2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm doktorum kordon dolanmasının doğum şeklini önceden etkilemediğini söylüyor. 4 tur dolanıp da normal doğurttuğum da oldu, 1 tur dolanıp kanalda sıkışanı da gördüm ve hemen o anda elbette sezeryana geçiş yapıldı mecburen dedi. Buna önceden değil doğum anında karar verilir, tabi bunun için de doktorun tecrübeli ve uyanık olması şart. Yok öyle "kordon dolanmış, hadi zereyan" kolaycılığı, dedi. Doktoruna güveniyorsundur umarım.

oh güzel güzel planlar ben cogu seyi hallettim kapi sus
nerde varmış kampanya, nereyle anlaştın cnm?
canim ben hataydayim fotografci yapmis kampanya

Doktorda aynı şeyleri söyledi doğum esnasında belli olur dedi doğum şeklini o esnada etkiler dedi yine dediģin gibi kordon açılabilir de yine dolanabilir de dedi sezeryanı ağzına almadı ama ben tedirgin oldugum ićin sezeryan olmak istiyorum dedim o yine de normal dogumu bekleriz durumu degerlendirir ne gerekiyorsa onu yaparız dedi..doktoru araştırip gitmiştim acaba sezeryân yanlisimi diye ama şimdilik oyle birsey duymadım

Zeymer57 yazdıklarını şimdi okudum canım. Umarım bir sıkıntı yoktur. Doktora gidebildin mi?
Evet canim tesekkur ederim. Pazar günü gittim ama yeni girme sansim oldu. Akıntı çok ilerlemiş ondan olmuş bi fitil kullandım çok sukur hiç akintim bile gelmedi. Bebegimde iyi çok sukur. rRabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar cumartesi doktora gittik bebeğim 1hafta 2 gün geriden geliyormuş 33+4 ken 32+2gorunuyodu çok üzüldüm bebeğin başı da aşağıya inmiş kilosu çok az çok uzuluyorum
canim bol et tuket protein agirlikli beslen muz ye kaşar ye ceviz ye bol bol

hadi gözün aydın

Allah razi olsun canim. İyiyiz cok sukur pazar ghnu gittimmyeni girme sansim oldu . akintidan olmus ilerlemis biraz. Gecti cok sukur . bidaha oyke bi lekelenme gelmedi .. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsininsallah hepimize.

Randevun guzel geçmiş çok sevindim canim yüzünü göstermemiş ama olsun sağlikli olsun yeter cikinca hergün seninle olacak zaten bol bol görürsün dunya tatlisi oğlişini
Bende iki hafta once gittim hiç beklemiyirdum yüzünü görebileceğimi ama güzel kızim annesine güzel yüzünü gösterdi birde gülucuk atti.umarim bidahakine gösterir oglun yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…