var bacım var hemde ne sollama var sadece daha sakiniz sanırım ondan öyle geliyor sana bende aslen İzmirli değilim ama çok uzun süredir ailem burada ben artık buralıyım yani ve izmir dışında hiç bir yerde yaşayamam açıkçası çok seviyorum buralarıGelmezmiyim kız kocamin memleketi bayılıyorum oralara eşime diyorum burda trafikte kimse kimseye korna calmiyor galiba sollama da yok :))
canım geçmiş olsun dikkatliol ya sen hangi hastaneye
Canim tsk ederim.Gözde hastanesine gidiyordum keşke hiç gitmeseydim.canım geçmiş olsun dikkatliol ya sen hangi hastaneye gidiyordun ben de izmirdeyim sen de izmirdeydin sanırım
Sancıyı hiç hissetmedim. Sadece karnimin bi tarafi sertlesip sisiyordu ondan sancim cikti. İşe baslicagim için öyle dedim canımpeki sancıyı hiç hissetmedin mi? üzüldüm cnm ama korkma bebişler cok güçlü.. bu arada niye anneannesine bırakıp gitcem dedn ki ?
Dıger anneler gibi başvurmamız gerekiyor diye biliyorum canım hiç hesaba yatanını duymadımkızlar günaydın..:))
benim gibi öğretmen annelere bir sorum olcaktı? forumda daha önce konusu gecti mi bilmiyorum ama sorayım gene de istedim. şu doğum paraları için bizim biryere basvurmamız gerekmiyor sanırım .direk hesaba yatıyor mu ? yoksa bizim de diğer anneler gibi şu asvurulan yere gitmemiz mi gerekiyor? teşekkür ettim şimdiden:)
var bacım var hemde ne sollama var sadece daha sakiniz sanırım ondan öyle geliyor sana bende aslen İzmirli değilim ama çok uzun süredir ailem burada ben artık buralıyım yani ve izmir dışında hiç bir yerde yaşayamam açıkçası çok seviyorum buraları
Onyargili olmamaya calisiyorum simdilik bi ara cok kotuydum sabahlara kadar uyuyamadum dusunmekten simdi iyiyim.eger cok bunalirsam kimseye habee vermeden annemin evine yada ilk ucakla istanbula abimin yanina gidicem.anlasinlar ne kadar bunaldigimiPınarcım sıkma canını sen rahat ol ve bu söylediklerinin hepsinde baştan sona haklısın senin evin senin düzenin ama işte oda cahil bir kadıncağız o şekilde var olabildiğini düşündüğünden böyle yapıyordur emin ol ki eşinde kızmıştır bu huylarına sanırım zaman gerekli, eğer seni yıpratıyorsa sende kibarca uyarırsın üzülen sen niye olasın ben bir süre sonra ailelere herkes normal hayatına dönsün ben de kızımla hayatıma alışayım çok sağ olun diye kimseyi kırmadan postalamayı düşünüyorum açıkçası kendi annemde dahil buna sonuçta düzen aile yeme içme her şey farklı rahat olmak ve bebeklerimizle güzel zaman geçirmek tabi ki de bizlerin hakkı :)
Bnm yerime gelecek eleman geldi yerleri anltyorum projelerin ay bi bilmislik tasliyoren ıyısı ıste, erken cıkmıs olursun sen de :)
iş bulsak ben de ıst.u dırek satarm walla :)Asimile olmasını engellemede tek dezavantaj :)) ben çok seviyorum izmiri insanlarını sahili mükemmel hatta diyorum yaslaninca biz de burda yaşayalım diye
yok zaten işimiz olmasa ist gelmek bile yoruyor bizi ama orasıda çok güzel bir şehir sadece çok yoğun ve telaşlı bir yerlere yetişme telaşında insanlarEvet burada nerdeyse kornayi koparicaklar calmaktan herkesin acelesi var sanki off nefret ediyorum bir aksam heveslenip bir Ortaköy fln yapalım gezelim diyoruz trafik zamanimizin yarısını yiyor sen hiç kimildama izmirden canım çok sanslisin
Beni o kadar panikletti ki o doktor karşısında ağlamaya başladım tutamadim kendimi. Baska bi doktora gidiyorum simdi.Zor günler geçirdim kaç gündür. Eşim başımda bekledi sabahlara kadar ayakta. Ben inanıyorum ki yavrum zamanında gelicek annesini uzmucek.canım boswer hıc uzulme, belkı de o salak dr un bırakması daha ıyı olmustur, daha ıyı bı dr bulursun. Ayrıca bebek de kuzuk degıl masallah, 8 aylık. İnsanlar 28 haftada 7 aylıkken dogum yapıyor da bebek saglıkla dunyaya gelıyor. Evet bı sure kuvezde kalıyor ama onemlı olan sonuc. Lütfen ıyı dusun ve bebegınle konus erken gelmemesı gerektıgını anlat, ne kadar ıcerde kalsa ıyı ama gerısını kendıne dert etme
bende hıc alerjı yapmaz, sınırsız yıyebılırım :)aynen öyle ben hacışerifden sipariş vericem eşim dedi 3 kutu ver biri sana anca yeternişanlıyken çok gğzel bir yerden bayram için çikolata getirmiştiler yıllar önce o kadar çok yemiştim ki nasıl kaşıntı tutmuştu hatta o kadar kaşınmıştım ki alakasız yerlerim bile kabarmıştı ne kadar yediysem
İnşaallah Canım Zamanında gelecek kuzunBeni o kadar panikletti ki o doktor karşısında ağlamaya başladım tutamadim kendimi. Baska bi doktora gidiyorum simdi.Zor günler geçirdim kaç gündür. Eşim başımda bekledi sabahlara kadar ayakta. Ben inanıyorum ki yavrum zamanında gelicek annesini uzmucek.
Doktoruna danistin mi canim? Benim randevuma cok varaynıyım canım belim ve kalçam çoook ağrıyor
Amin inşallah canım bende sizlere bütün hamilelere dua ediyorum. Çok zor bu dönemler ama olsun sonunda mutluluk var.Allah yardımcın olsun canım , dualarımız seninle, sakin olup olumlu düşünmeye çalış, oğluşun zamanında gelecek annesini üzmeyecek inşallah
Evet Canım 36 da bırakacam inşaallahgül senn nasıl son 3 haftan kalıyo canım, 1 hafta erken mı bırakacaksın?
Bnm yerime gelecek eleman geldi yerleri anltyorum projelerin ay bi bilmislik tasliyor) dedim ben heralde burda bisi bilmyom adamda yeniya kendini ispat etmesi lazim diye beni delirtcek )
Beni o kadar panikletti ki o doktor karşısında ağlamaya başladım tutamadim kendimi. Baska bi doktora gidiyorum simdi.Zor günler geçirdim kaç gündür. Eşim başımda bekledi sabahlara kadar ayakta. Ben inanıyorum ki yavrum zamanında gelicek annesini uzmucek.
yok zaten işimiz olmasa ist gelmek bile yoruyor bizi ama orasıda çok güzel bir şehir sadece çok yoğun ve telaşlı bir yerlere yetişme telaşında insanlar
canım ya sıkma canını herşeyi akışına bırak bakalım neler olacakOnyargili olmamaya calisiyorum simdilik bi ara cok kotuydum sabahlara kadar uyuyamadum dusunmekten simdi iyiyim.eger cok bunalirsam kimseye habee vermeden annemin evine yada ilk ucakla istanbula abimin yanina gidicem.anlasinlar ne kadar bunaldigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?