kız sende nasıl bı hafıza var maşşallah aynen o okuz canımbu adam, senn esının, adam esıne gotursun dıe acıbaden verıp de adamın kendısının yedıgı kısı mı yoksa?
Son 14 gun bacimbilmiş salak :S
Hmm pardon ben yanlis anlamisimsen calısmıyorsun zaten, senn baska rapor vermene gerek yok cnm Bız calısabılır raporu alıp, calısmaya devam edenler ıcın konusuyoruz
kız sende nasıl bı hafıza var maşşallah aynen o okuz canım
Son 14 gun bacimaz kaldi
Ben de ilk kalp sesini duyunca ağlamıştım. Çok duygulanmıştım. Kendimden beklemiyordum, çok şaşırdım. Eşim o anda elimi tutup bana destek oldu. Aklıma gelince yine gözlerim doldu.evde ultrason da olsa olurdu :)
ewet herkes dogum anında bebegı kucagına alınca aglıyolar, hatta babalar bıle, bakalım ben ağlar mıyım :)
:)Hmm pardon ben yanlis anlamisim
ben cok duygusuzum da ondan merak edıyorum ağlar mıyım dıe :)Ben de ilk kalp sesini duyunca ağlamıştım. Çok duygulanmıştım. Kendimden beklemiyordum, çok şaşırdım. Eşim o anda elimi tutup bana destek oldu. Aklıma gelince yine gözlerim doldu.
Doğunca ne yapacağım bilmiyorum.
3 hafta ozaman tatlim 3 dedigin nwdirkinurco gun saymayalım hafta sayalım, daha cabuk gecer :))
Masallah sana meltemcim,cesaretine hayranim,umarim sonuna kadar boyle giderpınarcım eger sancı ve acılmayı bekleme suresınden korkmuyorsan dusunme epıduralı bence, neden dersen cok normal dogum hıkayesı okudum, acılma tamamlanıp da dogumhaneye gectıkten sonra bebegın gelısı cok kısa suruyomus ve acısı daha az oluyormus.
Dıkıs sırasında da bıldıgım kadarıyla uyusturuyolarmıs.
kız adam o kadar hayvankı geçen eşi markete gıtmıs tamam geçim sıkıntısı yasıyolar cocuk bı içecek almıs daha 2 yaşında 4 lıraymıs telefon acmıs karısına kızıyo nıye elınden almıyonda nıye ucuzunu almıyon dıye ınsan evladının yedıgının hesabını sorarmı yahe he :) öküz heriflere cok kızıyorum da aklımda kalıyolar :)
Ben de tam tersi sancı kısmından tedirginim. Sancı bittikten sonra doğum kısa sürede bitiyormuş. Dikme ve kesme zaten uyuşturulup yapılıyor. Uyuşturulmasa bile sancının yanında çok hafif kalıyor diyorlar.Ben o sanci surecinden degilde cikis anindan,kesim ve dikis nakis olayindan cok korkuyorum,ben epidural istiyecegim o yuzden.
yok kız uyusturuyolar hafıf kalırmıBen de tam tersi sancı kısmından tedirginim. Sancı bittikten sonra doğum kısa sürede bitiyormuş. Dikme ve kesme zaten uyuşturulup yapılıyor. Uyuşturulmasa bile sancının yanında çok hafif kalıyor diyorlar.
çok teşekkür ederm cnm haklısın ben ütülerimi çantamı hep tek başıma hazırladım bu ara bide oda süsleriyle uğıraşıyorm sanırım ondan oldu inşallah geçer kalıcı bişi değildirCnm geçmiş olsun bende 2 senedir bel fıtığı var hamileliğin başından beri ağrım olmadı ama cuma günü üzüntü ve strese bağladım ben gece yürüyemedim ve eşim yardımcı oldu bütün gece yan yatıp bacaklarımı karnıma doğru Hafif bükerek uyudum ertesi günde dinlendim ve geçti. Sende bol bol dinlen beline yük bindirecek pozisyonda oturma ve yatma sakın
Kızlar eksiklerim varsa söyler misiniz?Benim için:
2 gecelik- sabahlık, 1 pijama takımı, 2 emzirme atleti, 2 lohusa kilodu, 2 çorap, terlik, 1 paket ped, lohusa tacı, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucu
Bebeğim için:
1 adet 10 lu hastane çıkışı, 1 adet 5 li hastane çıkışı, 1 adet kalın pofuduk battaniye, 1 adet penye battaniye(10lu hastane çıkışında vardı, ayrıca almadım), 10 adet bez, 3 adet kullan adet alt açma, 1 paket ıslak mendil, 1 adet biberon-mama kaşığı-tabağı(hastaneden istediler, süt gelmezse diye)
Teşekkür ederim canım. Zaten arabanın bagajına 94 lük paketi koyacağım.tatlım bebek ıcın 10 adet bez cok azmıs, ılk gun o kadar kullanıyomus zaten, bı 30 tane al bence yanına.
benim sürekli aynı cnm ayaktayken zaten yürüyemiyorum adım atarken tutunarak gidiyorum yada ayağımı sürüklüyorum belimden kalçama ve ayağıma inen bir ağrıtatlım ben yataktan veya oturduğum yerden kalkarken oluyor tutuluyorum 5 dk sonra geçiyor seninki nasıl ..
Korkutmasana kiz biziyok kız uyusturuyolar hafıf kalırmıbenım ılk dogumda acemı ebe uyusturucu ıgneyı vurdu uyusmasını beklemeden neşter bı vurdu ahhh anlatamam
canım 11 yıl oncesınden bahsedıom sımdı oyle bıse yok korkmaKorkutmasana kiz bizi
Teşekkürler canım. Ben de öyle düşünüyorum. Arabaya 94 lük paket koyacağım. Yanıma 10 tane alacağım. Gerektiği an eşim arabadan alır gelir. 1 numaradan toplam 2 tane 94 lük paket aldım. Sanırım yeter. Yetmezse o zaman alırız.10 tane bez az olabilir canim,arabaniz varsa paketi bagaja koyun,gerekirse ordan alirsiniz.dun markette bebek bezi fiyatlarina bakarken yeni anne olmus bir bayanla konustuk.1 numaradan kac tane alayim diye sordum.2 tane kesin al dedi daha yeni 45 gunluk olmuslar 2ye yeni gecmisler.bir seferde 4 bez degistirdigimj biliyorum surekli yapiyor diyor
Onu ben de hatırlıyorum.he he :) öküz heriflere cok kızıyorum da aklımda kalıyolar :)
Benimki planlı bir gebelik değildi, sürpriz oldu. İlk zamanlar kabullenememiştim. Ona rağmen 8.haftada ilk kalp sesini duyduğumda çok duygulanmış ve ağlamıştım.ben cok duygusuzum da ondan merak edıyorum ağlar mıyım dıe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?