2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bi ben aglamamisim sanirimama simdi dogum yapip onu kucagimda hayal edince hickira hickira aglamak geliyor icimden,cok fena oluyorum

Evet ama sabahlıkla 99 tl morlu bi model var onu aldım ben begendim ürünlerini acıkcası
Bende aynı ürünü aldım şahinlerin çok beğenndim sabahlığın birde pijamanın üstünün boyunu biraz kısalttırdım terzide

mama kaşığı ve tabağı almamıştım yeni doğana kaşıkla mı veriyorlar alayım o Zaman

Aynı dert bendede var benimde bahçe katı altımda sığınak var üstümdeki cimri yakmıyor annem gelicek kv dünden hazırolda bekliyor yerleşmeye senin küçük odan var en azından benim iki artı bir küçücük salonda idare etçez kv demiyoki anası gidince kalırım evide iki sokak ötede yok yedi yirmidört dikilir bekçi gibi 65 metrekare ev

Canım kendin için diş macunu fırçası tarak allık ruj ben birde yelek koydum bebek içinde hastane çıkşları haricinde iki tane çıtçıtlı badi koydum

mama kaşığı ve tabağı almamıştım yeni doğana kaşıkla mı veriyorlar alayım o Zaman
Ben de yeni aldım. Gittiğim hastaneden istediler. Ilk başta sütüm gelmezse hemşireler mama veriyormuş. Sen de hastanene sor. Her hastanenin uygulaması farklı olabilir.

ay kızlar bana bi sinir geldı evin halını gorunce eşimle ogullarımı asker ettım ucu bırden ev temızlıyolar sımdı

Bende hepsini kısaltırcam boy 1.60 da
Ya benim boyda kısa 152 ilk geldiğinde pijamanın boyu giymeden baktım uzundu yıkadım annem geldiğinde ölçü için giydim pijama boyu tam diğerleri uzun anlamadım göbek kaldırdı dicem ağ yeri tam yerinde duruyor sende yıkayıp dene ona göre yaptır

ay kızlar bana bi sinir geldı evin halını gorunce eşimle ogullarımı asker ettım ucu bırden ev temızlıyolar sımdı
Ne güzel komutanım benimde kızçem maşallah iki gündür o yapıyor işleri on yaşında daha dün oy kullanmaya gittiğimde netten bakmış makarna yapmış kuzucum hastalıktan ihmal ettim onu bugünde süpürgeyi almış evi süpürüyor

çok şükür o dikis atilan gebelik yatarak 36 arti 4 te dogdu su an 3 yasinda. iste o bebekte serklajdan bir hafta sonra suyum geldi. dr nin umidi yoktu keseden su sizdi. dedi ki dr sayet kese tamir etmezse keseye yama yapip su ekleyecegiz kucuk de olsa belki kurtarabiliriz bebegi. bir hafta yattim hastanede. çok dualar ettik. bir gece inan oyle agladim ki geceydi kimse yomtu hastanede yanimda. o ara televizyonu actim nihat hoca cikti. dedi ki kul bazen elinden geleni yapar ama bir noktadan sonra allaha kalmiş. dua ettim allahim goruyorsun halimi dedim. bir bebegimi kaybettim bunu da kaybetmek uzereyim. ben elimden geleni yaptim en iyi dr ye geldim bu alanda en iyi hastanedeyim. ne olur yavrumu bağışla. yavrum durursa adini peygamberimiz isimlerinden ahmet koyacagim bir de dr mizin ismi arda. cok sukur mucize oldu ve kese tamir etti kendini yatarak 36 arti 4 e kadar durdu. o serklaj ipi rahime kaynasmis sezaryende alinamadi ve ben yeniden bu bebegime hamileyim. bu bebegimi o ip sayesinde tasiyorum ve çok sukur hic yatmadim. allah büyüktür ve mucizelerinden sual olunmaz. inan su an gozlerim dolu. insallah senin de iyi olacak yeterki inan icten o dua anını yakala. her sey iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…