- 28 Ekim 2015
- 62
- 49
- 3
ay kızlar bana bi sinir geldı evin halını gorunce eşimle ogullarımı asker ettım ucu bırden ev temızlıyolar sımdı
bu arada oglumuza ahmet arda ismini koyduk. dr m arda lembetti. sonra ogrendik ki dr mizin asil ismi ahmet arda lembetmis. guzel bir tesadüf oldu:)çok şükür o dikis atilan gebelik yatarak 36 arti 4 te dogdu su an 3 yasinda. iste o bebekte serklajdan bir hafta sonra suyum geldi. dr nin umidi yoktu keseden su sizdi. dedi ki dr sayet kese tamir etmezse keseye yama yapip su ekleyecegiz kucuk de olsa belki kurtarabiliriz bebegi. bir hafta yattim hastanede. çok dualar ettik. bir gece inan oyle agladim ki geceydi kimse yomtu hastanede yanimda. o ara televizyonu actim nihat hoca cikti. dedi ki kul bazen elinden geleni yapar ama bir noktadan sonra allaha kalmiş. dua ettim allahim goruyorsun halimi dedim. bir bebegimi kaybettim bunu da kaybetmek uzereyim. ben elimden geleni yaptim en iyi dr ye geldim bu alanda en iyi hastanedeyim. ne olur yavrumu bağışla. yavrum durursa adini peygamberimiz isimlerinden ahmet koyacagim bir de dr mizin ismi arda. cok sukur mucize oldu ve kese tamir etti kendini yatarak 36 arti 4 e kadar durdu. o serklaj ipi rahime kaynasmis sezaryende alinamadi ve ben yeniden bu bebegime hamileyim. bu bebegimi o ip sayesinde tasiyorum ve çok sukur hic yatmadim. allah büyüktür ve mucizelerinden sual olunmaz. inan su an gozlerim dolu. insallah senin de iyi olacak yeterki inan icten o dua anını yakala. her sey iyi olacak.
aynen :)3 hafta ozaman tatlim 3 dedigin nwdirkibi cirpida gecer
Bende dün bez aldım iki numara bir numara küçük gibi geldim eve geldim açtım iki numara baya büyükmüş pişman oldum akşam eşim gelirken bir numaradan alıcak indirimliydi inşallah bitmez10 tane bez az olabilir canim,arabaniz varsa paketi bagaja koyun,gerekirse ordan alirsiniz.dun markette bebek bezi fiyatlarina bakarken yeni anne olmus bir bayanla konustuk.1 numaradan kac tane alayim diye sordum.2 tane kesin al dedi daha yeni 45 gunluk olmuslar 2ye yeni gecmisler.bir seferde 4 bez degistirdigimj biliyorum surekli yapiyor diyor
he he :) cahil cesaretı sanırım pınarcım, dogumda aglıyomusum lutfen uyutun benı, kesın alın bebegı dıe :)Masallah sana meltemcim,cesaretine hayranim,umarim sonuna kadar boyle gider
kız adam o kadar hayvankı geçen eşi markete gıtmıs tamam geçim sıkıntısı yasıyolar cocuk bı içecek almıs daha 2 yaşında 4 lıraymıs telefon acmıs karısına kızıyo nıye elınden almıyonda nıye ucuzunu almıyon dıye ınsan evladının yedıgının hesabını sorarmı ya
kız dur korkutma bızı :) benım doktorum hastanede kımseye bırakmıyomus kendı hastasını, dısardan gıdıyo da, ondan korkmuyorum ebelerden :)yok kız uyusturuyolar hafıf kalırmıbenım ılk dogumda acemı ebe uyusturucu ıgneyı vurdu uyusmasını beklemeden neşter bı vurdu ahhh anlatamam
he ok :) ben de aynısını yapıcam, paketten bı kısmını cantaya alıcam kalanı arabann bagajında duracak.Kızlar eksiklerim varsa söyler misiniz?
Teşekkür ederim canım. Zaten arabanın bagajına 94 lük paketi koyacağım.
Bir tane kabin valizi hazırladım. Hem kendi hem bebeğimin eşyaları için. Valize 10 tane koydum. Onu hastaneye çıkarırız.
