2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
birazdan karnım çatlıycak yaaa okadar sertleştiki oturmaktan off şu 25 gün gel artık yatmak istyorum bu efe çok durmayacak sanırsam baskı yapıp duruyor

ben kendi dr umdan aldım özelden devlete gerek varmıki valla sen doğuma 2 hafta kala ayrılmış olcaksın bu seni zorlamasın bence bi başka dr gidip raporunu soruştur düzenle ya çok zorlanabilirsin
canım benim doktorum kendi muayenehanesinde çalışıyor, özel hastane vs olmadığı için bizim kurum kabul etmiyor onun raporunu, o yüzden devlet hastanesinden aldım .. ama hakkaten bu işte bi terslik var..
hem kendi doktorum hem hastane doktoru aynı hesabı yaptı bana, onların hesabına göre 32 . haftam bugün bitti, 30 kasımda da 37. haftam dolacak, doğumum da 18 aralık da olacak görünüyormuş.. aslına bakarsan bu hesap beni biraz zorlayacak olsa da işime de gelecek. eğer 5 hafta dayanabilirsem izne ayrıldıktan sonra ne kadar erken doğum yaparsam 40. haftaya tamamlamak için o kadar haftayı doğum sonrası iznime eklemiş olacağım. ama tabi sizden 10 gün fazla çalışmış olacağım maalesef. umarım dayanabiliriz kızımla..

Benim sat 5 mart. Doktorum 16 ekimde çalışabilir raporu veririm dedi ve o gün verdi. Bence o gün 32+2 ydim.

Sanırım çalışabilir raporu 32+0 ile 32+6 arasında alınıyor.

selam kızlar sabaha kadar çektıgım sancının sonunda dayanamadım bu sefer fakulte acile gıttım sağ böbregımde kist çıktı
Geçmiş olsun canım. Nasıl bir tedavi uygulanacak?

Doktorlar tahmini doğum tarihine ne zaman diyor?

iyide cnm benm rapor 31+6 da alınıyor istersen 170 i arayıp netleştir kafanda soru işareti kalmasın tamm 32 bgn bitmiş olabilir ama sen 31+6 da rapor alabilirsin bence düzelttir ya dayanabilecekmisin ben şuan bile zor çalışıyorum sen bide üstüne 1 hafta daha çalışcaksın özel b,r dr a git yada devlette başka bir dr a durumu izah et raporu düzeltsinler ha ypok dayanırım diyorsan sorun yok elbette işine gelmiş olur 1 hafta 1 haftadır inş dayanabilirsin cnm bnm

31+6 dan sonra ,stediğin zaman verirde orda sorun yok bizim kızın 1 hafta ilerde vermiş bende aldım cnm raporumuda 31+6 da meltemde aldı

Doktorum tahmini doğum tarihi Sat a göre 18 aralık diyor ama ultrason da 12 aralık görünüyor

saol canım doktor böbrege tel takılabılır dedı ağrıyı hafıfletmek ıcın doguma kadar dayanmam ıcın ama onuda canlı canlı takıyolarmıs korktum hastaneden kaçtım :S başka doktora gıtcem
Hadi yaaa
Başka çaresi yok muymuş? Allah şifa versin. Geçmiş olsun tekrar.

31+6 dan sonra ,stediğin zaman verirde orda sorun yok bizim kızın 1 hafta ilerde vermiş bende aldım cnm raporumuda 31+6 da meltemde aldı
işte sizin 31+6 dediğiniz tarihe benim gittiğim 2 doktor da bugün diyor, ben bişi anlamadım bu iştendoktorun hesabına göre doğru aslında ama sizin doktorlar nasıl verdi raporu, bu çelişkiyi biri bana açıklasıınnnn

32. hafta bitiyor mu yazmışım yok yok yanlış yazdım doktora göre 31.haftam bitmiş bugün yani 31+6. ben hesapladığımda bugün 32+5 deyim ama
nasıl dayanırım bilmiyorum valla ama zor olacağı kesin. şimdiden bile çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…