2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evde ultrason da olsa olurdu :)
ewet herkes dogum anında bebegı kucagına alınca aglıyolar, hatta babalar bıle, bakalım ben ağlar mıyım :)
Ben de ilk kalp sesini duyunca ağlamıştım. Çok duygulanmıştım. Kendimden beklemiyordum, çok şaşırdım. Eşim o anda elimi tutup bana destek oldu. Aklıma gelince yine gözlerim doldu.

Doğunca ne yapacağım bilmiyorum.

ben cok duygusuzum da ondan merak edıyorum ağlar mıyım dıe :)

Masallah sana meltemcim,cesaretine hayranim,umarim sonuna kadar boyle gider

he he :) öküz heriflere cok kızıyorum da aklımda kalıyolar :)
kız adam o kadar hayvankı geçen eşi markete gıtmıs tamam geçim sıkıntısı yasıyolar cocuk bı içecek almıs daha 2 yaşında 4 lıraymıs telefon acmıs karısına kızıyo nıye elınden almıyonda nıye ucuzunu almıyon dıye ınsan evladının yedıgının hesabını sorarmı ya

Ben o sanci surecinden degilde cikis anindan,kesim ve dikis nakis olayindan cok korkuyorum,ben epidural istiyecegim o yuzden.
Ben de tam tersi sancı kısmından tedirginim. Sancı bittikten sonra doğum kısa sürede bitiyormuş. Dikme ve kesme zaten uyuşturulup yapılıyor. Uyuşturulmasa bile sancının yanında çok hafif kalıyor diyorlar.

yok kız uyusturuyolar hafıf kalırmı benım ılk dogumda acemı ebe uyusturucu ıgneyı vurdu uyusmasını beklemeden neşter bı vurdu ahhh anlatamam

çok teşekkür ederm cnm haklısın ben ütülerimi çantamı hep tek başıma hazırladım bu ara bide oda süsleriyle uğıraşıyorm sanırım ondan oldu inşallah geçer kalıcı bişi değildir

Kızlar eksiklerim varsa söyler misiniz?

tatlım bebek ıcın 10 adet bez cok azmıs, ılk gun o kadar kullanıyomus zaten, bı 30 tane al bence yanına.
Teşekkür ederim canım. Zaten arabanın bagajına 94 lük paketi koyacağım.
Bir tane kabin valizi hazırladım. Hem kendi hem bebeğimin eşyaları için. Valize 10 tane koydum. Onu hastaneye çıkarırız.

tatlım ben yataktan veya oturduğum yerden kalkarken oluyor tutuluyorum 5 dk sonra geçiyor seninki nasıl ..
benim sürekli aynı cnm ayaktayken zaten yürüyemiyorum adım atarken tutunarak gidiyorum yada ayağımı sürüklüyorum belimden kalçama ve ayağıma inen bir ağrı

Teşekkürler canım. Ben de öyle düşünüyorum. Arabaya 94 lük paket koyacağım. Yanıma 10 tane alacağım. Gerektiği an eşim arabadan alır gelir. 1 numaradan toplam 2 tane 94 lük paket aldım. Sanırım yeter. Yetmezse o zaman alırız.

he he :) öküz heriflere cok kızıyorum da aklımda kalıyolar :)
Onu ben de hatırlıyorum.

ben cok duygusuzum da ondan merak edıyorum ağlar mıyım dıe :)
Benimki planlı bir gebelik değildi, sürpriz oldu. İlk zamanlar kabullenememiştim. Ona rağmen 8.haftada ilk kalp sesini duyduğumda çok duygulanmış ve ağlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…