2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oh güzel güzel planlar ben cogu seyi hallettim kapi sus

canim ben hataydayim fotografci yapmis kampanya
ama hastaneyle anlaşamadıktan sonra fotoğrafçıyla anlaşman ne işe yarar ki

bu güzel, iyi o zmn, sevindim. ben de doktorun sez. dedi sandım. o zmn akışına bırak cnm, en hayırlısı neyse o olsun inş.
sıkma canını

sağol kuzucum, öyle inşallah evet çok merak ediyor insan yine de... sizinki kime benziyor sana mı?

KIZLAAAAAAAAAR
sterilizatör aldınız mı? almayı düşünüyor musunuz? bu konuda öneriniz nedir?

Ne güzel haberler. Maşallah canım size ana kız. :) Yarın bende gideceğim doktora bakalım bizde durumlar nasıl.

Kızlar cumartesi doktora gittik bebeğim 1hafta 2 gün geriden geliyormuş 33+4 ken 32+2 gorunuyodu çok üzüldüm bebeğin başı da aşağıya inmiş kilosu çok az çok uzuluyorum

Canım doktorun birşey demedi mi bu konuda? Önemli olan sağlıklı olması, kilosu doğduktan sonra da artar.

zendost hayati bir risk YOK anladığım kadarıyla. "Yok"yazdım sanıyordum. Unutmuşum.

Sevindim canım. İnşallah hepimiz sağlıkla vaktinde alırız kucağımıza bebeklerimizi.

Kızlar
Emzikler, biberonlar, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucuyu ilk kullanımdan önce kaynatmak lazım değil mi?

canim dogum aninda hemsire cekiyormus onun makinasiyla ama konusacak yine kabul eder belki dogum sonrasi odada da cekiliyor iki gun sonra

Ne güzel haberler. Maşallah canım size ana kız. :) Yarın bende gideceğim doktora bakalım bizde durumlar nasıl.
teşekkür ederiz nilay teyzesi yarın bende sizden güzel haberler bekliyorum bakalım tontiş oğlun nasıl olmuş dr dönüşü bana haber ver nilaycım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…