Elifcim çok geçmiş olsun canım ya. Şimdi bi tedavi uygulayabilceklermi yoksa doğumdan sonramiselam kızlar sabaha kadar çektıgım sancının sonunda dayanamadım bu sefer fakulte acile gıttım sağ böbregımde kist çıktı
şimdilik bobrege tel takılmasını önerdılerde ben hastaneden kaçtım başka bı hastanede ürolojı doktoru var bıde ona goruncemElifcim çok geçmiş olsun canım ya. Şimdi bi tedavi uygulayabilceklermi yoksa doğumdan sonrami
canım benim doktorum kendi muayenehanesinde çalışıyor, özel hastane vs olmadığı için bizim kurum kabul etmiyor onun raporunu, o yüzden devlet hastanesinden aldım .. ama hakkaten bu işte bi terslik var..ben kendi dr umdan aldım özelden devlete gerek varmıkivalla sen doğuma 2 hafta kala ayrılmış olcaksın bu seni zorlamasın bence bi başka dr gidip raporunu soruştur düzenle ya çok zorlanabilirsin
İyi yaparsın canım. Tek doktorla yetinmeşimdilik bobrege tel takılmasını önerdılerde ben hastaneden kaçtım başka bı hastanede ürolojı doktoru var bıde ona goruncem
iyi yapmışsın canım ya başka doktora görün mutlakaşimdilik bobrege tel takılmasını önerdılerde ben hastaneden kaçtım başka bı hastanede ürolojı doktoru var bıde ona goruncem
Bizim kıza sordum tekrar canım. Hastane veriyomus. Gidince bende sorcam varmı diyebence mıllet kendı goturuyo cnm ya
artık büyüdüler canım karnımıza dayanıyorlar iyice , ayağa kalkıp ovala biraz düzeliyor öle yapıncabirazdan karnım çatlıycak yaaa okadar sertleştiki oturmaktan off şu 25 gün gel artık yatmak istyorum bu efe çok durmayacak sanırsam baskı yapıp duruyor
Cok geçmiş olsun canım Allah sifa versinselam kızlar sabaha kadar çektıgım sancının sonunda dayanamadım bu sefer fakulte acile gıttım sağ böbregımde kist çıktı
Benim sat 5 mart. Doktorum 16 ekimde çalışabilir raporu veririm dedi ve o gün verdi. Bence o gün 32+2 ydim.canım valla benim de aklım karıştı bu konuda ama doktorum bizim hesapladığımız ,burada göründüğü gibi hesaplamıyor günümü, 1 hafta geriden hesaplıyor.. ben yinede emin olamayıp geçen hafta devlet hastanesine gittim , oranın doktoru da aynı şekilde hesaplayıp, bugün gelmemi söyledi. bu sabah gidip aldım işte bende raporumu.
aradaki uyumsuzluk sanırım doktorların günü hesaplarken, gün bazında , bizim ay bazında hesaplıyor olmamız. yani biz 1 hafta 7 gün, 1 ay 4 hafta deyip 28 gün üzerinden hesap yaparken, doktorlar 1 ayda kaç gün varsa -kimi 30 kimi 31 gün- toplayıp hesaplıyorlar. haliyle arada 1 hafta kadar fark çıkıyor.
ultrasona bakarsak da 1 hafta öndeyim :)))
Sanırım çalışabilir raporu 32+0 ile 32+6 arasında alınıyor.bence senn ordaki dr lar tırlatmış :))) valla ben günü gününe nasıl hesaplıyorsam drumda aynı yapıyor doğru çıkıyor 10 mart bnm sat ım ona görede 15 aralıkta doğum pluyor bu durumda şuan bende 32+6 oluyorum sizinkiler nasıl hesaplıyor çözemedim 1 hafta geriden gelmiş dr sende :))) sende normalde bizde izne çıkmalıydın meltem ben 20 kasımda izinliyiz
Geçmiş olsun canım. Nasıl bir tedavi uygulanacak?selam kızlar sabaha kadar çektıgım sancının sonunda dayanamadım bu sefer fakulte acile gıttım sağ böbregımde kist çıktı
Doktorlar tahmini doğum tarihine ne zaman diyor?benimde sat mart 11 aramızda 1 gün var aslında ,bende aynen senin gibi düşünüyordum, ama evdeki hesap çarşıya uymadı,devlet hastanesinden aldım raporu sen nereden aldın canım. ben bu durumda aralığın başında izne ayrılabiliyorum , izne çıkar çıkmaz da doğururum herhalde bu gidişle
iyide cnm benm rapor 31+6 da alınıyor istersen 170 i arayıp netleştir kafanda soru işareti kalmasın tamm 32 bgn bitmiş olabilir ama sen 31+6 da rapor alabilirsin bence düzelttir ya dayanabilecekmisin ben şuan bile zor çalışıyorum sen bide üstüne 1 hafta daha çalışcaksın özel b,r dr a git yada devlette başka bir dr a durumu izah et raporu düzeltsinler ha ypok dayanırım diyorsan sorun yok elbette işine gelmiş olur 1 hafta 1 haftadır inş dayanabilirsin cnm bnmcanım benim doktorum kendi muayenehanesinde çalışıyor, özel hastane vs olmadığı için bizim kurum kabul etmiyor onun raporunu, o yüzden devlet hastanesinden aldım .. ama hakkaten bu işte bi terslik var..
