Benimkinde deneyim bol,bana diyorki hastaneye goturmezsem evde dogurursun zaten
Adam resmen bana inek muamelesi yapiyor
pınarcım onun deneyimledikleri farklı canlılar yaaaseni onlarla bir tutmasın canım arkadaşım sen haber ver benseni dr götürüm canım
çağır canım çağır seve gelirim ben çılgınmış eşin o yüzden öyle rahat zaten pınar kv sendemi hala gittimiAdam resmen bana inek muamelesi yapiyorbosuna yakin hastane secmedim ben o goturmezse kendim giderim kendimde gidemezsem seni cagiririm artikin
Yarın milli eğitimdeki bütün okullar tatil. Sen nerede çalışıyorsun?ben de daha iyiyim tabi ama öğretmen olduğum için yarın ayakta kalıp ders anlatacağımı düşünmek kabus gibi geliyoraşure yaptım bi de ben bugün oyalandım, şifa niyetine
Arada oluyor. Ama uzun sürmüyor.Kizlar karnim tas gibi oluyo ya sizde de oluyomu ?
Ay gitti valla,zaten salidan beri yok geziye gitti ya,bugun donecekti hic sanmiyordum gidecegini.sabah yolda inmis kendi sehrine giden otobuse binip gitmis.bu ay sonunda falan temelli gelir herhalde.dusundukce cok sinirlerim bozuluyor inan.simdiden lohusa sendromuna girdim.çağır canım çağır seve gelirim ben çılgınmış eşin o yüzden öyle rahat zaten pınar kv sendemi hala gittimi
Ben 2defa girdim ve her muyaneden önce ilk nst giriyom sonra Dr.gidiyorum nst 20 25 dk falan suruyoKızlar nst ye giren varmi benim dün muayenem vardı saolsn 5 dk sürmedi bile muayenem resim istedim yok alamiyrm dedi gıcık oldum tam yani artık her hafta kontrol varmis 30 kasım doğum benim heyecan stres mutluluk herseyi karmakarışık yasiyrm
Ne zaman gideceksin kontrolee ben carsamba gidicem ama telefon actilar nurdan hanim bu hafta izinli olacakmis yerine baska bir doktor bakacakmisBen 2defa girdim ve her muyaneden önce ilk nst giriyom sonra Dr.gidiyorum nst 20 25 dk falan suruyo
evdeki fazla yatakları salla kalma işi kısa olur böylece ay allahım ya ne sinir kızı deli etti şimdiden annende seninle kalsın doğum yaptığında tatlım yoksa herşeye karışır yalnız olma pınarAy gitti valla,zaten salidan beri yok geziye gitti ya,bugun donecekti hic sanmiyordum gidecegini.sabah yolda inmis kendi sehrine giden otobuse binip gitmis.bu ay sonunda falan temelli gelir herhalde.dusundukce cok sinirlerim bozuluyor inan.simdiden lohusa sendromuna girdim.
Kizlar ben 32.haftanın icindeydim calisamaz raporu aldigimda sonra raporu aldum işyerine verdim başka da bizi yapmadim gerek yok yaniBunu 170 i arayıp netleştirelim, bkaç arkadas daha çalişamaz raporunun alinmasi gerektiğini solemişti, yarın falan arar netleştiririz tatlm
Sgk ya iş yerin bildiriyor die biliyorum tatlim.
12 kasimda randevum benim daha varNe zaman gideceksin kontrolee ben carsamba gidicem ama telefon actilar nurdan hanim bu hafta izinli olacakmis yerine baska bir doktor bakacakmis
Annemde gelecek zaten anneme oturma odasini tahsis edicem annemin yasi var sabah namazina kalkiyor erken yatabilir,kv salonda yatmayi seviyor zaten.annem hicbirseye karismaz.karis desen bile karismaz oyle bir tip.aksine bana kiziyor istemiyorum diyeevdeki fazla yatakları salla kalma işi kısa olur böylece ay allahım ya ne sinir kızı deli etti şimdiden annende seninle kalsın doğum yaptığında tatlım yoksa herşeye karışır yalnız olma pınar
Telefonda annesi rahatsizlandigi icin demislerdi pek inanmamistim,umarim iyidirnicki nick nurdan hanimin annesi de rahatsız en son hastaneye yatirmisti arada onun için izin aliyo sanirim
teşekkür ederim canım
bu günümüze de çok şükür, bebeğimle bu sınavı sağlıkla halledelim de başka hiçbişi istemiyorum...
normal gebelikte en azından kötü bir süreç gelişse de anlık gelişiyor, öncesinde rahmin alınabilir plesanta içeride kalırsa 1 ay sonra yine sezeryan olur önceden bilmem kaç ünite kan hazırlığınız olsun denilmiyor
bunun gibi senaryolarla savaşılmıyor
güzel Allahım hepimize sağlıklı ve güzel doğumlar nasip etsin
Of kızlar nasıl birşey bu hayır anlamıyorum kulaklarımdan dolayı saati saatine antibiyotik kullanıyor prospektüsünü okudum üst ve alt solunum yolu enfeksiyonu yazıyor altı üstü bir oy kullanmaya gittim geldim durum felç salya sümük gidiyorum gözlerimden bile yaş akıyor bu antibiyotik işe yaramıyor desem kulaklarım geçmezdi neden grip oldum
Dün kontrolüm vardı dr ortopedi git fıtık olabilir dedi benim gibi olan varmi tek başıma guyinemiyrm tutunmadan yuruyemiyrm ne olur dua edin kalıcı bişi olmasin
Yarın milli eğitimdeki bütün okullar tatil. Sen nerede çalışıyorsun?
Arada oluyor. Ama uzun sürmüyor.
olsun ya az kalırlar belki yardım bile ederler üzme tatlı canını eşin orta yolu bulur zaten zamana bırak sıkma üzme kendini pınarcım belki memnun bile olursun sende kaldılar diyeAnnemde gelecek zaten anneme oturma odasini tahsis edicem annemin yasi var sabah namazina kalkiyor erken yatabilir,kv salonda yatmayi seviyor zaten.annem hicbirseye karismaz.karis desen bile karismaz oyle bir tip.aksine bana kiziyor istemiyorum diye
Evim 1.kat ve altim otopark komsular ev zor isinir salonda oturmayin diyor ama mu mkun degil.esimde kucuk odada oturalim diyor dedim o kalabalikta nasil sigicaz annem,kv,her gun 3 kisi gorumcemler.hayatim kaydi anlayacagin.
Demezler cnm ole biside direk o geldi aklima buarada seninle benim arada 1gun var doğum olarak bakalim ilk kime nasip olacak doğum :)Telefonda annesi rahatsizlandigi icin demislerdi pek inanmamistim,umarim iyidir
Oray da bakayım canım :)canım bende e-bebekten almıştım. üzerindeki şekiller turuncu ve yeşil iple işlenmiş. baya oldu alalı. fiyatını hatılamıyorum o yüzden. ben cok sevdim. bende sevmiyorum pembe mavi muhabbetini. oglumun bi kac kıyafetinde mavi var. diğer aldıgım hiç bişeyde mavi yok. emzigini bile sarı aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?