- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Doktoruna güveniyorsan sakin ol tatlım eminim bizim korktuğumuz gibi olsa müdahale ederdiKızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
Melody çikolata mı demiştin gülcüm?Çikolatalar süper tavsiye ederim
Ay kıyamam canım , ben de Yaptım ama bir tane yedim vallabereketine çok inanırım bebişle yapayım dedi . Sen de doğumdan sonra çikolata, datluları tadını çıkara çıkara yersin inşallah...
Kızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
2 hafta sonra tekrar kontrol..nst ye girdik kalp atışları normal çiktı hareketlerini say demedi sadece bu durum dogum zamanını ve şeklini etkileyebilir dedi vesvese sakın yapma dedi ama elde değil ki aklım sürekli onda rabbim evlatlarımızı korusun
Tsk ederim cnm.Gözün aydın canım. Güzel haberler ile dönmüşsün.
Aminn cnm. İnşallah Açılacak. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz2 hafta sonra tekrar kontrol..nst ye girdik kalp atışları normal çiktı hareketlerini say demedi sadece bu durum dogum zamanını ve şeklini etkileyebilir dedi vesvese sakın yapma dedi ama elde değil ki aklım sürekli onda rabbim evlatlarımızı korusun
dayanmaya calısıyorum ama cok agrı yapıo ınsallah dogumdan sonra duzelır kendılıgındenCanmcım o tel olayı bobrek büyümesi için bana da dediler, ama kadın doğumcum zaten bastan da kabul etmemişti simdi hiç hiç olmaz diyor, su noktada takılsa bile sağlıklı olmaz diyor Doğuma az kaldi, dayan canm sakın tel mel taktrma
saolasın canım cok sukur bebek ıyı ben ıyı degılım pek cok agrım oluyoAy canım geçmiş olsun naptilar müdahele falan bebis iyidir ins
saolasın canımGeçmiş olsun canım.
Cnm korkma panik yapma dusunmemeye calis bende bugün gittim kontrole benimde bir kere gibi bizi dolanmis santim.Dr.sordum bu dolanma önemli mi die korkma sorun yok her bebekte oluyo engellenemez o dedi panik yapma dedi ama hareketlerine dikkat et dedi eğilmeye kalkmaya cnmKızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
Baya uygun almissin canim ben umraniyede oturuyorum biraz uzak kaliyo bana o tarafCanim istanbuldaysan yenibosna ve beylikdüzü nde eskidji var oraya bakmani tavsiye ederim ben dolap ve beşiği 1200 e aldim.evlenirkenden ordan almistim mobilyaları çok memnun kaldim
Bende gecen hafta gittim kontrole bizde de 1 tur dolanmis.hareketlerini say 10dan az olursa gel dedi.sana saymani soylemedimiKızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
saolasın canım 2 tane serum yedım ama agrı devam edıyo malesef ne yapcamı şaşırdım bide sureklı ateşlenıyorumelifeva geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın sancıyı geçirdiler mi ?
saolasın canım goruncem yarına randevu aldım ınsallah yanlıs gormuslerdırelifeva geçmiş olsun canım. Başka dra da görünmekte fayda var.
geçmiş olsun canım inşallah azalır acin.saolasın canım cok sukur bebek ıyı ben ıyı degılım pek cok agrım oluyo
canim insallah açılır gercekten insan evhamlaniyor. dr n gonlunu ferahlatmis.Kızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?