hem kendi doktorum hem hastane doktoru aynı hesabı yaptı bana, onların hesabına göre 32 . haftam bugün bitti, 30 kasımda da 37. haftam dolacak, doğumum da 18 aralık da olacak görünüyormuş.. aslına bakarsan bu hesap beni biraz zorlayacak olsa da işime de gelecek. eğer 5 hafta dayanabilirsem izne ayrıldıktan sonra ne kadar erken doğum yaparsam 40. haftaya tamamlamak için o kadar haftayı doğum sonrası iznime eklemiş olacağım. ama tabi sizden 10 gün fazla çalışmış olacağım maalesef. umarım dayanabiliriz kızımla..
31+6 dan sonra ,stediğin zaman verirde orda sorun yok bizim kızın 1 hafta ilerde vermiş bende aldım cnm raporumuda 31+6 da meltemde aldıBenim sat 5 mart. Doktorum 16 ekimde çalışabilir raporu veririm dedi ve o gün verdi. Bence o gün 32+2 ydim.
Sanırım çalışabilir raporu 32+0 ile 32+6 arasında alınıyor.
Geçmiş olsun canım. Nasıl bir tedavi uygulanacak?
Doktorlar tahmini doğum tarihine ne zaman diyor?
Benim sat 5 mart. Doktorum 16 ekimde çalışabilir raporu veririm dedi ve o gün verdi. Bence o gün 32+2 ydim.
Sanırım çalışabilir raporu 32+0 ile 32+6 arasında alınıyor.
Geçmiş olsun canım. Nasıl bir tedavi uygulanacak?
Doktorlar tahmini doğum tarihine ne zaman diyor?
evet canım çarşamba tatil dişimi sıkıyorum çok kötüyümGeçmiş olsun canım. Bir gün sabret sonra zaten tatil geliyor.
Hadi yaaasaol canım doktor böbrege tel takılabılır dedı ağrıyı hafıfletmek ıcın doguma kadar dayanmam ıcın ama onuda canlı canlı takıyolarmıs korktum hastaneden kaçtım :S başka doktora gıtcem
bilemiyorum canım burdan olsa buraya da yazardı diye düşünüyorumkımmıs o, burdan bırı mı?
işte sizin 31+6 dediğiniz tarihe benim gittiğim 2 doktor da bugün diyor, ben bişi anlamadım bu işten31+6 dan sonra ,stediğin zaman verirde orda sorun yok bizim kızın 1 hafta ilerde vermiş bende aldım cnm raporumuda 31+6 da meltemde aldı
amin canım cok saolCok geçmiş olsun canım Allah sifa versin
saolasın canım hamıle oldugum ıcın sımdılık başka cozumu yok sanırım yarın bı gıtcem diğer doktora bakalım o ne dıcek ınşallah tele felan gerek kalmazHadi yaaa
Başka çaresi yok muymuş? Allah şifa versin. Geçmiş olsun tekrar.
32. hafta bitiyor mu yazmışım yok yok yanlış yazdım doktora göre 31.haftam bitmiş bugün yani 31+6. ben hesapladığımda bugün 32+5 deyim amaiyide cnm benm rapor 31+6 da alınıyor istersen 170 i arayıp netleştir kafanda soru işareti kalmasın tamm 32 bgn bitmiş olabilir ama sen 31+6 da rapor alabilirsin bence düzelttir ya dayanabilecekmisin ben şuan bile zor çalışıyorum sen bide üstüne 1 hafta daha çalışcaksın özel b,r dr a git yada devlette başka bir dr a durumu izah et raporu düzeltsinler ha ypok dayanırım diyorsan sorun yok elbette işine gelmiş olur 1 hafta 1 haftadır inş dayanabilirsin cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?