2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gelmezmiyim kız kocamin memleketi bayılıyorum oralara eşime diyorum burda trafikte kimse kimseye korna calmiyor galiba sollama da yok :))
var bacım var hemde ne sollama var sadece daha sakiniz sanırım ondan öyle geliyor sana bende aslen İzmirli değilim ama çok uzun süredir ailem burada ben artık buralıyım yani ve izmir dışında hiç bir yerde yaşayamam açıkçası çok seviyorum buraları

peki sancıyı hiç hissetmedin mi? üzüldüm cnm ama korkma bebişler cok güçlü.. bu arada niye anneannesine bırakıp gitcem dedn ki ?
Sancıyı hiç hissetmedim. Sadece karnimin bi tarafi sertlesip sisiyordu ondan sancim cikti. İşe baslicagim için öyle dedim canım

Dıger anneler gibi başvurmamız gerekiyor diye biliyorum canım hiç hesaba yatanını duymadım

Evet burada nerdeyse kornayi koparicaklar calmaktan herkesin acelesi var sanki off nefret ediyorum bir aksam heveslenip bir Ortaköy fln yapalım gezelim diyoruz trafik zamanimizin yarısını yiyor sen hiç kimildama izmirden canım çok sanslisin

Onyargili olmamaya calisiyorum simdilik bi ara cok kotuydum sabahlara kadar uyuyamadum dusunmekten simdi iyiyim.eger cok bunalirsam kimseye habee vermeden annemin evine yada ilk ucakla istanbula abimin yanina gidicem.anlasinlar ne kadar bunaldigimi

yok zaten işimiz olmasa ist gelmek bile yoruyor bizi ama orasıda çok güzel bir şehir sadece çok yoğun ve telaşlı bir yerlere yetişme telaşında insanlar

Beni o kadar panikletti ki o doktor karşısında ağlamaya başladım tutamadim kendimi. Baska bi doktora gidiyorum simdi.Zor günler geçirdim kaç gündür. Eşim başımda bekledi sabahlara kadar ayakta. Ben inanıyorum ki yavrum zamanında gelicek annesini uzmucek.

olsun artık olan olmuş önemli olan bundan sonrası bebeğin ve sen iyi ol başka bir şey düşünme tekrar çok geçmiş olsun

bende hıc alerjı yapmaz, sınırsız yıyebılırım :)

İnşaallah Canım Zamanında gelecek kuzun

Allah yardımcın olsun canım , dualarımız seninle, sakin olup olumlu düşünmeye çalış, oğluşun zamanında gelecek annesini üzmeyecek inşallah
Amin inşallah canım bende sizlere bütün hamilelere dua ediyorum. Çok zor bu dönemler ama olsun sonunda mutluluk var.

sen oyle hıssedıyosan tamamdr ztn tatlm, anneler hısseder.

Onyargili olmamaya calisiyorum simdilik bi ara cok kotuydum sabahlara kadar uyuyamadum dusunmekten simdi iyiyim.eger cok bunalirsam kimseye habee vermeden annemin evine yada ilk ucakla istanbula abimin yanina gidicem.anlasinlar ne kadar bunaldigimi
canım ya sıkma canını herşeyi akışına bırak bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…