2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Doktoruna güveniyorsan sakin ol tatlım eminim bizim korktuğumuz gibi olsa müdahale ederdi

Ay kıyamam canım , ben de Yaptım ama bir tane yedim valla bereketine çok inanırım bebişle yapayım dedi . Sen de doğumdan sonra çikolata, datluları tadını çıkara çıkara yersin inşallah...

İnş canm ya, nasil burnumda tütüyo anlatamam
Normalde kiloma dikkat ettiğim için cok sınırlı yerdim ama az az da olsa yediğim için nefsim köreliyomuş, şimdi bi de komple yasak ya iyice canım istiyo

Tatlim pınarın bebeğinin de boynuna bi kere dolanmiş, onun doktoru da telaş etmemişti be sanki tekrar cözülebilir demişti die hatrliyorum Brazdan görünce sana yazar.
Dur hemen telaş etme, normal doğum olmasin da sezeryan olsun, onemli olan senn ve bebegin sağlikli olması tatlm.
nicki nick

Amin tatlım, lütfen güzel düşünmeye çalış

Aminn cnm. İnşallah Açılacak. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz

dayanmaya calısıyorum ama cok agrı yapıo ınsallah dogumdan sonra duzelır kendılıgınden

Cnm korkma panik yapma dusunmemeye calis bende bugün gittim kontrole benimde bir kere gibi bizi dolanmis santim.Dr.sordum bu dolanma önemli mi die korkma sorun yok her bebekte oluyo engellenemez o dedi panik yapma dedi ama hareketlerine dikkat et dedi eğilmeye kalkmaya cnm

Bende gecen hafta gittim kontrole bizde de 1 tur dolanmis.hareketlerini say 10dan az olursa gel dedi.sana saymani soylemedimi

zendost gün boyunca hareketlerini say ama bebegin unutma cnm Dr.bana gün boyunca 10 defa hareket ederse korkma dedi zaten bu aydan sonra gergin hareketlerin sayilmasi gerekiyomus takipte olmamiz lazim

canim insallah açılır gercekten insan evhamlaniyor. dr n gonlunu ferahlatmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…