calisiyorum nasil oldu memnun kaldinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…