Sağol canım, âminEllerine saglik canim,Allah kabul etsin
eğer bir aksilik olmazsa 15. 30 da off sinir bozucu daha kaç saat var yaacnm senin de mi yarın randevun? saat kaçta? bnmki 14:00
bana da önleyici almak mantıklı gelmedi, pişik olmadan bişey sürmek istemem şahsen narin pempik totolara
babylife 270 tl
yeterler'in başka subeleri de var cnm bakırköyde, şirinevlerde falan. ben de bakayım bari ilk fırsattabirkaç gecelik almak istiyorum. bi de polar sabahlık almak istiyorum ben ama istediğim gibi bulamadım daha.
müsait olunca ben de paylaşayım kendi hastane çantası listemi.
aynen cnm 2 sokak bizim de şükür, gidip gelir eşim unutulan bir şey olursa.
yaa evet çok komikti gerçektenAyy bende gece yatmadan muhabbet ediyoduk ya en son pınarın yan yan bakıyo diyişine gülerek uyudum
sende ilk 3 ayı yıka gerisini lazım oldukça yıkarsın zaten kullandıkça karışacak merak etme şimdiden takılma böyle şeylere :)Ya ablam ne güzel ayrı ayrı paketlemiş aylara göre öyle getirdi türkiyeye. Ben karıştırırım die tırstım ama ablam "korkma den karıştırsan da ben ayırırım" dedi. Ablam hep yanımda olsa keşke
hıı bence de yeterde işte aralık ayı annesi olunca acaba soğuk olurmu diye düşünüyor insanBenmkine 3 tane yeter, kirletmesin adam gibi kullansin sıpa :)
geçmiş olsun esmer cim ya nasıl görmedim ben senin yazımı iyimisin şimdi geçti mi sancın6676
Saol cnm adet sancisi her,aybcekiyrrdk uani bn cekiyrdm oyuzdn pek sorum etmiyrm tabi,sancim sklninca nolur,bl2miyrm
gitti gidiyorda gordum bu cantadan çantalar baya indirime girmiş bende almayi düşünüyorum ama hala karar veremedimEki Görüntüle 1668373
Kizlar bu cantadan alan bi kim aldi vardı isim olarak hatirlayamadim amaacaba ulasti mi eline memnun kaldi mi? Bende bundan almayı düşünüyorumda..
oo işin zor derlerki aslında çocukların birinci sınıfta aldıkları karne anne babaların karnesiymiş onlar evde çok emek verdikleri için umarım işiniz kolay olur bıdık sizi zorlamaz ders çalışmayı öğrendimi iş tamamdır sana kolay gelsin gülaycımmeltemcivil dolap çok güzel olmuş güle güle kullansin bebişin.sadece dolap mi var diğerleri nerde.
leylam355 canim mesajini alinti yapamadim olmadi
İyi olmana sevindim bizde iyiyiz canim çocugun derslerinden dolayi biraz yoğunum sanki 1.sinifa ben başladım gibi:))derslerden başimi kaldiramiyorum:)
Sağol canim.inşallah zorlamaz dicem ama zorluyor vallanilbebekveannesi, post: 43219594, member: 675961"]oo işin zor derlerki aslında çocukların birinci sınıfta aldıkları karne anne babaların karnesiymiş onlar evde çok emek verdikleri için umarım işiniz kolay olur bıdık sizi zorlamaz ders çalışmayı öğrendimi iş tamamdır sana kolay gelsin gülaycım
Slm cnm pek bilgim yok ama değerlerin sanki biraz yüksek çoğul gebelikte olabilir.Bilgisi olan arkadaşlar görürlese mutlaka yazarlar.Asilamanin 12 günü kan degerim 648.8 normalmi yuksekmi
Yok dr saligunu gitcem özel de yaptırdım testi bana yüksek geldi erken olduğu için cvplayan birileri çıkar inşallahSlm cnm pek bilgim yok ama değerlerin sanki biraz yüksek çoğul gebelikte olabilir.Bilgisi olan arkadaşlar görürlese mutlaka yazarlar.
Doktoruna sormadin mi
İnşallah cikar.Yok dr saligunu gitcem özel de yaptırdım testi bana yüksek geldi erken olduğu için cvplayan birileri çıkar inşallah
Saglik ocagina falan gostersene sonucunu,buzden daha iyi bilirYok dr saligunu gitcem özel de yaptırdım testi bana yüksek geldi erken olduğu için cvplayan birileri çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?