ama hastaneyle anlaşamadıktan sonra fotoğrafçıyla anlaşman ne işe yarar kioh güzel güzel planlar ben cogu seyi hallettim kapi sus
canim ben hataydayim fotografci yapmis kampanya
bu güzel, iyi o zmn, sevindim. ben de doktorun sez. dedi sandım. o zmn akışına bırak cnm, en hayırlısı neyse o olsun inş.Doktorda aynı şeyleri söyledi doğum esnasında belli olur dedi doğum şeklini o esnada etkiler dedi yine dediģin gibi kordon açılabilir de yine dolanabilir de dedisezeryanı ağzına almadı ama ben tedirgin oldugum ićin sezeryan olmak istiyorum dedim o yine de normal dogumu bekleriz durumu degerlendirir ne gerekiyorsa onu yaparız dedi..doktoru araştırip gitmiştim acaba sezeryân yanlisimi diye ama şimdilik oyle birsey duymadım
sağol kuzucum, öyle inşallah evetRandevun guzel geçmiş çok sevindim canim yüzünü göstermemiş ama olsun sağlikli olsun yeter cikinca hergün seninle olacak zaten bol bol görürsün dunya tatlisi oğlişini
Bende iki hafta once gittim hiç beklemiyirdum yüzünü görebileceğimi ama güzel kızim annesine güzel yüzünü gösterdi birde gülucuk atti.umarim bidahakine gösterir oglun yüzünü
hehe nilaycım bebeğim çok iyi kendi dr um acil sezeryana girmiş öteki dr baktı bu yüzden yarın bir daha gidicez eşim güvenemedi nedense raporumu aldım hatta işe bile geri döndüm ama çok yoğundu nete bakamadım son çalışma günüm 30 kasım kilo 2050 boyuda 44,5cm bakalım yarın kendi dr ölçümü nsıl olacak merak içindeyim :)
Henüz hazır değiller, arkadaşlarla yapıcaz inşallah bişeyler. Konsepte karar verme aşamasındayız. Çikolatayı düşünmedik henüz, süslemeye yoğunlaştık. Çubuklar, keseler ve ayrıca magnetlerde karar kıldık. Hastaneye ziyarete gelecek çok kimsemiz olmadığı için el yapımı zaten zahmetli de olduğundan belki 25'er tane düşünüyoruz. Uzaktaki yakın akrabalar için hazır magnetlerden yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada kapı süsünü de kendim keçeden hazırlıyorum.
Bende keçeden kapı süsü yapmayı dusunuyorum inşallah başarısız
Terlik almıycam cnm, hastanede verileni kullanırım. Makyaj da zaten hep yanımdasağol
Valla ben diyorum et de protein kayinvalidem sebze yemediği için böyle olduğunu soyluyocanim bol et tuket protein agirlikli beslen muz ye kaşar ye ceviz ye bol bol
Kızlar cumartesi doktora gittik bebeğim 1hafta 2 gün geriden geliyormuş 33+4 ken 32+2 gorunuyodu çok üzüldüm bebeğin başı da aşağıya inmiş kilosu çok az çok uzuluyorum
başarırız cnm çok kolay ve eğlenceliBende keçeden kapı süsü yapmayı dusunuyorum inşallah başarısız
Bak ne güzel herşey yolunda. Canını hiç sıkma. Doktorun da demiş zaten. Belki açılır. Açılmazsa da doktorunun dediği gibi doğum şekli değişir. Hayati bir risk anladığım kadarıyla. Senin ilk doğumun normal miydi?
Evet canim tesekkur ederim. Pazar günü gittim ama yeni girme sansim oldu. Akıntı çok ilerlemiş ondan olmuş bi fitil kullandım çok sukur hiç akintim bile gelmedi. Bebegimde iyi çok sukur. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Ben almadim canim almayi da dusunmuyorum,kaynatarak sterilize etmeyi dusunuyorumKIZLAAAAAAAAAR
sterilizatör aldınız mı? almayı düşünüyor musunuz? bu konuda öneriniz nedir?
Sondurak cnm :) cakmak erdem hastanesine gidiyorum sen?canım bende Ümraniye Dudullu da oturuyorum. sen neresinde oturuyorsun. hangi hastaneye gidiyorsun Ümraniye de...
canim dogum aninda hemsire cekiyormus onun makinasiyla ama konusacak yine kabul eder belki dogum sonrasi odada da cekiliyor iki gun sonraama hastaneyle anlaşamadıktan sonra fotoğrafçıyla anlaşman ne işe yarar ki
bu güzel, iyi o zmn, sevindim. ben de doktorun sez. dedi sandım. o zmn akışına bırak cnm, en hayırlısı neyse o olsun inş.
sıkma canını
sağol kuzucum, öyle inşallah evetçok merak ediyor insan yine de... sizinki kime benziyor sana mı?
teşekkür ederiz nilay teyzesi yarın bende sizden güzel haberler bekliyorum bakalım tontiş oğlun nasıl olmuş dr dönüşü bana haber ver nilaycımNe güzel haberler. Maşallah canım size ana kız. :) Yarın bende gideceğim doktora bakalım bizde durumlar nasıl.
çok sağol darısı hepimizin başınahadi gözün aydın
anladım cnm sağol cvp için.Ben almadim canim almayi da dusunmuyorum,kaynatarak sterilize etmeyi dusunuyorum
he sonrası için diyorsun, anladım ok.canim dogum aninda hemsire cekiyormus onun makinasiyla ama konusacak yine kabul eder belki dogum sonrasi odada da cekiliyor iki gun sonra
Önemli değil dedi ama benim ağlamaktan için dışıma çıktıCanım doktorun birşey demedi mi bu konuda? Önemli olan sağlıklı olması, kilosu doğduktan sonra da artar.
teşekkür ederiz nilay teyzesi yarın bende sizden güzel haberler bekliyorum bakalım tontiş oğlun nasıl olmuş dr dönüşü bana haber ver nilaycım
Tabi canim onlari bide kasik kaynatip oyle koyucazKızlar
Emzikler, biberonlar, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucuyu ilk kullanımdan önce kaynatmak lazım değil mi?
Önemli değil dedi ama benim ağlamaktan için dışıma çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?