- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
gunaydn leyloş :) son haftan baslasın :)kızlar herkese günaydın iyi sağlıklı mutlu haftalarımız olsun
Iyimis canim ya benim bi kac gundur genelde semsert allahtan hareketlerini hissediyorum yoksa korkardim
gunaydn nurco, bi haftaya daha basladık, bunun cuması da hemen gelır :)günaydın hamişler :)
gelsin gelsin meltemim :) cuma öğledn snra izinli olucam her hafta nst varya artık :)))gunaydn nurco, bi haftaya daha basladık, bunun cuması da hemen gelır :)
gelsin gelsin meltemim :) cuma öğledn snra izinli olucam her hafta nst varya artık :)))
inşallah meltemcim son haftam olur dayanabilirim umarım sen resim attınmı kuzum ya ben mesajlarda görme den atlamış olabilirimgunaydn leyloş :) son haftan baslasın :)
CMRTESİ DR YOKMUŞ BNM YAbenım de dr kontrolum cmt ama, cuma gunu "randevum var" deyıp oglen cıkıcam Gercı ben oglen 1 de cıksam bıle maksımum 2 sa kazanabılıyorum cunku zaten 3 te cıkıyorum
Günaydınnn aminnn Leyloşummmkızlar herkese günaydın iyi sağlıklı mutlu haftalarımız olsun
inşallah meltemcim son haftam olur dayanabilirim umarım sen resim attınmı kuzum ya ben mesajlarda görme den atlamış olabilirim
CMRTESİ DR YOKMUŞ BNM YAYK DEDİ BENDE NAPIM ARTIK CUMA ÇIKICAM :)
Son haftası olanların gözü aydın oh mis gibi dinledin Bize de son 3
Teşekkürler. Sonradan okudum. Soruyu önce sormuştum.@folik üniversitede cnm az önce yazdı hatta geri sayfada kaldı sanırım
gunaydın kızlar
hafta sonu full yattım valla oğluşum hiç rahat vermiyor.Sertleşme sancı ne ararsanız var .
bakalım 3 hafta işte nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?