Canım günaydın senin A 101 de gördüğün normal prima mı yoksa premium care miydi.Bildiğim kadarıyla normallerde göbek bağı oyuntusu olmuyor.cnm bende dün 101 de gördüm 17 tl olmuş 50 li 1 numara ordan alınabilir ben alcam eşimi kandırayımda stokmu yapcan diyip söyleniyor :)
aaaa bide omu varmışkı oyuntulu yani ben onu birtek molfixte gördüm hatırlamıyorumki neydi prima diye baktım ben sadece oyuntulu olmasa nolurki sorun yaratıyormu bende ona göre başka bitane daha alıyım bareCanım günaydın senin A 101 de gördüğün normal prima mı yoksa premium care miydi.Bildiğim kadarıyla normallerde göbek bağı oyuntusu olmuyor.
ozaman başka indirim buldum :)))Canım günaydın senin A 101 de gördüğün normal prima mı yoksa premium care miydi.Bildiğim kadarıyla normallerde göbek bağı oyuntusu olmuyor.
Teknoloji bize daha neler gösterecek,sınır yok. premium care'de göbek bağı oyuntusu var,ilk etapta çok iyi olur diye düşünüyorum .Sonrasında normale geçilebilir.aaaa bide omu varmışkı oyuntulu yani ben onu birtek molfixte gördüm hatırlamıyorumki neydi prima diye baktım ben sadece oyuntulu olmasa nolurki sorun yaratıyormu bende ona göre başka bitane daha alıyım bare
Benim de kaburgalarım batıyo sanki tam tatif edemiyorum ama böyleIyi geceler kizlar kaburgama ağrı girdi ve deminden beri araştırma yapiyorum. Rahim kasılmalarıymış sebep. Şu an 33+6 dayım.. kimler yaşıyor bu durumu.. Perşembe kontrolum var. Merak ediyorum bebişimi ama daha erken gelmesinn az daha
valla aynen öyle sanırım ya bilmyordum valla ama ben normal aldım katlarım artık napim bişi olmaz ben :) onumu görmüşüm sanki bebekken bizde naylon vardı :)))) göbüşümde gayet güzel ve normal duruyor :)))Teknoloji bize daha neler gösterecek,sınır yok. premium care'de göbek bağı oyuntusu var,ilk etapta çok iyi olur diye düşünüyorum .Sonrasında normale geçilebilir.
Haklısın canım yaa,yok o ,yok bu kafamız allak bullak oluyor,araştıra araştıra.En iyisi fazla incelememek.Ahaha güldürdün beni eminim öyledir.Araştırmaların içinde teşk.Çok incesin.Ben geçen hafta hallettim bez işlerini.Almayan arkadaşlara fikir olsun.valla aynen öyle sanırım ya bilmyordum valla ama ben normal aldım katlarım artık napim bişi olmaz ben :) onumu görmüşüm sanki bebekken bizde naylon vardı :)))) göbüşümde gayet güzel ve normal duruyor :)))
ama yinede bak trendyolda buldum o daha uygun 14 tl http://www.trendyol.com/Markalar/Prima?gclid=CNupxKi85MgCFSgcwwodcq4KrQ
aynen cnm bnmde var evdede bakınıyorum öyle farklı ne var ne eksiğimz var diye amaaan eskiye baktığımızda bazen diyorum çokmu abartıyorum acaba fazlada üstelememk lazımmı dyorum ama içimde rahat etmiyor sonra duruyorum anam bizi böyle allı pullumu doğurmuş sanki diyorum tarlada bahçede çalışmış kadın hamişliğinde bende keyif içinde dolanıyorum diyorum normale dönyorum :)))) hormonlarım bu ara alt üst olmuş galibaHaklısın canım yaa,yok o ,yok bu kafamız allak bullak oluyor,araştıra araştıra.En iyisi fazla incelememek.Ahaha güldürdün beni eminim öyledir.Araştırmaların içinde teşk.Çok incesin.Ben geçen hafta hallettim bez işlerini.Almayan arkadaşlara fikir olsun.
İnsan imkanları doğrultusunda çocuğuna en iyisini yapmaya çalışıyo canm .Önemli olan fuzuli şeylerle israfa kaçmamalıyız.Bazen bebek mağazalarında görüyorum ,abuk subuk şeyler bi de pahalı .Yazıktır günahtır diyorum.aynen cnm bnmde var evdede bakınıyorum öyle farklı ne var ne eksiğimz var diye amaaan eskiye baktığımızda bazen diyorum çokmu abartıyorum acaba fazlada üstelememk lazımmı dyorum ama içimde rahat etmiyor sonra duruyorum anam bizi böyle allı pullumu doğurmuş sanki diyorum tarlada bahçede çalışmış kadın hamişliğinde bende keyif içinde dolanıyorum diyorum normale dönyorum :)))) hormonlarım bu ara alt üst olmuş galiba
aynen aynen öyle ürünler varki kendim için alsam bukadar pahalı olmaz minnacık şey ateş pahas ı arkadaş dolarla indekslimi çalışıyonuz az ucuza verin da yoookk :) insan herşeyn en iyisi olsun istyor ama bunun içinde dediğin gibi israfa ve luzumsuza kaçmamak lazım valla elimden geldiğince herşeyi olsun diye çabalıyorum bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin herkese kolay doğumlar nasip etsin bi çıurpıda :) bnm arkim 2 ıkınmayla 4,5 kg bebek çıkardı umarım bende onn kadar kolay doğum yaparım dyorum ya kız girdi çıktı bitti hatta dr kızım bi dur ben diyince ıkın çocuk yere düşecek demiş :) kopmuştumİnsan imkanları doğrultusunda çocuğuna en iyisini yapmaya çalışıyo canm .Önemli olan fuzuli şeylerle israfa kaçmamalıyız.Bazen bebek mağazalarında görüyorum ,abuk subuk şeyler bi de pahalı .Yazıktır günahtır diyorum.
