2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bende roxy bahar çiçekleri iile yıkadım hacı şakirin kokusu daha kötü geldi bana möeltem bir daha ki sefere lavantalı olanını alıcam bakalım o nasıl olacak ben daha yıkamayı bitirmedim yaa sen nasıl bitirdin meltem off çok uyuşuk biriyim ben galiba daha ütü var ve şuan deli gibi uykum da geldi

Ben de oyle zannediyordum , bebeğe zarar verir die korkuyordum ama artık kocaman oldu sıpalar, bişey olmazmiş tatlim :)
Ha ha :) çimmek deyimi bilen biri garip geldi :)

Çimmek deyimi bizde meşhurdur bir Erzurumlu olarak :)) eşim İzmirli bazen duruma göre bizim oranın terimlerini kullanıyorum giciklik olsun anlamıyor diye :)) o da ogrendi gecen yemeği çok kaçırmış cırıldım dedi koptum yaa :)

Ben artık ufak ufak yiyorum napim anneme diyorum hep size gelince yöresel birsey yapma gözünü Sevim diye o da yazık hamileyim diye ozeniyor ama dediğin gibi doğumdan sonra bildiğim iki şey olucak bebek ve yemek :)

yok leylosum daha ne bıtmesı, sadece gecen hafta aldıklarımı yıkadım, bu aksam onları utulerken teyzemızın getrdıklerınden yenı dogan grubu yıkıycaz, bunlar harıcınde 5-6 posta daha cıkar. Ben en azından yenıdogan grubu bı an once hazır olsun dıye once bunları yıkayıp utuluycem, dıgerlerı dogum sonrasına da kalsa olur

Dün kontrolüm vardı dr ortopedi git fıtık olabilir dedi benim gibi olan varmi tek başıma guyinemiyrm tutunmadan yuruyemiyrm ne olur dua edin kalıcı bişi olmasin
tatlım ben yataktan veya oturduğum yerden kalkarken oluyor tutuluyorum 5 dk sonra geçiyor seninki nasıl ..

Kizlar gunaydin dun annem geldi bana biraz dogumdan konustuk hic korkutacak bir sey soylemedi ben bu gece dogum korkusundan uyuyamadim uyudugumda da korkumdan geri uyandim sacmaligin daniskasi ne oldu bana anlamadim dun gece

Bana da fazla geliyor fakat yine de yanıma 2 gecelik, 1 pijama aldım. Normal doğumda 1 gece hastanede kalınıyor. Ama yine de ne olur olmaz. Süre uzarsa, yedekli olmasında fayda var.

bız de malatyalıyız, esım de oyle Ama ıkımz de ıst.da yetsmemıze ragmen ben ondan daha cok deyım bılıyorum :) bazen benım soyledıklerımı anlamaıyo :)

bız de malatyalıyız, esım de oyle Ama ıkımz de ıst.da yetsmemıze ragmen ben ondan daha cok deyım bılıyorum :) bazen benım soyledıklerımı anlamaıyo :)

Bende ist da yetistim güzel oluyor yerine göre deyim kullanmak ama eşim benden çok Doğulu olmuş kuzenimin düğününde halay bile çekti :)) siz ne güzel aynı memleketliymissiniz bu kadar da uyumlu olmayın yahu maşallah size

Ben yikama isini bitirdim cantami hazirlamadim denizden gecip derede boguldum

Kizlar gunaydin dun annem geldi bana biraz dogumdan konustuk hic korkutacak bir sey soylemedi ben bu gece dogum korkusundan uyuyamadim uyudugumda da korkumdan geri uyandim sacmaligin daniskasi ne oldu bana anlamadim dun gece
şimdıden dusunme canım, hayırlısı de bekle. Sancıysa sancı, kımınde az kımınde sıddetlı oluyomus, kaderımızde ne varsa cekıcez. Unutmma sancı cekılse bıle ardından cok rahat edecegımız ve bebegımıze kavusacagımız anlara dırek gecıs yapacagız.

hıı sen parçça parça yapabiliyorsun ben yıkama işi tamamen bitmeden ütüye geçemiyorum meltem benimki kötü bir takıntı ütü bitecek sonra biberonları falan dezenfekte edeceğim sonra çantalar hazırlanacak anlayacağın her şeyin gereksiz sırası var halbuki çamaşırlar yıkanırken bunları yapabilirim ama bir iş bitmeden ötekini yapamıyorum maalesef :/

heh he :) ıyıce erzurum kulturu aşıla da asimile et eşini :)
ewet canım, ınan denk geldı, unıversıteden sınıf arkadasımdı, köyler de cok yakın, dagın bı yuzu onların bı yuzu bızım köy, kız alıp vermekle olmus ortak bı suru akraba falan cıktı :)

Ben artık ufak ufak yiyorum napim anneme diyorum hep size gelince yöresel birsey yapma gözünü Sevim diye o da yazık hamileyim diye ozeniyor ama dediğin gibi doğumdan sonra bildiğim iki şey olucak bebek ve yemek :)
zaten meltem ve ben bir yemeye başlıycaz ülkeye kıtlık girecek bizim yüzümüzden aşureler çikolatalar şekerler ohhhh mide fesadı geçiricem

tatlım bende yenıdogan, 0-3 ay, 3-6 ay, 6-9 grupları var ve bahsetmıstım her bırı buyuk cop posetının ıcınde dıe, her bırı 2 makınaya sıgıyo, ben onların hepsını yıkayacagım dıe ınat etsem doguma ancak yıkanmıs olur :) oyuzden en azından yenıdoğan grubunu bıtıreyım de ıcım rahat etsın, e artık 35 haftalık olduk, çantanın da hazır olması lazım.

Ben yikama isini bitirdim cantami hazirlamadim denizden gecip derede boguldum
en oru ütü bence yılgınlık geliyor düşündükçe neyse yıkamam bitmiş hiç bekleme çantanı hazırla vallahi hatta bizede foto at fikir olsun bizede ne yapacağımızla ilgili pofff iş çok gücüm hiç yok

zaten meltem ve ben bir yemeye başlıycaz ülkeye kıtlık girecek bizim yüzümüzden aşureler çikolatalar şekerler ohhhh mide fesadı geçiricem

Ohh afiyet bal şeker olsun yiyin valla bunca ayın acısı başka türlü çıkmaz ben de yasak ama 37. Haftadan itibaren hurma yemeye baslicam normal doğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…