2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

pınarcım onun deneyimledikleri farklı canlılar yaaa seni onlarla bir tutmasın canım arkadaşım sen haber ver benseni dr götürüm canım
Adam resmen bana inek muamelesi yapiyorbosuna yakin hastane secmedim ben o goturmezse kendim giderim kendimde gidemezsem seni cagiririm artikin

Adam resmen bana inek muamelesi yapiyorbosuna yakin hastane secmedim ben o goturmezse kendim giderim kendimde gidemezsem seni cagiririm artikin
çağır canım çağır seve gelirim ben çılgınmış eşin o yüzden öyle rahat zaten pınar kv sendemi hala gittimi

ben de daha iyiyim tabi ama öğretmen olduğum için yarın ayakta kalıp ders anlatacağımı düşünmek kabus gibi geliyor aşure yaptım bi de ben bugün oyalandım, şifa niyetine
Yarın milli eğitimdeki bütün okullar tatil. Sen nerede çalışıyorsun?

Kizlar karnim tas gibi oluyo ya sizde de oluyomu ?
Arada oluyor. Ama uzun sürmüyor.

çağır canım çağır seve gelirim ben çılgınmış eşin o yüzden öyle rahat zaten pınar kv sendemi hala gittimi
Ay gitti valla,zaten salidan beri yok geziye gitti ya,bugun donecekti hic sanmiyordum gidecegini.sabah yolda inmis kendi sehrine giden otobuse binip gitmis.bu ay sonunda falan temelli gelir herhalde.dusundukce cok sinirlerim bozuluyor inan.simdiden lohusa sendromuna girdim.

Ben 2defa girdim ve her muyaneden önce ilk nst giriyom sonra Dr.gidiyorum nst 20 25 dk falan suruyo

evdeki fazla yatakları salla kalma işi kısa olur böylece ay allahım ya ne sinir kızı deli etti şimdiden annende seninle kalsın doğum yaptığında tatlım yoksa herşeye karışır yalnız olma pınar

Bunu 170 i arayıp netleştirelim, bkaç arkadas daha çalişamaz raporunun alinmasi gerektiğini solemişti, yarın falan arar netleştiririz tatlm
Sgk ya iş yerin bildiriyor die biliyorum tatlim.
Kizlar ben 32.haftanın icindeydim calisamaz raporu aldigimda sonra raporu aldum işyerine verdim başka da bizi yapmadim gerek yok yani

evdeki fazla yatakları salla kalma işi kısa olur böylece ay allahım ya ne sinir kızı deli etti şimdiden annende seninle kalsın doğum yaptığında tatlım yoksa herşeye karışır yalnız olma pınar
Annemde gelecek zaten anneme oturma odasini tahsis edicem annemin yasi var sabah namazina kalkiyor erken yatabilir,kv salonda yatmayi seviyor zaten.annem hicbirseye karismaz.karis desen bile karismaz oyle bir tip.aksine bana kiziyor istemiyorum diye
Evim 1.kat ve altim otopark komsular ev zor isinir salonda oturmayin diyor ama mu mkun degil.esimde kucuk odada oturalim diyor dedim o kalabalikta nasil sigicaz annem,kv,her gun 3 kisi gorumcemler.hayatim kaydi anlayacagin.

Tatlım onlar ihtimaller sanırım değil mi?
Onları da doktorların söylemesi gerekiyor ama söylemenin de bir adabı vardır yani. İnsanın psikolojisini bozacak şekilde söylenmemesi gerekiyor.

Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım. Bende doktor konusunda yardımcı olamıyorum ama sayfa kalabalığı yaptığını düşünmeni kesinlikle istemem. Hamilelik zaten zorlu bir süreç, birbirimize destek olmak için buradayız.

Geçmiş olsun canım.

olsun ya az kalırlar belki yardım bile ederler üzme tatlı canını eşin orta yolu bulur zaten zamana bırak sıkma üzme kendini pınarcım belki memnun bile olursun sende kaldılar diye

Oray da bakayım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…