2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    425
Erken korkmaya basladim aci ama nasil bir aci siddeti nasil bilmedigim icin a latilanlara bakinca hayal ettigim bildigim tattigim acilardan daha fazla diye korkuyorum. Rahim filmi cekilmistim hsg burdaki arkadaslar oyle bir anlatmislar ki bacaklarim titreyerek ciktim o hsg masasina gunlerce uyuyamamistim korkudan evet zor du ama dayanilamayacak anlatildigi gibi degildi. Dogum aancisina benzetti bir arkadasim o sanciyi eger onun gibiyse cok korkulcak bir sey degil
 
35ebrus35 geçmiş olsun canım. Sanırım 21 kasım değil 21 ekim yazacaktın. Neyseki henüz doğum olmamış. Sen bol bol dinlen, içini ferah tut. Doğum olsa bile artık kritik zamanları atlattık. Tabi ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi. Maşallah kilosu da boyu da çok iyi.
Dualarımız seninle ve bebeğinle. İnşaallah zamanında ve sağlıkla gelir bebeğin.

K kubra010101 bu konuda bir bilgim yok. Ama tahminimce gerek yoktur. Öğrenince beni de haberdar eder misin?
 
ay zaman yaklaştıkça insan korkuyor.benim de öyle oluyor ama daha girmedim nstye.ne güzel annelerimz var da yardımcı olcaklar,öyle düşün cnm ,olumlu seyler düşün.. bizi de haberdar et
Tamam canım haberdar ederim. Tsk ederim. Bir iki hafta sonra doktora gidicem tekrar
 
21 ekim olucakti yanlış yazmışım.:) tsk ederim inş sizlerde sağ salim kucaginiza alırsınız. Oturmaktan sıkıldım valla.
 

canım valla, bak çatı muyenesıne de felaket bı agrı oluyo dıyolar ama elifeva o kadar da degıl dıyor, hatta esınızle bırlıkte oluyorsanız acı olmuyor dıyor. Dusun sonucta vajına gırısı elastık bı yapıda, esınle bırlıkte olurken kendını kasarsan cann yanıyo, rahat olup kasmazsan bolge genıslıyo. Bi de mılletın canı cok kıymetlı masallah, ben ıkı kere ayak tırnak cektırdım, cekmeden bıkac farklı yerden ıgne yapılıyo parmaga, gıkım cıkmadı.
Kısacası herkesı dınleme, rahat ol, ve "acımayacak kı, altı ustu adet sancısı gıbı olacak" de, en azından kendını rahatlatmıs olursun.
 
Ayyy ne güzel zamanında geleceğini biliyorsun. Anneler hisseder zaten. İnşallah zamanında sağlıkla bebeğine kavuşursun. Kötü günler geride kalmış, geçmiş olsun tekrar.
 
çatı muyanesı normal dogum kendını ne kadar rahat bırakırsan o kadar rahat oluyo canım ben herzaman dedıgımdeyım hıc korkmayın valla korksakta yaşıycaz bunları kokrkmasakta sakin olursak acısız geçcecek bi süreç
 

Kesinlikle katılıyorum. Şu an bile gece sık sık rahatsız olup uyanmamiz uykusuz kalmamiz bile bizim bebek dogunca duruma alismamiz için tabiat geregi yasadigimiz bir durum bebegin hic gaz problemi aglama krizleri vs olmasa bile geceleri 2 saatte bir emzirmek için kalkacagimiz için doğa anneyi bu şekilde haxirliyomus
 
nicki nick
Evet bence de biz beceremeyiz diyememiş, kendini riske atmamış. Ne güzel yorumlamışsın. Aslında bebek ve annenin iyiliğini düşünmüş.

Kızlar kimler ise devam ediyor. Kimler ne zaman çikcak izne? Zor oluyordur ben artık yatakta bile zor yatıyorum donemiyorum yattigim yerde :)
35ebrus35 ben 37.hafta sonunda kadar çalışmayı planlıyorum. Seçim dolayısıyla bugün tatildim. Çok iyi geldi. Sabahtan beri sancım vardı. Şimdi iyiyim. Gece de durmadan kalktım. Kabızlık sorunu yaşıyorum Aynı zamanda gaz problemim oldu. Sabah da çok hafif adet sancısı oldu.
Yatakta dönmek gerçekten artık zor. Hatta oturup kalkarken bile zorlanıyorum. Çorap ve ayakkabı giymek tam bir işkence.

Ama yine de çok şükür iyiyim.

Bende halen hiçbirşey yıkayıp ütülemedim ... 37. haftada yaparım diyom ama geç kalırım heralde.. Birde şimdi çalışıyorum dolapta gelmedi daha,,, Ama hazırlamam lazım galiba..
dengesizim bizim tahmini doğum tarihimiz aynı. 30.haftada hastane çantamı hazırlayım dedim, cumartesi günü yeni hazırlayabilidim. 34+3 de :)
Bence sen de artık hazırla. Ne olur ne olmaz. Tedbirli olmak lazım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…