ben hepsini yakamaya başladım meltem yaa neyse bitmek üzere artık senin çok oldu bebek eşyası maşallah canım ya sağlıkla giysin bu bebekler eşyalarınıtatlım bende yenıdogan, 0-3 ay, 3-6 ay, 6-9 grupları var ve bahsetmıstım her bırı buyuk cop posetının ıcınde dıe, her bırı 2 makınaya sıgıyo, ben onların hepsını yıkayacagım dıe ınat etsem doguma ancak yıkanmıs olur :) oyuzden en azından yenıdoğan grubunu bıtıreyım de ıcım rahat etsın, e artık 35 haftalık olduk, çantanın da hazır olması lazım.
canım geçmiş olsun dikkatliol ya sen hangi hastaneye gidiyordun ben de izmirdeyim sen de izmirdeydin sanırımGünaydın güzel anneler , 21 kasımda çalışabilir raporu almak için doktoruma gittim ve kontrolüm vardı. Önce bi nstye sokalim dedi. Raporumu hazırladı. Ama hiç tahmin etmediğim bir şekilde sancim çıktı hemde çok yüksek. 90 lara 100 lere kadar uçtu gitti. Hazırladığı raporu elimden aldı ve çalışabilir değil calisamaz yazabilirim bu durumda ve acil yatış yapmamız lazım dedi. Ve bu hastane değil başka hastane ye gitmen lazım dedi. Neden dediğimde kuvoz yok dedi. Ki inanmıyorum kuvoz varmış. Ve ben bunu sonradan öğrendim 3 gün boyunca başka ozel bir hastanede kaldım. Doktorumun beni yüz üstü bırakıp yalan konuştuğuna mi üzüleyim bebeğimin erken doğma riskiyle karşı karşıya geldiğine mi üzüleyim. Bişey de ispat edemiyorum. Kendi isteğimle hastaneden ayrıldigima dair benden imza aldilar bilseydim atmazdim o imzayı. 2 tane ciger geliştirici igne aldım erken dogarsa diye. Progestan ve adalat kullaniyorum kasilmayi onleyici. O günden beri bebegime bişey olmasın diye dua ediyorum. Sabret oğlum diye konuşuyorum onunla. Ve yeni bi doktor arayışına girdim. Buldum. Erken doğum tehlikem devam ediyor. Bebek doğum pozisyonunda suan başı asagida imiş baya. 32+4 de gittigimde kilosu 2.000 kg boyu 46 cm idi. Bebisimi cok kucukken anneannesine birakip gidicem. Icim yaniyor. Sag salim doğsun da buna da katlanilir elbet. herkese dua ediyorum. Sizde bana dua edin. İyi ki varsınız kızlar. Buraya döktüm içimi.
peki sancıyı hiç hissetmedin mi? üzüldüm cnm ama korkma bebişler cok güçlü.. bu arada niye anneannesine bırakıp gitcem dedn ki ?Günaydın güzel anneler , 21 kasımda çalışabilir raporu almak için doktoruma gittim ve kontrolüm vardı. Önce bi nstye sokalim dedi. Raporumu hazırladı. Ama hiç tahmin etmediğim bir şekilde sancim çıktı hemde çok yüksek. 90 lara 100 lere kadar uçtu gitti. Hazırladığı raporu elimden aldı ve çalışabilir değil calisamaz yazabilirim bu durumda ve acil yatış yapmamız lazım dedi. Ve bu hastane değil başka hastane ye gitmen lazım dedi. Neden dediğimde kuvoz yok dedi. Ki inanmıyorum kuvoz varmış. Ve ben bunu sonradan öğrendim 3 gün boyunca başka ozel bir hastanede kaldım. Doktorumun beni yüz üstü bırakıp yalan konuştuğuna mi üzüleyim bebeğimin erken doğma riskiyle karşı karşıya geldiğine mi üzüleyim. Bişey de ispat edemiyorum. Kendi isteğimle hastaneden ayrıldigima dair benden imza aldilar bilseydim atmazdim o imzayı. 2 tane ciger geliştirici igne aldım erken dogarsa diye. Progestan ve adalat kullaniyorum kasilmayi onleyici. O günden beri bebegime bişey olmasın diye dua ediyorum. Sabret oğlum diye konuşuyorum onunla. Ve yeni bi doktor arayışına girdim. Buldum. Erken doğum tehlikem devam ediyor. Bebek doğum pozisyonunda suan başı asagida imiş baya. 32+4 de gittigimde kilosu 2.000 kg boyu 46 cm idi. Bebisimi cok kucukken anneannesine birakip gidicem. Icim yaniyor. Sag salim doğsun da buna da katlanilir elbet. herkese dua ediyorum. Sizde bana dua edin. İyi ki varsınız kızlar. Buraya döktüm içimi.
