bende roxy bahar çiçekleri iile yıkadım hacı şakirin kokusu daha kötü geldi bana möeltem bir daha ki sefere lavantalı olanını alıcam bakalım o nasıl olacak ben daha yıkamayı bitirmedim yaa sen nasıl bitirdin meltem off çok uyuşuk biriyim ben galiba daha ütü varayy unuttum teyzesi, dün bı postayı yıkadım aksam da utuleyeyım, Ütüyü güzel yapabılırsem foto atayım :) sonra da ablamın getrdıklerını yıkayayım yavas yavas hazır olsun hersey.
Bu arada ben roxy bahar cıceklerı ıle yıkadım Kokusu ahım şahım da guzel degıl, sen neyle yıkadın?
Ben de oyle zannediyordum , bebeğe zarar verir die korkuyordum ama artık kocaman oldu sıpalar, bişey olmazmiş tatlim :)
Ha ha :) çimmek deyimi bilen biri garip geldi :)
Sonuç ne oldu? Bir gelişme var mı?kızlar az once wc gıttıgımde bı damla kan gordum sımdı kendımı takıp edıyorum devamı olursa acıle gıtcem :s
ohh afiyet olsun tatlım bende olsam tabak bitmeden kalkmazdımzaten benim yemek yemem gherkes sinir olmaya başladı tatlıda yok diyet yemekleri off sonrasında ne yemek yicem var ya siparişler vermeye başladım bile anneme
bunu izle güzel bir çekim olmuş ama bende öteki doğum videolarını asla izlemiyorum çok korkunçlar
yok leylosum daha ne bıtmesı, sadece gecen hafta aldıklarımı yıkadım, bu aksam onları utulerken teyzemızın getrdıklerınden yenı dogan grubu yıkıycaz, bunlar harıcınde 5-6 posta daha cıkar. Ben en azından yenıdogan grubu bı an once hazır olsun dıye once bunları yıkayıp utuluycem, dıgerlerı dogum sonrasına da kalsa olur
bende roxy bahar çiçekleri iile yıkadım hacı şakirin kokusu daha kötü geldi bana möeltem bir daha ki sefere lavantalı olanını alıcam bakalım o nasıl olacak ben daha yıkamayı bitirmedim yaa sen nasıl bitirdin meltem off çok uyuşuk biriyim ben galiba daha ütü varve şuan deli gibi uykum da geldi
tatlım ben yataktan veya oturduğum yerden kalkarken oluyor tutuluyorum 5 dk sonra geçiyor seninki nasıl ..Dün kontrolüm vardı dr ortopedi git fıtık olabilir dedi benim gibi olan varmi tek başıma guyinemiyrm tutunmadan yuruyemiyrm ne olur dua edin kalıcı bişi olmasin
Bana da fazla geliyor fakat yine de yanıma 2 gecelik, 1 pijama aldım. Normal doğumda 1 gece hastanede kalınıyor. Ama yine de ne olur olmaz. Süre uzarsa, yedekli olmasında fayda var.Boyner satıyır suwen. Benim gecelik-sabahlık takım Gebe den bir de Miss Clare gecelik -sabahlık ve yine aynı markadan pijama beğendim. bu hafta alacağım. Herkes 3 tane alıyor yanına galiba, bana fazla gibi geliyor ama bakalım
bız de malatyalıyız, esım de oyle Ama ıkımz de ıst.da yetsmemıze ragmen ben ondan daha cok deyım bılıyorum :) bazen benım soyledıklerımı anlamaıyo :)Çimmek deyimi bizde meşhurdur bir Erzurumlu olarak :)) eşim İzmirli bazen duruma göre bizim oranın terimlerini kullanıyorum giciklik olsun anlamıyor diye :)) o da ogrendi gecen yemeği çok kaçırmış cırıldım dedi koptum yaa :)
aynıyım canım belim ve kalçam çoook ağrıyorGünaydın kızlar, benim gibi siddetli bel agrisi ceken varmi? Ayakta duramaz oldu 2 gündür cok şiddetlendi
bız de malatyalıyız, esım de oyle Ama ıkımz de ıst.da yetsmemıze ragmen ben ondan daha cok deyım bılıyorum :) bazen benım soyledıklerımı anlamaıyo :)
