2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
olsun ya az kalırlar belki yardım bile ederler üzme tatlı canını eşin orta yolu bulur zaten zamana bırak sıkma üzme kendini pınarcım belki memnun bile olursun sende kaldılar diye
Yardimci olur zaten suphem yok ama bana isime karisilmasindan,ozgurlugumun kisitlanmasindan,akil verilmesinden,benim evime benden habersiz misafir cagirilmasindan vs hoslanmam ki eminim bunlarin olacagina.kendi annem de olsa yapmamasini soylerim ama ona soyleyemem.ben kimseye guvenip cocuk yapmadim kimseden hicbir konuda yardimda istemedim kendi kafalarina gore 3-4 ay kalicam diye plan yapiyorlar.ben boyle seylere kiziyorum.bide heray gelecekmis gittikten sonra.onceden arada gorumcemde kaliyordu simdi temelli bende kalir.

Demezler cnm ole biside direk o geldi aklima buarada seninle benim arada 1gun var doğum olarak bakalim ilk kime nasip olacak doğum :)
Benim 12 gun var canim senin bebek bayagi onde gidiyordu yanilmiyorsam ama benimki 3-4gun onde sadece.belkide ayni zamanda yapariz.bakslim kismet acayip korkuyorum anlatamam

Dilerim en kısa zamanda Yürekten güvenebileceğin iyi bir doktor bulursun. En kötü senaryoları anlatmak zorundalar, sen iyi düşün, kendini güzele hazırla... Biliyorum çok zor ama teslim ol... Bedenine güven, bebeğine güven, yaradana güven... dularımız seninle...

Canım eğer bakteriyel bir problem yoksa zaten antibiyotik gripte işe yaramaz. Kulak be soğuk algınlığı üst üste geldi demek belki hafifcecik atlarsın, sabaha bir şeyin kalmaz.

suan hıçbirsey kalmamış sıtede
Boyner satıyır suwen. Benim gecelik-sabahlık takım Gebe den bir de Miss Clare gecelik -sabahlık ve yine aynı markadan pijama beğendim. bu hafta alacağım. Herkes 3 tane alıyor yanına galiba, bana fazla gibi geliyor ama bakalım

kızlar az once wc gıttıgımde bı damla kan gordum sımdı kendımı takıp edıyorum devamı olursa acıle gıtcem :s
Canım ne Yaptın kontrol ettin mi? Devam ediyor mu, yoksa uydun mu? Dilerim sıkıntı yoktur. Haberdar et bizi lütfen

Pınarcım sıkma canını sen rahat ol ve bu söylediklerinin hepsinde baştan sona haklısın senin evin senin düzenin ama işte oda cahil bir kadıncağız o şekilde var olabildiğini düşündüğünden böyle yapıyordur emin ol ki eşinde kızmıştır bu huylarına sanırım zaman gerekli, eğer seni yıpratıyorsa sende kibarca uyarırsın üzülen sen niye olasın ben bir süre sonra ailelere herkes normal hayatına dönsün ben de kızımla hayatıma alışayım çok sağ olun diye kimseyi kırmadan postalamayı düşünüyorum açıkçası kendi annemde dahil buna sonuçta düzen aile yeme içme her şey farklı rahat olmak ve bebeklerimizle güzel zaman geçirmek tabi ki de bizlerin hakkı :)

Benimde oyle tam gogsumun altindan itibaren basketbol topu gibi yusyuvarlak ve semsert sirtimi agiriyo bu yuzden

Cnm ins guzel gecer kontrolun

Kizlar ben 32.haftanın icindeydim calisamaz raporu aldigimda sonra raporu aldum işyerine verdim başka da bizi yapmadim gerek yok yani

sen calısmıyorsun zaten, senn baska rapor vermene gerek yok cnm Bız calısabılır raporu alıp, calısmaya devam edenler ıcın konusuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…