heh he :) ıyıce erzurum kulturu aşıla da asimile et eşini :)
ewet canım, ınan denk geldı, unıversıteden sınıf arkadasımdı, köyler de cok yakın, dagın bı yuzu onların bı yuzu bızım köy, kız alıp vermekle olmus ortak bı suru akraba falan cıktı :)
Ohh afiyet bal şeker olsun yiyin valla bunca ayın acısı başka türlü çıkmaz ben de yasak ama 37. Haftadan itibaren hurma yemeye baslicam normal doğum için
O bağ ilk anne karnında kurulmaya başlıyor zaten allahın bir mucizesi gibi, bebeşlerimiz biz mutluyken mutlu, yorgunken yorgun sesssiz, üzüntülüykrn maalesef huzursuz oluyor .. Bebek büyütmek hakkında birçok kitap okudum, inşallah bende senin gibi davranmayı planlıyorum bebeğime , onu mutlu, huzurlu, sağlıklı bir birey olarak yetiştirebilmek için elimden geleni yapacağım inşallah:)Aynen öyle İyi düşününce iyi oluyor cidden :) Suz pozitif olun, sakin olun. Bebektir ağlayacak, ağladığında sakin olun sarilin opun koklayin, sakince kulağına güzel sözler söyleyin elbet ise yarayacak. Ama siz o ağlıyor diye ay neyi var diye panik olursanız sizi hissediyor bunu unutmayın. O da etkilenecek. Oğlum bir yaşında aramızdaki görünmeyen bağı hala hissediyorum. Karnimizdan çıkmış olabilirler ama tanimlanamayan bir bağ var aramızda. Hani filmlerde olur ya evlada bir şey olur anne hisseder. Şaka gibi gelirdi ama şimdi inanıyorum :) Siz ona bakarken hep gülün. Benim oğlum aşırı güler yüzlü. Ona bakarken hep güldük anne baba olarak ben bunun sonucu olduğuna inanıyorum. Pozitif lik pozitif lik doğurur. Hepimiz için hayırlısı olsun ınş.
canım sekerın varsa, yemeden once doktoruna sor. 37 haftadan ıtbaren yesen ve bebek 40 da dogsa 3 hafta bebege sureklı seker yuklemek sakıncalı olabılır.
Günaydın güzel anneler , 21 kasımda çalışabilir raporu almak için doktoruma gittim ve kontrolüm vardı. Önce bi nstye sokalim dedi. Raporumu hazırladı. Ama hiç tahmin etmediğim bir şekilde sancim çıktı hemde çok yüksek. 90 lara 100 lere kadar uçtu gitti. Hazırladığı raporu elimden aldı ve çalışabilir değil calisamaz yazabilirim bu durumda ve acil yatış yapmamız lazım dedi. Ve bu hastane değil başka hastane ye gitmen lazım dedi. Neden dediğimde kuvoz yok dedi. Ki inanmıyorum kuvoz varmış. Ve ben bunu sonradan öğrendim 3 gün boyunca başka ozel bir hastanede kaldım. Doktorumun beni yüz üstü bırakıp yalan konuştuğuna mi üzüleyim bebeğimin erken doğma riskiyle karşı karşıya geldiğine mi üzüleyim. Bişey de ispat edemiyorum. Kendi isteğimle hastaneden ayrıldigima dair benden imza aldilar bilseydim atmazdim o imzayı. 2 tane ciger geliştirici igne aldım erken dogarsa diye. Progestan ve adalat kullaniyorum kasilmayi onleyici. O günden beri bebegime bişey olmasın diye dua ediyorum. Sabret oğlum diye konuşuyorum onunla. Ve yeni bi doktor arayışına girdim. Buldum. Erken doğum tehlikem devam ediyor. Bebek doğum pozisyonunda suan başı asagida imiş baya. 32+4 de gittigimde kilosu 2.000 kg boyu 46 cm idi. Bebisimi cok kucukken anneannesine birakip gidicem. Icim yaniyor. Sag salim doğsun da buna da katlanilir elbet. herkese dua ediyorum. Sizde bana dua edin. İyi ki varsınız kızlar. Buraya döktüm içimi.