Ben yikama isini bitirdim cantami hazirlamadim denizden gecip derede boguldum
bende roxy bahar çiçekleri iile yıkadım hacı şakirin kokusu daha kötü geldi bana möeltem bir daha ki sefere lavantalı olanını alıcam bakalım o nasıl olacak ben daha yıkamayı bitirmedim yaa sen nasıl bitirdin meltem off çok uyuşuk biriyim ben galiba daha ütü varve şuan deli gibi uykum da geldi
şimdıden dusunme canım, hayırlısı de bekle. Sancıysa sancı, kımınde az kımınde sıddetlı oluyomus, kaderımızde ne varsa cekıcez. Unutmma sancı cekılse bıle ardından cok rahat edecegımız ve bebegımıze kavusacagımız anlara dırek gecıs yapacagız.Kizlar gunaydin dun annem geldi bana biraz dogumdan konustuk hic korkutacak bir sey soylemedi ben bu gece dogum korkusundan uyuyamadim uyudugumda da korkumdan geri uyandimsacmaligin daniskasi ne oldu bana anlamadim dun gece
hıı sen parçça parça yapabiliyorsun ben yıkama işi tamamen bitmeden ütüye geçemiyorum meltem benimki kötü bir takıntı ütü bitecek sonra biberonları falan dezenfekte edeceğim sonra çantalar hazırlanacak anlayacağın her şeyin gereksiz sırası var halbuki çamaşırlar yıkanırken bunları yapabilirim ama bir iş bitmeden ötekini yapamıyorum maalesef :/yok leylosum daha ne bıtmesı, sadece gecen hafta aldıklarımı yıkadım, bu aksam onları utulerken teyzemızın getrdıklerınden yenı dogan grubu yıkıycaz, bunlar harıcınde 5-6 posta daha cıkar. Ben en azından yenıdogan grubu bı an once hazır olsun dıye once bunları yıkayıp utuluycem, dıgerlerı dogum sonrasına da kalsa olur
Bende ist da yetistim güzel oluyor yerine göre deyim kullanmak ama eşim benden çok Doğulu olmuş kuzenimin düğününde halay bile çekti :)) siz ne güzel aynı memleketliymissiniz bu kadar da uyumlu olmayın yahu maşallah size
zaten meltem ve ben bir yemeye başlıycaz ülkeye kıtlık girecek bizim yüzümüzden aşureler çikolatalar şekerler ohhhh mide fesadı geçiricemBen artık ufak ufak yiyorum napim anneme diyorum hep size gelince yöresel birsey yapma gözünü Sevim diye o da yazık hamileyim diye ozeniyor ama dediğin gibi doğumdan sonra bildiğim iki şey olucak bebek ve yemek :)
hıı sen parçça parça yapabiliyorsun ben yıkama işi tamamen bitmeden ütüye geçemiyorum meltem benimki kötü bir takıntı ütü bitecek sonra biberonları falan dezenfekte edeceğim sonra çantalar hazırlanacak anlayacağın her şeyin gereksiz sırası var halbuki çamaşırlar yıkanırken bunları yapabilirim ama bir iş bitmeden ötekini yapamıyorum maalesef :/
en oru ütü bence yılgınlık geliyor düşündükçe neyse yıkamam bitmiş hiç bekleme çantanı hazırla vallahi hatta bizede foto at fikir olsun bizede ne yapacağımızla ilgili pofff iş çok gücüm hiç yokBen yikama isini bitirdim cantami hazirlamadim denizden gecip derede boguldum
zaten meltem ve ben bir yemeye başlıycaz ülkeye kıtlık girecek bizim yüzümüzden aşureler çikolatalar şekerler ohhhh mide fesadı geçiricem
zaten meltem ve ben bir yemeye başlıycaz ülkeye kıtlık girecek bizim yüzümüzden aşureler çikolatalar şekerler ohhhh mide fesadı geçiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?