- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Evet tatlim aynen oyleYani o kilotu giyecez yeterli olacak öyle mi giy at orkid gibi mi
Canim kasimda doğum yapacak olan var zaten gunleride belli burdan yazdilar ya şuan isim olarak hatirlamiyor ama var yani.Cidden cok merak ediyorum ilk kim olacak.ben en sona kalacakmisim gibime geliyor.agrim,sizim,sancim yokmasallah.komsular falan sasirip kaliyorlar ne kadar hareketlisin diye bu gidisle ben 42 yi gorurum gibime geliyor
Insallah tatlim dusundugumuz ve korktugumuz seyleri yasamayizSen hiç tatlı canını sıkma valla erkekler pek anlamaz ama biz bebisler dogunca emir komutanın bizde olduğunu karşı tarafa hissetttirirsek hicbiseycik olmaz emin ol canım boşa endiseleniyoruz
Benim hastahane istemior canım eğitimde hastahanenin ebesi söyledicogu hastane bebegı yıkıyo ama bızden havlu ısterler mı sormak lazım.
benim muhtemelen en gec 20 kasim olur sezaryen cünküCanim kasimda doğum yapacak olan var zaten gunleride belli burdan yazdilar ya şuan isim olarak hatirlamiyor ama var yani.
Seninde belli olmaz canim bakarsin bebişiniz anne babasinin hasretine dayanamadi geldi
38 de
Senin kızın kaç kilo doğmuştu? İlk günler bez sık değişiyor dediler. 2 saatte bir falanmış. Günde yaklaşık 10 tane olur. 10×9=90 yani 9 günde biter.Evet meltemcim belli olmaz 1 haftaya bile 2 numaraya geçebiliriz 1 numara çok kuçük oluyor sızma yapıyor ben kullanamamıştım büyüyünce bebeklerine oyuncak olarak kullanmıştı benim kız:)
@nilbebekveannesi veBana buton falan vermediler oyle yattim cekildi.
o iki cizgiden 130 civarinda olan bebegin kalp atisi digeri sancindir canim
Geçen sene neden kullandın canım?Ben gecen sene kulot seklinde olandan kullanmistim cok rahatti.sezeryanda kanama cok olmuyormus pedlerde yeterli olabilir belki ama normalde bir kac gun yogun oluyormus sanirim.kayma,tasma problemi olmasin diye ben kulot seklinde olanlardan almayi dusunuyorum
Gecen sene 18 haftalik bir kaybim oldu canim.o zaman kullanmistim@nilbebekveannesi venicki nick bana nst de buton verdiler. Bebeğim uyuyordu. İlk başta hiç hareket etmedi. Sabah saatlerinde genelde öyle oluyor zaten. Sonra hemşire karnımı tutup sarstı.
Uyandı, çok az hareket edip tekrar uyudu. 3 defa butona basabildim. Nst de doktorlar bebeğin hareketli olmasını istiyormuş, hemşire öyle söyledi. Bir daha ki gelişimde bol bol çikolata yememi önerdi. Oysaki kahvaltı yapıp reçel, bal, nutella yenmiştim. Yine de uyumaya devam etti
Geçen sene neden kullandın canım?
3650 doğdu giderek aldı tos topalak bi bebekti ben yenidoğan da giydiremedim onlarida hep bebeklerine elbise yaptı :)Senin kızın kaç kilo doğmuştu? İlk günler bez sık değişiyor dediler. 2 saatte bir falanmış. Günde yaklaşık 10 tane olur. 10×9=90 yani 9 günde biter.
yok canım bendede var aynı sıkıntı 3 defa nstye gırdım rahımde kasılma felan yok vucudumuzun agırlık merkezı degıstıgı ıcın oluyomusIyi geceler kizlar kaburgama ağrı girdi ve deminden beri araştırma yapiyorum. Rahim kasılmalarıymış sebep. Şu an 33+6 dayım.. kimler yaşıyor bu durumu.. Perşembe kontrolum var. Merak ediyorum bebişimi ama daha erken gelmesinn az daha
Canim dun a101 deydim prima 1 beden yenidogan icin 50 lik orda 17 tl di bak sana ordan sende normalde 30 cunkiSağol canım, pınar da söyledi.
Ne kadar güzel ifade etmişsin , inan öyle sabırsızlanıyorum ki bebişimin kokusunu içime çekip , bir an önce göğsümde yatırabilmek için.. elbet zorlukları olacak belki isyan noktasına getirecek zaman zaman :) ama olsun yaa o benim ve canım dan çok sevdiğim eşimden bir parça. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla, vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.yazdıklarınla daha bir cesaret verdin çok teşekkür ederimAminnn
Öyle güzel duygular bekliyor ki sizi... İlk deneyim bambaşka... Onun bir bakışı bir tepkisiyle eriyeceksiniz. Mükemmel gün geçtikçe daha daha daha fazla seveceksiniz. İlk başta anlamamisim neyin içinde olduğumu... Zamanla alışıyor kavrıyor insan. Hala ben anne mi oldum inanamıyorum diyorum bazen bir sene oldu düşünün :)
Anne olunca anlarsın dediğinde annem anladığımı sanardim. Ama anne olunca anladım cidden. Olmadan anlamak imkansız bence..
Evet bir senelik bir deneyim var ama hala okuyorum hala öğrenmeye çalışıyorum. Hala çok eksiğim.
Yapma yaa tühh , 2 ve 3 den alsaydın tatlım 1 er tane hazır fiyatı uygunken. biz geçen seferki kampanya dan 1-2-3 numara aldık 1 er paket
günaydın canımGünaydın kızlar
cnm bende dün 101 de gördüm 17 tl olmuş 50 li 1 numara ordan alınabilir ben alcam eşimi kandırayımda stokmu yapcan diyip söyleniyor :)Yapma yaa tühh , 2 ve 3 den alsaydın tatlım 1 er tane hazır fiyatı uygunken. biz geçen seferki kampanya dan 1-2-3 numara aldık 1 er paket
Canm aramızda 3 gün var ve bana dr 30 Kasım dedi bebis 2 hafta önden gitmesine rağmen ama sancim var karnımda sertleşme dünden beribenim muhtemelen en gec 20 kasim olur sezaryen cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?