2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın güzel anneler , 21 kasımda çalışabilir raporu almak için doktoruma gittim ve kontrolüm vardı. Önce bi nstye sokalim dedi. Raporumu hazırladı. Ama hiç tahmin etmediğim bir şekilde sancim çıktı hemde çok yüksek. 90 lara 100 lere kadar uçtu gitti. Hazırladığı raporu elimden aldı ve çalışabilir değil calisamaz yazabilirim bu durumda ve acil yatış yapmamız lazım dedi. Ve bu hastane değil başka hastane ye gitmen lazım dedi. Neden dediğimde kuvoz yok dedi. Ki inanmıyorum kuvoz varmış. Ve ben bunu sonradan öğrendim 3 gün boyunca başka ozel bir hastanede kaldım. Doktorumun beni yüz üstü bırakıp yalan konuştuğuna mi üzüleyim bebeğimin erken doğma riskiyle karşı karşıya geldiğine mi üzüleyim. Bişey de ispat edemiyorum. Kendi isteğimle hastaneden ayrıldigima dair benden imza aldilar bilseydim atmazdim o imzayı. 2 tane ciger geliştirici igne aldım erken dogarsa diye. Progestan ve adalat kullaniyorum kasilmayi onleyici. O günden beri bebegime bişey olmasın diye dua ediyorum. Sabret oğlum diye konuşuyorum onunla. Ve yeni bi doktor arayışına girdim. Buldum. Erken doğum tehlikem devam ediyor. Bebek doğum pozisyonunda suan başı asagida imiş baya. 32+4 de gittigimde kilosu 2.000 kg boyu 46 cm idi. Bebisimi cok kucukken anneannesine birakip gidicem. Icim yaniyor. Sag salim doğsun da buna da katlanilir elbet. herkese dua ediyorum. Sizde bana dua edin. İyi ki varsınız kızlar. Buraya döktüm içimi.

kızlar günaydın..:))
benim gibi öğretmen annelere bir sorum olcaktı? forumda daha önce konusu gecti mi bilmiyorum ama sorayım gene de istedim. şu doğum paraları için bizim biryere basvurmamız gerekmiyor sanırım .direk hesaba yatıyor mu ? yoksa bizim de diğer anneler gibi şu asvurulan yere gitmemiz mi gerekiyor? teşekkür ettim şimdiden:)

ben hepsini yakamaya başladım meltem yaa neyse bitmek üzere artık senin çok oldu bebek eşyası maşallah canım ya sağlıkla giysin bu bebekler eşyalarını

canım geçmiş olsun dikkatliol ya sen hangi hastaneye gidiyordun ben de izmirdeyim sen de izmirdeydin sanırım

peki sancıyı hiç hissetmedin mi? üzüldüm cnm ama korkma bebişler cok güçlü.. bu arada niye anneannesine bırakıp gitcem dedn ki ?

Ayyy Allahım ne güzelmiş ya gorucu usulu olsa bu kadar denk gelmez bende çok isterdim ama neyseki eşim asimile olma yolunda emin adımlarla ilerliyor tek dezavantajimiz senede bir kaç kere izmire gitmek o da benim işime geliyor seviyorum oraları çünkü :))

Ohh afiyet bal şeker olsun yiyin valla bunca ayın acısı başka türlü çıkmaz ben de yasak ama 37. Haftadan itibaren hurma yemeye baslicam normal doğum için

canım sekerın varsa, yemeden once doktoruna sor. 37 haftadan ıtbaren yesen ve bebek 40 da dogsa 3 hafta bebege sureklı seker yuklemek sakıncalı olabılır.

O bağ ilk anne karnında kurulmaya başlıyor zaten allahın bir mucizesi gibi, bebeşlerimiz biz mutluyken mutlu, yorgunken yorgun sesssiz, üzüntülüykrn maalesef huzursuz oluyor .. Bebek büyütmek hakkında birçok kitap okudum, inşallah bende senin gibi davranmayı planlıyorum bebeğime , onu mutlu, huzurlu, sağlıklı bir birey olarak yetiştirebilmek için elimden geleni yapacağım inşallah:)

canım sekerın varsa, yemeden once doktoruna sor. 37 haftadan ıtbaren yesen ve bebek 40 da dogsa 3 hafta bebege sureklı seker yuklemek sakıncalı olabılır.

Tamam ozaman öyle yapim canım ama hurma diğer şekerli yiceklere göre daha masum diye biliyorum içerisinde glikoz değil de başka bişey varmış ama sorcam bakalım Dr onericek mi

canım boswer hıc uzulme, belkı de o salak dr un bırakması daha ıyı olmustur, daha ıyı bı dr bulursun. Ayrıca bebek de kuzuk degıl masallah, 8 aylık. İnsanlar 28 haftada 7 aylıkken dogum yapıyor da bebek saglıkla dunyaya gelıyor. Evet bı sure kuvezde kalıyor ama onemlı olan sonuc. Lütfen ıyı dusun ve bebegınle konus erken gelmemesı gerektıgını anlat, ne kadar ıcerde kalsa ıyı ama gerısını kendıne dert etme

Allah yardımcın olsun canım , dualarımız seninle, sakin olup olumlu düşünmeye çalış, oğluşun zamanında gelecek annesini üzmeyecek inşallah

dezavantaj mı, delı mısın kız sen ızmır cook guzel bı yer, tak kocanı koluna altını ustune getır ızmırın :)

Ohh afiyet bal şeker olsun yiyin valla bunca ayın acısı başka türlü çıkmaz ben de yasak ama 37. Haftadan itibaren hurma yemeye baslicam normal doğum için
ye tatlım ye benim yerimede ye
kasım annelerinden biride ananas yemeye başlamıştı doğumu hızlandırsın diye ne kadar doğrudur bilinmez ama kız doğum yaptı hatta

heh he :) mıgros market raflarında cıkolata bulamayacaksınız ıstanbulda :) leylos da ızmırı erıtecek :)
aynen öyle ben hacışerifden sipariş vericem eşim dedi 3 kutu ver biri sana anca yeter nişanlıyken çok gğzel bir yerden bayram için çikolata getirmiştiler yıllar önce o kadar çok yemiştim ki nasıl kaşıntı tutmuştu hatta o kadar kaşınmıştım ki alakasız yerlerim bile kabarmıştı ne kadar yediysem

Günaydın kizlarrrr 2 gundurlu fena hastayım grip olmusum, kusuyorum arada sancim geliyor çok fenayim bu aralarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…