2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

sağol canım benim
aslında bence de ihtimaller ama dr lara göre karşılaşmamız yüksek olan ihtimaller
bakalım yaşayıp görcez... Allah büyük.. şimdilik her şey yolunda
destekleriniz için teşekkür ederim

Allah razı olsun çokkk teşekkür ederim

açılma tamamlandıktan sonra ıkınma evresı başlıyo eforun yuksekse 4 5 ıkınmada bebek gelıo ilk dogum ıcın bu ıkıncı felansa daha cabuk gelıo benım kucuk oglum ıkıncı ıkınmada kafası ucuncude vucudu cıktı

benım esımın de hemen gozlerı dolar, kesın aglar bence. Ya da dayanamaz daha dogum olmadan cıkar gıbı gelıyo :)
valla benım en odun dedıgım bırı var o bıle aglamıs adam o kadar ökuzki daha karısı 1 haftalık sezeryanken kıza tekme atmaya kalkmıstı oyle bı okuz agladıysa bızımkılerı dusunemıom .d

35ebrus35
Eşim evdeyse o giydiriyor zaten. Ama yoksa mecburen kendim çabalayıp duruyorum.

@dengesizim bizim tahmini doğum tarihimiz aynı. 30.haftada hastane çantamı hazırlayım dedim, cumartesi günü yeni hazırlayabilidim. 34+3 de :)
Bence sen de artık hazırla. Ne olur ne olmaz. Tedbirli olmak lazım.
Hım dogru diyorsun canım bu hafta olmazsa hazırlayayım,, Neler koydun haastane çantana?[/QUOTE]
Benim için:
2 gecelik- sabahlık, 1 pijama takımı, 2 emzirme atleti, 2 lohusa kilodu, 2 çorap, terlik, 1 paket ped, lohusa tacı, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucu
Bebeğim için:
1 adet 10 lu hastane çıkışı, 1 adet 5 li hastane çıkışı, 1 adet kalın pofuduk battaniye, 1 adet penye battaniye(10lu hastane çıkışında vardı, ayrıca almadım), 10 adet bez, 3 adet kullan adet alt açma, 1 paket ıslak mendil, 1 adet biberon-mama kaşığı-tabağı(hastaneden istediler, süt gelmezse diye)

DerinDemirkaya ne kadar ilginç. Nasıl anlamamışlar doğumun başladığını.

canım doğduktan sonra da ahhh içimdeyken daha kolaydı diyor uykusuz ve çaresiz anneler:))))
Bana da öyle geliyor. Böyle daha güzel ve güvenli.
O zaman heran aklımızda olacak acaba iyi mi diye. Şimdi zaten içimizde.

Benim acı eşiğim düşük. Normal doğum istiyorum. Doktorumla konuştuk. Epidural yaparız dedi. Epidural 4cm.den sonra yapılıyor dedi. Tamamen acısız olmasa da baya hafifler dedi.

ayy elıfcım cok cesaretlendırıyosun valla, ıns bı avazda dogumlar nasıp olsun bızlere de.

Hastane çantasına ne koydun ?
Benim için:
2 gecelik- sabahlık, 1 pijama takımı, 2 emzirme atleti, 2 lohusa kilodu, 2 çorap, terlik, 1 paket ped, lohusa tacı, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucu
Bebeğim için:
1 adet 10 lu hastane çıkışı, 1 adet 5 li hastane çıkışı, 1 adet kalın pofuduk battaniye, 1 adet penye battaniye(10lu hastane çıkışında vardı, ayrıca almadım), 10 adet bez, 3 adet kullan adet alt açma, 1 paket ıslak mendil, 1 adet biberon-mama kaşığı-tabağı(hastaneden istediler, süt gelmezse diye)

tatlım bebek ıcın 10 adet bez cok azmıs, ılk gun o kadar kullanıyomus zaten, bı 30 tane al bence yanına.

10 tane bez az olabilir canim,arabaniz varsa paketi bagaja koyun,gerekirse ordan alirsiniz.dun markette bebek bezi fiyatlarina bakarken yeni anne olmus bir bayanla konustuk.1 numaradan kac tane alayim diye sordum.2 tane kesin al dedi daha yeni 45 gunluk olmuslar 2ye yeni gecmisler.bir seferde 4 bez degistirdigimj biliyorum surekli yapiyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…