- 28 Ekim 2015
- 62
- 49
- 3
rahim agzi yetmezligi topiginden duydum serkan beyi. asil pir namik demir ama o da acil bir sey olsa telefonunu vermiyor dedi kizlar. deneyim ne previada bilmem. ayrica mert kazandi baska bir arkadas da meltem serter yuntende başarılı oldu ama inlar rahim agzi yetmezligi hastalariydi. previa topigi yok mu orada belki yardimci olurlar.
canım doğduktan sonra da ahhh içimdeyken daha kolaydı diyor uykusuz ve çaresiz anneler:))))
aynı dusuncedeyız canım bende gozumun onunde olsun ıstıyorum anne karnı kapalı kutu mısali ne olup bıttıgını bılmemek kotu keske karnımız şeffaf olsaydıduygusuzluk olurmu kız bı dogsunda sen o zaman gor duyguyu onun mis kokusunu ıcıne cekınce
hadı ya o kadar mıSagol canim benim adet agrim da acillik oluyorum onu gecmez herhalde
canım ben epıdural dusunuyodum kuzenımle konustuktan sonra vazgectım epıdural ıkınma hıssını yok edebılıyomus o zaman bebegı vakumla cekmek zorunda kalabılıyolarmıs vakumdansa acı cekmeye razıyım benwalla bılmıyorum kı canım, epıduralı baya acılma olduktan sonra verıyolarmıs 4-5 cm gıbı, dayımın esı de genc bı ebe, konustuk da "o saatten sonra epıdural alma, artık doguma bısıcıkler kalmamıs oluyo, guzelce ıkınırsın epıdural almazsan" dedı Ama bu konuyu doktorumla konusmadık daha.
canim kizlar da demis ben de demistim. dr ler her ihtimalini soyluyor. ben zorunlu kurtaj oldum anestezi verecekler kagit imzalattilar ölüm de yaziyordu ihtimallerde. ben de rahim agzi yetmezlugi var 13. haftada karnimdan 4 yerden kesilerle kamerayla girilup ustten rahim dikildi benim 25 haftaluk kaybim var bu sebeptendi. girerken yine imza attirdilar amelyatta bebegin kese delinebilir bebek kaybi olabilir diye. yani cigu ihtimalleri soyluyor dr ler. o yuzden çok da dinleme onlari. dedigim gibi dua et sadaka ver kaza belayi savar. ben kendime 4444 tefriciye bitirdim kendi basina. bunlar rahatlatir. namik demir de ilsa hangi dr ye gitsen bu ihtimalleri soylemek zorunda. tibbi olarak
kesınlıkle aglıcaksın dogunca o sesını duydugunda ıster ıstemez ağlıyo ınsan sukredıyoevde ultrason da olsa olurdu :)
ewet herkes dogum anında bebegı kucagına alınca aglıyolar, hatta babalar bıle, bakalım ben ağlar mıyım :)
canım ben epıdural dusunuyodum kuzenımle konustuktan sonra vazgectım epıdural ıkınma hıssını yok edebılıyomus o zaman bebegı vakumla cekmek zorunda kalabılıyolarmıs vakumdansa acı cekmeye razıyım ben
Ben o sanci surecinden degilde cikis anindan,kesim ve dikis nakis olayindan cok korkuyorum,ben epidural istiyecegim o yuzden.walla bılmıyorum kı canım, epıduralı baya acılma olduktan sonra verıyolarmıs 4-5 cm gıbı, dayımın esı de genc bı ebe, konustuk da "o saatten sonra epıdural alma, artık doguma bısıcıkler kalmamıs oluyo, guzelce ıkınırsın epıdural almazsan" dedı Ama bu konuyu doktorumla konusmadık daha.
