Cnm doktorum kordon dolanmasının doğum şeklini önceden etkilemediğini söylüyor. 4 tur dolanıp da normal doğurttuğum da oldu, 1 tur dolanıp kanalda sıkışanı da gördüm ve hemen o anda elbette sezeryana geçiş yapıldı mecburen dedi. Buna önceden değil doğum anında karar verilir, tabi bunun için de doktorun tecrübeli ve uyanık olması şart. Yok öyle "kordon dolanmış, hadi zereyan" kolaycılığı, dedi. Doktoruna güveniyorsundur umarım.Kızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
Sindi canım çok ilgilendi kapılarda karşıladı detaylı açıklama yaptı benim için en onemlisi uzakta oturduģum ićin şahsi numarasıydı sormadan verdi biraz fazla bekledik yoģunluktan ama olsun en azından içime sinerek gideceğimDoktor icine sindi mi bari,bugun ilk defa gidecektin
rica ederim zuhalcimİnşallah canım cok sag ol güzel dileklerin için Leylacim.
nerde varmış kampanya, nereyle anlaştın cnm?canim oncesi dogum ani ve sonrasi cok guzel kareler oluyor. imkan varsa ayarla. ben anlastim kampanya da varmis 400 tl ye indi sevindim.
inşallah canım ama sancılar düzenli gelmeye başlamış bakalım duracak mi sancılarGeçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla zamanında doğar bebeğin.
oh güzel güzel planlar ben cogu seyi hallettim kapi susHenüz hazır değiller, arkadaşlarla yapıcaz inşallah bişeyler. Konsepte karar verme aşamasındayız. Çikolatayı düşünmedik henüz, süslemeye yoğunlaştık. Çubuklar, keseler ve ayrıca magnetlerde karar kıldık. Hastaneye ziyarete gelecek çok kimsemiz olmadığı için el yapımı zaten zahmetli de olduğundan belki 25'er tane düşünüyoruz. Uzaktaki yakın akrabalar için hazır magnetlerden yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada kapı süsünü de kendim keçeden hazırlıyorum.
Terlik almıycam cnm, hastanede verileni kullanırım. Makyaj da zaten hep yanımdasağol
canim ben hataydayim fotografci yapmis kampanyanerde varmış kampanya, nereyle anlaştın cnm?
Doktorda aynı şeyleri söyledi doğum esnasında belli olur dedi doğum şeklini o esnada etkiler dedi yine dediģin gibi kordon açılabilir de yine dolanabilir de dediCnm doktorum kordon dolanmasının doğum şeklini önceden etkilemediğini söylüyor. 4 tur dolanıp da normal doğurttuğum da oldu, 1 tur dolanıp kanalda sıkışanı da gördüm ve hemen o anda elbette sezeryana geçiş yapıldı mecburen dedi. Buna önceden değil doğum anında karar verilir, tabi bunun için de doktorun tecrübeli ve uyanık olması şart. Yok öyle "kordon dolanmış, hadi zereyan" kolaycılığı, dedi. Doktoruna güveniyorsundur umarım.
Evet canim tesekkur ederim. Pazar günü gittim ama yeni girme sansim oldu. Akıntı çok ilerlemiş ondan olmuş bi fitil kullandım çok sukur hiç akintim bile gelmedi. Bebegimde iyi çok sukur. rRabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.Zeymer57 yazdıklarını şimdi okudum canım. Umarım bir sıkıntı yoktur. Doktora gidebildin mi?
canim bol et tuket protein agirlikli beslen muz ye kaşar ye ceviz ye bol bolKızlar cumartesi doktora gittik bebeğim 1hafta 2 gün geriden geliyormuş 33+4 ken 32+2gorunuyodu çok üzüldüm bebeğin başı da aşağıya inmiş kilosu çok az çok uzuluyorum
Canim iyiyiz cok sukur akintidan kaynaklanmis.Canm gecmiş olsun İnş sııntılı bi durum değildir
Sonuc ne oldu bizleri de bilgilendir, allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.
Bana büyüme duracak hatta gecmişteki boyutuna dönecek dediler Kist de kaybolur inşallah.dayanmaya calısıyorum ama cok agrı yapıo ınsallah dogumdan sonra duzelır kendılıgınden
hadi gözün aydınmeltemcim geldim çıkışta işe döndüm çok yoğundu bakamadım nete özür dilerim meraklandırdım sizi deiş çıkışıda pırr gezmeye gittikkuzum kızım iyiymiş ya ama kendi dr muz acil sezeryanda olduğu için başka dr muayene etti bu yüzden yarın tekrar gidicem yaşasın oleyy, raporumu aldım son günnnnn kasım ama ben o zamana kadar dayanırmıyım bilemiyorum açıkçası :)
Allah razi olsun canim. İyiyiz cok sukur pazar ghnu gittimmyeni girme sansim oldu . akintidan olmus ilerlemis biraz. Gecti cok sukur . bidaha oyke bi lekelenme gelmedi .. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsininsallah hepimize.Cnm bizde senin için endişelendik ve üzüldük( O yüzden yazdm sana, inşallah kötü bir şey yoktur dr. a git , ara yada sor bi şekilde durumunu bildir kesinlikle. hayırlı güzel haberlerini bekliyor olacağız.Allah korusun ikinizi de
Evet en doğali oymus canım.en guzel emzirme yatarak emzirme :))
Gittim COKsukur bisey yokmuş . bebeğim iyiymis. Akıntıdan kaynaklanmış lekelenme. Fitil kullandım geçti .Zeymer57 ne yaptın dra gidebildin mi ??
İyi bari sevindim. Zamanında sağlıkla gelsin bebeğin...Gittim COKsukur bisey yokmuş . bebeğim iyiymis. Akıntıdan kaynaklanmış lekelenme. Fitil kullandım geçti .
Bence de :)ohh işte ne güzel eksiklerini hepsini aldır tatlım ya madem böyşle hevesli hevesini kırma hiç
Evet pazar gunu acile gittim. Akıntıdan kaynakliymis bebegimde bende iyiyiz hamd olsun. Fitil kullandım geçti çok sukur :)Zeymer57 seni ben de merak ettim. Ne yaptın?
Amin Allah razi olsun inşallah cumlemizinki vaktinde gelsin inşallah.İyi bari sevindim. Zamanında sağlıkla gelsin bebeğin...
Randevun guzel geçmiş çok sevindim canim yüzünü göstermemiş ama olsun sağlikli olsun yeter cikinca hergün seninle olacak zaten bol bol görürsün dunya tatlisi oğlişiniKızlar bebek haftasıyla uyumlu, kilo:1900, boy:42, yüzünü değil totosunu görebildik yine, yüzünü çıkınca göstericek demek ki dedi dr, zaten bu haftalarda pozisyonu gereği zor oluyormuş görmek. Çalışma raporumu kaptımson gün 30 Kasım Şükürler olsun bugünümüze! meltemcivil leylam355 @Dekalpy Gul_ay01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?