Çok kötüyüm meltemcim anca bugün rapor işlerini hallettim şimdi biraz yatıcam dr gidebilirsem gidicem inşallah
oyyy maşşallah Allah nazardan saklasın benım oglanlarda bı baktımkı evın ıcıne resmen etmısler bıskuvılerı felan parcalamıslar yerlerde sinir geldi sımdı ucu bırden temızlık yapıyoNe güzel komutanım benimde kızçem maşallah iki gündür o yapıyor işleri on yaşında daha dün oy kullanmaya gittiğimde netten bakmış makarna yapmış kuzucum hastalıktan ihmal ettim onu bugünde süpürgeyi almış evi süpürüyor
ay kızlar bana bi sinir geldı evin halını gorunce eşimle ogullarımı asker ettım ucu bırden ev temızlıyolar sımdı
valla yapsınlar kac gundur evın ortasında dolaplar duruyo cocuklara oda yaptık yenı eskı dolabı odunluga kaldırcak yaklasık 1 haftadır kaldır dedım dınlemedı bı bagırtı kopardım bende kendım kaldırırım deyınce yataktan fırladı sımdı kaldırıo demekkı sınırlenmek lazımmısne güzel askerlerin var:)
benimde eşim hergüntemizlik yapıyo, yemekleri de akşamdan hazırlıyo
adamın şimdiden canı çıktı valla
Ben aksine duygusalım kızda malum kaçarak sezeryan oldum anesteziye nasıl girersen öyle çıkarsın diyorlarya doğru ayıldım kendime geldiğimde elim dikişlerimin üstündeymiş hep kopartmaya çalışıyormuşum birde bir isteğim var diye bağırıyormuşum en sonunda çocuğu görmek istemişim yüzüne bakmışım ama ağrıdan emzirmemişim benim zilli ağlamaktan burnundan kan gelmiş annem zorla mememi tutturmuş yani ben kendi derdimdeymişimben cok duygusuzum da ondan merak edıyorum ağlar mıyım dıe :)
çok şükür o dikis atilan gebelik yatarak 36 arti 4 te dogdu su an 3 yasinda. iste o bebekte serklajdan bir hafta sonra suyum geldi. dr nin umidi yoktu keseden su sizdi. dedi ki dr sayet kese tamir etmezse keseye yama yapip su ekleyecegiz kucuk de olsa belki kurtarabiliriz bebegi. bir hafta yattim hastanede. çok dualar ettik. bir gece inan oyle agladim ki geceydi kimse yomtu hastanede yanimda. o ara televizyonu actim nihat hoca cikti. dedi ki kul bazen elinden geleni yapar ama bir noktadan sonra allaha kalmiş. dua ettim allahim goruyorsun halimi dedim. bir bebegimi kaybettim bunu da kaybetmek uzereyim. ben elimden geleni yaptim en iyi dr ye geldim bu alanda en iyi hastanedeyim. ne olur yavrumu bağışla. yavrum durursa adini peygamberimiz isimlerinden ahmet koyacagim bir de dr mizin ismi arda. cok sukur mucize oldu ve kese tamir etti kendini yatarak 36 arti 4 e kadar durdu. o serklaj ipi rahime kaynasmis sezaryende alinamadi ve ben yeniden bu bebegime hamileyim. bu bebegimi o ip sayesinde tasiyorum ve çok sukur hic yatmadim. allah büyüktür ve mucizelerinden sual olunmaz. inan su an gozlerim dolu. insallah senin de iyi olacak yeterki inan icten o dua anını yakala. her sey iyi olacak.
ben almadım ama alsam medela alıcam canım, baya tavsıye ettıler.Kızlar , süt sağma pompası alacakmış teyzem bana hediye olarak ama hangi marka alayım karar ver diyor. siz aldınız mı şu elektrikli olanlardan
kız odaya bı gıttım yerlerde bıskuvıler masanın ustunde tabaklar odanın ortasında esımın 1 haftadır kaldırmadıgı dolaplar dellendim bırden bu evemı bebek gelcek dıye koltugun ustunede tatlının şerbetını dökmüş eşşek sıpaları gormedım ustune oturdum popom yapıstı bana hepten geldıler sımdı temızlık yapıyolar dha koltukları yıkıcam makıneylehe he :) yıne noldu kız
oğlanlar yapmıs, babanın ne sucu var, adama kızcak yer arıyosun cadi :)oyyy maşşallah Allah nazardan saklasın benım oglanlarda bı baktımkı evın ıcıne resmen etmısler bıskuvılerı felan parcalamıslar yerlerde sinir geldi sımdı ucu bırden temızlık yapıyo
Ben aksine duygusalım kızda malum kaçarak sezeryan oldum anesteziye nasıl girersen öyle çıkarsın diyorlarya doğru ayıldım kendime geldiğimde elim dikişlerimin üstündeymiş hep kopartmaya çalışıyormuşum birde bir isteğim var diye bağırıyormuşum en sonunda çocuğu görmek istemişim yüzüne bakmışım ama ağrıdan emzirmemişim benim zilli ağlamaktan burnundan kan gelmiş annem zorla mememi tutturmuş yani ben kendi derdimdeymişim
kız odaya bı gıttım yerlerde bıskuvıler masanın ustunde tabaklar odanın ortasında esımın 1 haftadır kaldırmadıgı dolaplar dellendim bırden bu evemı bebek gelcek dıye koltugun ustunede tatlının şerbetını dökmüş eşşek sıpaları gormedım ustune oturdum popom yapıstı bana hepten geldıler sımdı temızlık yapıyolar dha koltukları yıkıcam makıneyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?