inş elifcim.kesınlıkle aglıcaksın dogunca o sesını duydugunda ıster ıstemez ağlıyo ınsan sukredıyo
Keske izmirde sacma doktorlarla ugrasacagına bi-iki kere istanbula gelseydin tatlim Neyse hala gec kalmiş sayılmazsn bence, için rahat etmeyecekse iyice güzel bi dr arastr ve gel derim ben Ama onemli olan senn için nasil rahat edecekse oyle yapman
İnan her gece kendi bebeğimle beraber tüm bebek bekleyen annelere de dua ediyorum Allah yardımcın olsun tatlim
Canim ben dun gece gezerken bir topige denk geldim bilmiyorum sen okudunmu orayi becerebilirsem link atayimcanım ben de serkan beye gittiğimde 24 haftalık bir hamile vardı tekerlekli sandalyeyle hareket edebiliyordu ancak,
o da aynı şeyi söyledi rahim ağzı yetmezliği konusunda süpermiş serkan hoca olmasa bu aşamaya gelemezdim dedi daha evvel 3 kaybı varmış
previa zaten %1 görüldüğü için tecrübeli dr bulmak zor
previa topiği çok aktif değil ben oraya girince o psikolojiden hiç çıkamıyorum diye kızkardeşim sormuş ordan ama bi cevap gelmedi. cesaretimi toplarsam ben de sorcam inşallah:)
Merhaba bende mert kazandı ya gittim benim bebiş de amniyosentez bile yapıldı hersey yolunda çok sükür sadece plesenta bilobata var benim de sezeryan , plesenta çift lop lu merak etme , burasada yalcın kimya ya gitmiştik asla tavsiye etmem alttan muayene etti ve teshisi yanlış raporu yanlış bide üstüne 6 aylık hamileydim çocugu aldırmayı düşünüyor musunuz dedi 2 gün agladık mert bey e gidene kadar
ben en cok esımın tepkısını merak edıyorum cok sulu gozdur normaldeinş elifcim.
Canim ben dun gece gezerken bir topige denk geldim bilmiyorum sen okudunmu orayi becerebilirsem link atayim
Ben o sanci surecinden degilde cikis anindan,kesim ve dikis nakis olayindan cok korkuyorum,ben epidural istiyecegim o yuzden.
Doktorun verdiği magnezyum benim kabızlığa iyi geldi@35ebrus35 ben 37.hafta sonunda kadar çalışmayı planlıyorum. Seçim dolayısıyla bugün tatildim. Çok iyi geldi. Sabahtan beri sancım vardı. Şimdi iyiyim. Gece de durmadan kalktım. Kabızlık sorunu yaşıyorumAynı zamanda gaz problemim oldu. Sabah da çok hafif adet sancısı oldu.
Yatakta dönmek gerçekten artık zor. Hatta oturup kalkarken bile zorlanıyorum. Çorap ve ayakkabı giymek tam bir işkence.
Ama yine de çok şükür iyiyim.
ben de dayanabilrsem 37. haftaya kadar çalışacam inş canım ha gayret ikimize çalışan hamişlerekaldı iki haftam
Meltemciiiimm. Sana da 41 kere maşallah tatlım 41 i deviriyosun şimdi gördümm
DerinDemirkaya melteme katılıyorum hamileliğimizin başından beri burda inan ki nelerle boğuştuk çok şükür bu zamanlara geldik. Acısyla tatlısıyla hep birbirimize destek olduk. az bir zman kaldı moralini yüksek tutup sağlıkla alırsın bebegini kucağına İnşallah neye sıkılırsan neye mutlu olursan yaz biz hep burdayız bilenlerimiz yardım edrr bilmeyenler dua eder destek olur hiç mrk etme
inş kuzum, bız aralık annelerı olarak sana ve bebıse guvenıyoruz :)canım ya İstanbul a gelmek bu saatten sonra imkansız
yolculuk kalacak yer falan filan hep problem,
bakalım inşallah hayırlısıyla bu işin içinden sağlıkla çıkacaz minnoşumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?