2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bu arada oglumuza ahmet arda ismini koyduk. dr m arda lembetti. sonra ogrendik ki dr mizin asil ismi ahmet arda lembetmis. guzel bir tesadüf oldu:)

Bende dün bez aldım iki numara bir numara küçük gibi geldim eve geldim açtım iki numara baya büyükmüş pişman oldum akşam eşim gelirken bir numaradan alıcak indirimliydi inşallah bitmez

yuhh ya, ayıymıs hakikaten :)

yok kız uyusturuyolar hafıf kalırmı benım ılk dogumda acemı ebe uyusturucu ıgneyı vurdu uyusmasını beklemeden neşter bı vurdu ahhh anlatamam
kız dur korkutma bızı :) benım doktorum hastanede kımseye bırakmıyomus kendı hastasını, dısardan gıdıyo da, ondan korkmuyorum ebelerden :)

he ok :) ben de aynısını yapıcam, paketten bı kısmını cantaya alıcam kalanı arabann bagajında duracak.

Kızlar , süt sağma pompası alacakmış teyzem bana hediye olarak ama hangi marka alayım karar ver diyor. siz aldınız mı şu elektrikli olanlardan

oyyy maşşallah Allah nazardan saklasın benım oglanlarda bı baktımkı evın ıcıne resmen etmısler bıskuvılerı felan parcalamıslar yerlerde sinir geldi sımdı ucu bırden temızlık yapıyo

ne güzel askerlerin var:)
benimde eşim hergüntemizlik yapıyo, yemekleri de akşamdan hazırlıyo
adamın şimdiden canı çıktı valla
valla yapsınlar kac gundur evın ortasında dolaplar duruyo cocuklara oda yaptık yenı eskı dolabı odunluga kaldırcak yaklasık 1 haftadır kaldır dedım dınlemedı bı bagırtı kopardım bende kendım kaldırırım deyınce yataktan fırladı sımdı kaldırıo demekkı sınırlenmek lazımmıs

ben cok duygusuzum da ondan merak edıyorum ağlar mıyım dıe :)
Ben aksine duygusalım kızda malum kaçarak sezeryan oldum anesteziye nasıl girersen öyle çıkarsın diyorlarya doğru ayıldım kendime geldiğimde elim dikişlerimin üstündeymiş hep kopartmaya çalışıyormuşum birde bir isteğim var diye bağırıyormuşum en sonunda çocuğu görmek istemişim yüzüne bakmışım ama ağrıdan emzirmemişim benim zilli ağlamaktan burnundan kan gelmiş annem zorla mememi tutturmuş yani ben kendi derdimdeymişim

canım benim yaaaa çok fena oldum neler atlatmışsın öyle, güzel Allahımın mucizeleri çok,
ablamında iki kaybı vardı çok zorlu süreçlerden geçti şimdi dünyalar tatlısı bir oğlu var. o hamileyken ben o kadar tedirgindim ki onun dr u çok rahatlatmıştı beni. bundan sonrası için sadece Allaha sığınacaksınız demişti.. ve daha bir sürü güzel öğütlerde bulunmuştu

şuan anlattıklarını yanındaymışım gibi yaşadım, gözlerim doldu
güzel Allahım 3 yaşında ki ve karnında ki evladını sana bağışlasın inşallah. insan bazen sadece dert kendinde sanıyor ama bilmiyor ki hangi kapıda ne fırtınalr kopuyor.
bu durum için niye ben demedim, isterdim laylaylom bir hamilelik geçirmeyi ama nasip böyleymiş, şuan karnımda ya buna şükür. çocuğu olmayan biriyle karşılaşmıştık geçen ay, hamile kalma ihtimali çok çok zayıfmış, dedi hamile kalamıyorum kalayımda her türlü sıkıntıya razıyım. herkes yaşadığıyla sorguluyor hayatı sanırım, hakkımızda herşeyin hayırlısı. inşallah hepimiz için her şey çok iyi olsun
ve bebeği olmayan herkese nasip olsun inşallah

he he :) yıne noldu kız
kız odaya bı gıttım yerlerde bıskuvıler masanın ustunde tabaklar odanın ortasında esımın 1 haftadır kaldırmadıgı dolaplar dellendim bırden bu evemı bebek gelcek dıye koltugun ustunede tatlının şerbetını dökmüş eşşek sıpaları gormedım ustune oturdum popom yapıstı bana hepten geldıler sımdı temızlık yapıyolar dha koltukları yıkıcam makıneyle

oyyy maşşallah Allah nazardan saklasın benım oglanlarda bı baktımkı evın ıcıne resmen etmısler bıskuvılerı felan parcalamıslar yerlerde sinir geldi sımdı ucu bırden temızlık yapıyo
oğlanlar yapmıs, babanın ne sucu var, adama kızcak yer arıyosun cadi :)

aa kotu bı uyanıs olmus aylacım, ıns bu bebısı normal dogur da ılk anlarını doya doya yasa annesı.

ayyy tam azmanlarmıs senn oğlanlar da :) en komıgı poponun serbete yapışması tabı kı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…