ben hepsini yakamaya başladım meltem yaa neyse bitmek üzere artık senin çok oldu bebek eşyası maşallah canım ya sağlıkla giysin bu bebekler eşyalarını
Allah yardımcın olsun canım , dualarımız seninle, sakin olup olumlu düşünmeye çalış, oğluşun zamanında gelecek annesini üzmeyecek inşallahGünaydın güzel anneler , 21 kasımda çalışabilir raporu almak için doktoruma gittim ve kontrolüm vardı. Önce bi nstye sokalim dedi. Raporumu hazırladı. Ama hiç tahmin etmediğim bir şekilde sancim çıktı hemde çok yüksek. 90 lara 100 lere kadar uçtu gitti. Hazırladığı raporu elimden aldı ve çalışabilir değil calisamaz yazabilirim bu durumda ve acil yatış yapmamız lazım dedi. Ve bu hastane değil başka hastane ye gitmen lazım dedi. Neden dediğimde kuvoz yok dedi. Ki inanmıyorum kuvoz varmış. Ve ben bunu sonradan öğrendim 3 gün boyunca başka ozel bir hastanede kaldım. Doktorumun beni yüz üstü bırakıp yalan konuştuğuna mi üzüleyim bebeğimin erken doğma riskiyle karşı karşıya geldiğine mi üzüleyim. Bişey de ispat edemiyorum. Kendi isteğimle hastaneden ayrıldigima dair benden imza aldilar bilseydim atmazdim o imzayı. 2 tane ciger geliştirici igne aldım erken dogarsa diye. Progestan ve adalat kullaniyorum kasilmayi onleyici. O günden beri bebegime bişey olmasın diye dua ediyorum. Sabret oğlum diye konuşuyorum onunla. Ve yeni bi doktor arayışına girdim. Buldum. Erken doğum tehlikem devam ediyor. Bebek doğum pozisyonunda suan başı asagida imiş baya. 32+4 de gittigimde kilosu 2.000 kg boyu 46 cm idi. Bebisimi cok kucukken anneannesine birakip gidicem. Icim yaniyor. Sag salim doğsun da buna da katlanilir elbet. herkese dua ediyorum. Sizde bana dua edin. İyi ki varsınız kızlar. Buraya döktüm içimi.
Ayyy Allahım ne güzelmiş ya gorucu usulu olsa bu kadar denk gelmez bende çok isterdim ama neyseki eşim asimile olma yolunda emin adımlarla ilerliyor tek dezavantajimiz senede bir kaç kere izmire gitmek o da benim işime geliyor seviyorum oraları çünkü :))
dezavantaj mı, delı mısın kız sen ızmır cook guzel bı yer, tak kocanı koluna altını ustune getır ızmırın :)
ye tatlım ye benim yerimede yeOhh afiyet bal şeker olsun yiyin valla bunca ayın acısı başka türlü çıkmaz ben de yasak ama 37. Haftadan itibaren hurma yemeye baslicam normal doğum için
bekleriz tatlım bizim şehrimiz harikadırAsimile olmasını engellemede tek dezavantaj :)) ben çok seviyorum izmiri insanlarını sahili mükemmel hatta diyorum yaslaninca biz de burda yaşayalım diye
aynen öyle ben hacışerifden sipariş vericem eşim dedi 3 kutu ver biri sana anca yeterheh he :) mıgros market raflarında cıkolata bulamayacaksınız ıstanbulda :) leylos da ızmırı erıtecek :)
bekleriz tatlım bizim şehrimiz harikadır
Günaydın kizlarrrr 2 gundurlu fena hastayım grip olmusum, kusuyorum arada sancim geliyor çok fenayim bu aralarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?