2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Maşallah tombişe ,hayırlı evlat olur inşallah.Allah hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin canım,bu yolda kimseyi eylemesin,sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza inşallah

Ee bizlerde aralık anneleri olarak whatsap grubu kursak. ya:)

Bu kadarını yazman bile cesaret veriyor , bizim gibi ilk kez anne olacak olanlar biraz heyecan, biraz korku ile bilinmeze gittikelrini hissedince haliyle paniğe kapılabiliyorlar :) hele ki bir de etrafımızdaki yeni anne olmuş arkadaşlarımızdan '' bunlar daha iyi günlerin, hamileliğin tadını çıkar '' gibi sözleri duyunca, zaten karışık duygular içinde olan hamişler olarak kendimizi iyive kötü hissediyoruz. bu yüzden ben artık o şekilde söylemlere kulaklarımı tıkadım rabbim bize böyle bir mucizeyi bağışlamış çok şükür bin şükür ve kuzumun doğmasını bekliyorum. inşallah ona elimden geldiğince iyi bir anne olacağım senin tavsiyelerin ve güzel sözlerin de kulağıma küpe

Maşallah tombişe ,hayırlı evlat olur inşallah.Allah hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin canım,bu yolda kimseyi eylemesin,sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza inşallah
İNŞALLAH CNM İNŞALLAH RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR VERSİN HEPMİZE

Aaa molfixte de mi varmış numune gönderme durumu.sleepy sen istemiştim geldi,şimdi hemen molfixten de isteyeyim cnm o zaman
Canım ben yaklaşık 1,5 ay olmuştu isteyeli ama az önce bir arkadaşım bakmış sayfada numune linkini bulamamış, kaldırmış olabilirler

Kizlar gunaydin bebegimin kafasi 4 hafta buyuk cikiyor dun doktora gittim koca kafali bir bebek olcak bir seyi yok dedi ama lakin yine de cok korkuyorum hic 4 5 hafta bebeginin kafasi onde giden arkadasla karsilasmadim

Canim dun a101 deydim prima 1 beden yenidogan icin 50 lik orda 17 tl di bak sana ordan sende normalde 30 cunki
premium care mi diye soracaktım ama değilmiş sanırım :)

burada da yenidoğan 1.no yok cnm

Canım ben yaklaşık 1,5 ay olmuştu isteyeli ama az önce bir arkadaşım bakmış sayfada numune linkini bulamamış, kaldırmış olabilirler
Evet canım ben de baktım az önce göremedim ,yine de indirimlrden haberdar et formu vardı.Adres bilgileri v.s. istiyorlar.Oraya kayıt oldum. Belki gönderirler.

Kizlar gunaydin bebegimin kafasi 4 hafta buyuk cikiyor dun doktora gittim koca kafali bir bebek olcak bir seyi yok dedi ama lakin yine de cok korkuyorum hic 4 5 hafta bebeginin kafasi onde giden arkadasla karsilasmadim
Canım dün kasım annelerini okurken bir bayan vardı.aynen senn gibi sanırım 4 hafta falan ilerdeydi.yazdıklarını duygulanarak okudum.Doktoru önce periontoloğa yönlendirmiş o da birsürü tetkikten sonra bu durumun gayet normal olduğunu söylemiş.Hatta devamında onları strese sokan doktorlarını değiştirmişker,bu cuma da doğumu varmş. v.s. İçinin rahat etmesi için o üyeye özelden mesaj atabilirsin canm.nicki laden

Kizlar facedeki aralik annelerinde biri 33 haftaya girince dogum yapti ay gozum korktu ya ins hepimizin bebisleri zamaninda gelir buarada sik giremiyorum tlfndan girdigim icin insallah hepijiz iyisinizdir
Iuiyiz cok sukur iyiyzde cnm kanamam devam ediyr artk ne zmn nolcgi belli olmuyr diye balk yemeyide brktm ilacimi icemiyrmprogestan i

Evet canım ben de baktım az önce göremedim ,yine de indirimlrden haberdar et formu vardı.Adres bilgileri v.s. istiyorlar.Oraya kayıt oldum. Belki gönderirler.
İsteyin Numune Gönderelim diye bir link vardı canım , bende baktım yeniden bulamadım, kaldırmışlar maalesef

uyuşuk bizim kızlarımız benim ki de uyuyordu cadı bunlar uyandırdık zorla 7 kez hareket etti ben 15 dak. kaldım nst de

Kizlar facedeki aralik annelerinde biri 33 haftaya girince dogum yapti ay gozum korktu ya ins hepimizin bebisleri zamaninda gelir buarada sik giremiyorum tlfndan girdigim icin insallah hepijiz iyisinizdir
Bende takip ettim çisem 'i birazda endişe ederek, ama çok şükür dün gece doğum yapmış , bebişi küvezde, 2380 gr 44 cm doğmuş ama bir sıkıntısı yok annenin de bebeğin de çok şükür.

Şimdi ben de haber vermek için yazacaktım. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. İnşallah bebişler zamanında gelirler.
Sen nasılsın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…