2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Maşallah prensese, büyümüş kuzucuk Ohh ne güzel 2 gün üstüste göreceksin canım

Leyloş yine hastane çıkışı gezmeye gitti bizi unuttu heralde :)) leylam355
meltemcim geldim çıkışta işe döndüm çok yoğundu bakamadım nete özür dilerim meraklandırdım sizi de iş çıkışıda pırr gezmeye gittikkuzum kızım iyiymiş ya ama kendi dr muz acil sezeryanda olduğu için başka dr muayene etti bu yüzden yarın tekrar gidicem yaşasın oleyy, raporumu aldım son günnnnn kasım ama ben o zamana kadar dayanırmıyım bilemiyorum açıkçası :)

zendost gün boyunca hareketlerini say ama bebegin unutma cnm Dr.bana gün boyunca 10 defa hareket ederse korkma dedi zaten bu aydan sonra gergin hareketlerin sayilmasi gerekiyomus takipte olmamiz lazim
Canim doğum pozisyonunda ayaklarını hissediyorum az dokunayım hemen tepki veriyor kuzum hareketleri iyi çok şükür

Oyy maşallah hem uZun hem tontişş çok sevindim cnmmm iyi olmanıza

amin canım ınsallah gecmıs olsun tek kullanımkı saşe verıyo doktorlar hamılelere ben kullandım sıkıntı olmuyo korkma erken dogumdan ıyıdır

canım ya üzülme benim en yakın arkadaşımın bebeğide boynuna dolamıştı kordonunu doğarken kendiliğinden açmıştı sen stres olma bebekler çok küçükler ama iç güdüleri onlara ne yapmaları gerektiğini söylüyor sen rahat ol kendini dr na ve bebeğine bırak onlar karar versinler ne yapacaklarına

Canim inşallah aćılır ama hani yerleri daraldıya sanki biraz zor gibime geliyo yine de Allahin işi inşallah...öyle deyince zaten ben direk sezeryan istiyorum dedim doktora o da dur bakalim önceliğimiz normal dedi

Kızımda kordonuyla dogmuş eşim hala der tabi ben o acıyla gormemişim ama daha doğuma zaman varya o biraz tedirgin etti geçmezde şimdi günler

Oyy maşallah hem uZun hem tontişş çok sevindim cnmmm iyi olmanıza
evet denizcim ya bende çok özlemişim kuzumu gerçi yüzünü göstermedi yine ama oldun belki yarın görürüm
kilomuz normalin biraz üstündeymiş ama boy uzun dr bana ve eşime baktı tamam gayet normal dedi uzun olacak bu bebek hehe tabi biz kahkaha atıp güldük

Canim inşallah aćılır ama hani yerleri daraldıya sanki biraz zor gibime geliyo yine de Allahin işi inşallah...öyle deyince zaten ben direk sezeryan istiyorum dedim doktora o da dur bakalim önceliğimiz normal dedi
Doktor icine sindi mi bari,bugun ilk defa gidecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…