Bak A101 de uygunmuş 2 paket alsan 100 tane 34 tl ye gelir süper , biz 96 lı paketi 40 a almıştıkcnm bende dün 101 de gördüm 17 tl olmuş 50 li 1 numara ordan alınabilir ben alcam eşimi kandırayımda stokmu yapcan diyip söyleniyor :)
valla cnm öyleydi aksam gördümde primum mu ne varmış ondnmı değilmi bilmyorum amaBak A101 de uygunmuş 2 paket alsan 100 tane 34 tl ye gelir süper , biz 96 lı paketi 40 a almıştık
bende de oluyor canım, sabah uyandığımda ellerim daha çok sağ elim epeyce şişmiş ve uyuşuk gibioluyor, karıncalanıyor sanki.kızlar benim sabahları ellerim uyuşuyor sızde de var mı
Premium öneriyorlar zaten canım, öyleyse kap hemen hiç durma . Ben 2 gün önce sleepy nin sitesinden numune bebek bezi istesim dün göndermişler, ,içinde 3 tane yenidoğan bezi ve çok güzel bir alt açma var. molfix den de istemiştim :) primayı beğenmezsek numuneleri dener ona göre alırız .valla cnm öyleydi aksam gördümde primum mu ne varmış ondnmı değilmi bilmyorum ama
Amin canım ,Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Benim de ilki normaldi.Gerçi 3 kgydu ama 7 de hastaneye gittim ,10 da 3 ıkınmada çok kolay doğdu.Ama şimdi plasenta rahim ağzına yakınmış.Doktor sezaryan dedi.Ben de bu yüzden kaygılıyım.Maşallah arkadaşına cnm,bi de 4,5 kilo .Arada ekim ,kasım annelerini okuyorum da toplamda 4 kg. doğabilecek çocuklara normal olmaz ,kesin sezeryan diyorlar.aynen aynen öyle ürünler varki kendim için alsam bukadar pahalı olmaz minnacık şey ateş pahas ı arkadaş dolarla indekslimi çalışıyonuz az ucuza verin da yoookk :) insan herşeyn en iyisi olsun istyor ama bunun içinde dediğin gibi israfa ve luzumsuza kaçmamak lazım valla elimden geldiğince herşeyi olsun diye çabalıyorum bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin herkese kolay doğumlar nasip etsin bi çıurpıda :) bnm arkim 2 ıkınmayla 4,5 kg bebek çıkardı umarım bende onn kadar kolay doğum yaparım dyorum ya kız girdi çıktı bitti hatta dr kızım bi dur ben diyince ıkın çocuk yere düşecek demiş :) kopmuştum
aaa bende istym güzelmi acaba deneye deneye görce z :)Premium öneriyorlar zaten canım, öyleyse kap hemen hiç durma . Ben 2 gün önce sleepy nin sitesinden numune bebek bezi istesim dün göndermişler, ,içinde 3 tane yenidoğan bezi ve çok güzel bir alt açma var. molfix den de istemiştim :) primayı beğenmezsek numuneleri dener ona göre alırız .
Ne kadar güzel ifade etmişsin , inan öyle sabırsızlanıyorum ki bebişimin kokusunu içime çekip , bir an önce göğsümde yatırabilmek için.. elbet zorlukları olacak belki isyan noktasına getirecek zaman zaman :) ama olsun yaa o benim ve canım dan çok sevdiğim eşimden bir parça. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla, vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.yazdıklarınla daha bir cesaret verdin çok teşekkür ederim
kız bildiğin normal yaptı bende şaştım çocuğu görünce zaten demezdinki yeni doğmuş beyefendi kocaman bişeydi :) ama çok tatlıydı yaa tostombik :) Allah sağlıcakla versinde napalım artık sezeryandan da korkma ya Mevlam sağlık versin yeterki napalım hangisi olursa ben evlenmedn önceki dr kntrollerimde çatın dar doğuramassın diyen drum vardı bitane şuanki drum şimdilk norml diyor ama ne olacak şuan bende bilmyorum belki sezeryan belki normal ama ben yeterli sağlıklı olalım hangisiyse o olur diyorum napıyım artık kendimi normale odaklarsam snra çok üzülürümAmin canım ,Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Benim de ilki normaldi.Gerçi 3 kgydu ama 7 de hastaneye gittim ,10 da 3 ıkınmada çok kolay doğdu.Ama şimdi plasenta rahim ağzına yakınmış.Doktor sezaryan dedi.Ben de bu yüzden kaygılıyım.Maşallah arkadaşına cnm,bi de 4,5 kilo .Arada ekim ,kasım annelerini okuyorum da toplamda 4 kg. doğabilecek çocuklara normal olmaz ,kesin sezeryan diyorlar.
Aaa molfixte de mi varmış numune gönderme durumu.sleepy sen istemiştim geldi,şimdi hemen molfixten de isteyeyim cnm o zamanPremium öneriyorlar zaten canım, öyleyse kap hemen hiç durma . Ben 2 gün önce sleepy nin sitesinden numune bebek bezi istesim dün göndermişler, ,içinde 3 tane yenidoğan bezi ve çok güzel bir alt açma var. molfix den de istemiştim :) primayı beğenmezsek numuneleri dener ona göre alırız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?