- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
Hiç yaptın mi elinde ornek var mi böyle isimlibaşarırız cnm çok kolay ve eğlenceli
Kesinlikle öyle ayın 7sinde yine gitcez inşallah düzelir ya dua edinBiliyorum zor olacak canım ama elinden geldiği kadar içini ferah tutmaya çalış. Hormonlarımızın da maşallahı var zaten.
gerekli bir şey mi acaba ben kaynatmayı düşünüyordum normalde emzikleri falan yıkamak içinde nuk emzik biberon deterjanı var onu alacaktım eğer gerekliyse alayım bende :)KIZLAAAAAAAAAR
sterilizatör aldınız mı? almayı düşünüyor musunuz? bu konuda öneriniz nedir?
internetten ekran görüntü çekiyorum örnek olsun diye, ilk defa yapıyorum ben de, figürleri oradan bakarak çıkarmaya çalışıyorum. bebeğin için de üzülme diycem ama yediğine içtiğine dikkat et cnm, onun tek besin kaynağı sensin şu anda, o yüzden kendine iyi bak lütfen.Hiç yaptın mi elinde ornek var mi böyle isimli
ben de bilemedim, bakalım kızlar ne dicek.gerekli bir şey mi acaba ben kaynatmayı düşünüyordum normalde emzikleri falan yıkamak içinde nuk emzik biberon deterjanı var onu alacaktım eğer gerekliyse alayım bende :)
="folik, post: 43235718, member: 47003
sağol kuzucum, öyle inşallah evetçok merak ediyor insan yine de... sizinki kime benziyor sana mı?
Çok sağ ol canımm yaptığında at buraya ornek olsun bizeinternetten ekran görüntü çekiyorum örnek olsun diye, ilk defa yapıyorum ben de, figürleri oradan bakarak çıkarmaya çalışıyorum. bebeğin için de üzülme diycem ama yediğine içtiğine dikkat et cnm, onun tek besin kaynağı sensin şu anda, o yüzden kendine iyi bak lütfen.
ben de bilemedim, bakalım kızlar ne dicek.
Ben bide soguk buhar makinasi aldim,kisin burun tikanikliklarina falan iyi geliyormusgerekli bir şey mi acaba ben kaynatmayı düşünüyordum normalde emzikleri falan yıkamak içinde nuk emzik biberon deterjanı var onu alacaktım eğer gerekliyse alayım bende :)
Yokmu fotosuBabasi sana benziyor dedi ama ben oğluma benzettim.
buhar makinesi tarzı şeyler bana iyi gelmiyor pınar alerjik astım var bende hemen tıkanıyorum maalesefBen bide soguk buhar makinasi aldim,kisin burun tikanikliklarina falan iyi geliyormus
Kasik ?Tabi canim onlari bide kasik kaynatip oyle koyucaz
:)Babasi sana benziyor dedi ama ben oğluma benzettim.
tamam cnm atarım tabiÇok sağ ol canımm yaptığında at buraya ornek olsun bize
ben de alıcam buhar mak. sinbo'ya karar verdim, çok övülüyor.Ben bide soguk buhar makinasi aldim,kisin burun tikanikliklarina falan iyi geliyormus
Ben loobex diye bir marka aldim indirimdeydi,hic arastirmadan aldik insalkah iyi cikar:)
tamam cnm atarım tabi
ben de alıcam buhar mak. sinbo'ya karar verdim, çok övülüyor.
Gozleri iri,dudaklari da kipkirmizi olacaga benziyor.cok guzel masalkahEki Görüntüle 1669253 Benim zuzaylı :)
Bizde aldik ama cok da bilgim yok acikcasibuhar makinesi tarzı şeyler bana iyi gelmiyor pınar alerjik astım var bende hemen tıkanıyorum maalesef
inşallah. ama o markanın ürünleri de iyi bence. biçok yerde çıktı karşıma. umarım memnun kalırsın. güle güle kullanın.Ben loobex diye bir marka aldim indirimdeydi,hic arastirmadan aldik insalkah iyi cikar
Malesef ya hastanede yoğun bakım olmuyor yada dr ben risk almak istemiyorum diyorGebelik takibinde doktorları bir yere kadar anlıyorum da canım. Kadın doğum yaparken geri çevirmek nasıl birşeydir onu anlayamadım.
Sağol canim.evet dudaklari kirmizi gibi gitmeden çikolata yemiştim baya yalaniyordu:))Gozleri iri,dudaklari da kipkirmizi olacaga benziyor.cok guzel masalkah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?