2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

canım ben de serkan beye gittiğimde 24 haftalık bir hamile vardı tekerlekli sandalyeyle hareket edebiliyordu ancak,
o da aynı şeyi söyledi rahim ağzı yetmezliği konusunda süpermiş serkan hoca olmasa bu aşamaya gelemezdim dedi daha evvel 3 kaybı varmış
previa zaten %1 görüldüğü için tecrübeli dr bulmak zor
previa topiği çok aktif değil ben oraya girince o psikolojiden hiç çıkamıyorum diye kızkardeşim sormuş ordan ama bi cevap gelmedi. cesaretimi toplarsam ben de sorcam inşallah:)

evde ultrason da olsa olurdu :)
ewet herkes dogum anında bebegı kucagına alınca aglıyolar, hatta babalar bıle, bakalım ben ağlar mıyım :)

canım ben epıdural dusunuyodum kuzenımle konustuktan sonra vazgectım epıdural ıkınma hıssını yok edebılıyomus o zaman bebegı vakumla cekmek zorunda kalabılıyolarmıs vakumdansa acı cekmeye razıyım ben

ah bitanem yaaaa çok üzüldüm kaybına, neler yaşamışsın öyle
şuan rahim ağzı yetmezliğin ne durumda
güzel Allahım yardımcın olsun inşallah, bu konuştuklarımızın hepsi uzak biir anı olsun artık
ve mutlu haberlerimizi paylaşalım birbirimizle inşallah

yanı muhtemelen herkeste olmuyordur, ben cok hıkaye okudum, epıdural alıp da gayet guzel dogum yapan anneleri ama dedıgım gıbı zaten 5 cm e kadar acıyı cekıyosun bı 4-5 cm daha cekerız heralde. Bakalım o gun gelsın de konusuruz doktorla.

Ben o sanci surecinden degilde cikis anindan,kesim ve dikis nakis olayindan cok korkuyorum,ben epidural istiyecegim o yuzden.

canım ya İstanbul a gelmek bu saatten sonra imkansız
yolculuk kalacak yer falan filan hep problem,
bakalım inşallah hayırlısıyla bu işin içinden sağlıkla çıkacaz minnoşumla

Canim ben dun gece gezerken bir topige denk geldim bilmiyorum sen okudunmu orayi becerebilirsem link atayim

canım ya sana da geçmiş olsun plesanta bilobata yı ilk kez duydum.
mert beyi tavsiye üzerine mi seçtin acaba, mert beyin sakinliği çok güzel
ne zamandan beri ona gidiyorsun

Ben o sanci surecinden degilde cikis anindan,kesim ve dikis nakis olayindan cok korkuyorum,ben epidural istiyecegim o yuzden.

pınarcım eger sancı ve acılmayı bekleme suresınden korkmuyorsan dusunme epıduralı bence, neden dersen cok normal dogum hıkayesı okudum, acılma tamamlanıp da dogumhaneye gectıkten sonra bebegın gelısı cok kısa suruyomus ve acısı daha az oluyormus.
Dıkıs sırasında da bıldıgım kadarıyla uyusturuyolarmıs.

Doktorun verdiği magnezyum benim kabızlığa iyi geldi

burası gerçekten iyi geldi bundan sonra buralardayım inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…