2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar doktorum bugün erken doğum olacak dedi daha 20 günümüz vardı 10 gün içinde doğum olur dedi
Benimde aynı canım bugün nst sanci çıktı o yüzden 1 hafta daha durduralim dedi hastanedeyim serum veriliyor yarın taburcu edecek duruma bakacak

ayyy cok severım ama şekerden dolayı yıyemedım hıc
doğumdan sonra hemen yaptırıcam anneme
Ay kıyamam canım , ben de Yaptım ama bir tane yedim valla bereketine çok inanırım bebişle yapayım dedi . Sen de doğumdan sonra çikolata, datluları tadını çıkara çıkara yersin inşallah...

Düz cnm bnm girinti yok açtım baktım foto da atim girintili ben görmemiştim mantıklı aslında tutma kolaylığı için

Eklentiler

• image.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??

Gözün aydın canım. Güzel haberler ile dönmüşsün.

İnşallah bir sonraki kontrolünüze açılır canım.

İnşalllah açılır cnm bak dr da evham yapma demiş üzülmemeye çalış Sana da hareketleri say dedi mi? Bir sonraki kontrol ne zmn?

Benim ablam da al diyo ya, bilemedim ki, alirim heralde. Benm belim cok sık ağrir zaten, canm kıymetli :)

İyi bakalim, doktorunu sevmene sevindim canm.

İnşalllah açılır cnm bak dr da evham yapma demiş üzülmemeye çalış Sana da hareketleri say dedi mi? Bir sonraki kontrol ne zmn?
2 hafta sonra tekrar kontrol..nst ye girdik kalp atışları normal çiktı hareketlerini say demedi sadece bu durum dogum zamanını ve şeklini etkileyebilir dedi vesvese sakın yapma dedi ama elde değil ki aklım sürekli onda rabbim evlatlarımızı korusun

Maşallah kuzuna canım. Takip edecektir mutlaka drun. Kendi kendine de açılabiliyormuş boynundan.
@nilbebekveannesi haberlerinizi bekliyoruz
folik cim maşallah kuzuya
N nefesim-35 maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…