- 28 Ekim 2015
- 62
- 49
- 3
valla yapsınlar kac gundur evın ortasında dolaplar duruyo cocuklara oda yaptık yenı eskı dolabı odunluga kaldırcak yaklasık 1 haftadır kaldır dedım dınlemedı bı bagırtı kopardım bende kendım kaldırırım deyınce yataktan fırladı sımdı kaldırıo demekkı sınırlenmek lazımmıs
Kendileri yerken yada günde bir sigaraya beş lira onlira verirken düşünmüyolar çocuğun yediği içtiğinemi laf ediyolarkız adam o kadar hayvankı geçen eşi markete gıtmıs tamam geçim sıkıntısı yasıyolar cocuk bı içecek almıs daha 2 yaşında 4 lıraymıs telefon acmıs karısına kızıyo nıye elınden almıyonda nıye ucuzunu almıyon dıye ınsan evladının yedıgının hesabını sorarmı ya
Ayyyyok kız uyusturuyolar hafıf kalırmıbenım ılk dogumda acemı ebe uyusturucu ıgneyı vurdu uyusmasını beklemeden neşter bı vurdu ahhh anlatamam
geçmiş olsun canım az kaldı inş doğumdan sonra geçer bunlarbenim sürekli aynı cnm ayaktayken zaten yürüyemiyorum adım atarken tutunarak gidiyorum yada ayağımı sürüklüyorum belimden kalçama ve ayağıma inen bir ağrı
eee esin verecekmis ayda 400 lira gitsin evinde yaksin dogalgazini otursun,hergun gelip gitsin.benim annem sıkilir kalamaz o kadar ama yollamiycam belki rahatsiz olurda gorumcemde kalir biraz.kucuk ev daha zor olur tiklim tikis.Aynı dert bendede var benimde bahçe katı altımda sığınak var üstümdeki cimri yakmıyor annem gelicek kv dünden hazırolda bekliyor yerleşmeye senin küçük odan var en azından benim iki artı bir küçücük salonda idare etçez kv demiyoki anası gidince kalırım evide iki sokak ötede yok yedi yirmidört dikilir bekçi gibi 65 metrekare ev
tatlım bende araştırıyorum , lansinoh u daha çok tavsiye eden var sanki, bilemedimben almadım ama alsam medela alıcam canım, baya tavsıye ettıler.
kız felaketler ya nasıl baş etcem bunlarla bılmıyomkı bıtane daha gelıyo hepten yandım ben koltuktan kalkardan yapıstıgımı hıssedınce kan beynıme sıcradıayyy tam azmanlarmıs senn oğlanlar da :) en komıgı poponun serbete yapışması tabı kı :)
valla ıyı ıse yaradıeşim işyerinde de acayip yoğun ve çok yoruluyor, akşamları çok erken gelemiyor
bende bu durumumdan dolayı evden dışarı adım atamıyorum. dr mümkünse sürekli yat dedi onu yapmaya çalışıyorum
bi yere gitmemiz gerekirse de arabayla gidiyorum
adam hem iş, hem bana şoförlük, evde temizlik yemek derken ne zaman patlar bilmiyorum
Allahtan çok sakin biri
bir de ben çok titizim diye dört dönüyo
henüz bağırma aşamasına gelmedim ama bakarım ev dağınık olursa senin yöntemi denerim:)
Kızlar , süt sağma pompası alacakmış teyzem bana hediye olarak ama hangi marka alayım karar ver diyor. siz aldınız mı şu elektrikli olanlardan
valla kız o kadar kızıyorumkı geçenlerde eşim ben sevıyorum dıye taze bulmus acıbadem almıs 13 tanemı ne esımın ıs yerıne ugramıs bu okuz gorunce ıstemıs bırını esımde hatuna aldım cok sevıyo demıs vermemıs sonra dayanamamıs al bunu kızına gotur demıs açmış kendı agzına atmıs cocugunu dusunmek yerıne bende geçenlerde onlara gıttım gıderkende tatlı aldım çeşit çeşit muhallebı gıbı olanı bebek rahat yer dıye al kıza sakla dedım okuzun eşine geldı eylul bunu yemez dedı oturdu kendısı yedıKendileri yerken yada günde bir sigaraya beş lira onlira verirken düşünmüyolar çocuğun yediği içtiğinemi laf ediyolar
tatlım biberonla verilmesi sakıncalı bir daha emmez diye o yüzden kaşıkla yediriliyor..ben sadece kaşık aldım biberonun da götürecem biberonda mamayı yapıp kaşıkla yediririz süt gelmezsemama kaşığı ve tabağı almamıştım yeni doğana kaşıkla mı veriyorlar alayım o Zaman
Oh şükür :)yok canım cok sukur devamı gelmedı
Canım nasılsın moralin nasıl,doktor konusunda bir karar verebildin mi?canım en iyisi medela ymış sonrada avent öneriliyor
kuzenim avent aldı manuel olanı çok yorucuymuş
o yüzden aventin elektrikli ürününü aldı ama çok kullanamadı göğüs ucu yara olduğu için
Cnm hiçççç tezcanlılık yapmayacağız bundan sonra ekstra dikkat et her hareketine ufak ufak yaparsın yorma kendini tekrar geçmiş olsunçok teşekkür ederm cnm haklısın ben ütülerimi çantamı hep tek başıma hazırladım bu ara bide oda süsleriyle uğıraşıyorm sanırım ondan oldu inşallah geçer kalıcı bişi değildir
Evet en iyisi temkinli olmak :)Bana da fazla geliyor fakat yine de yanıma 2 gecelik, 1 pijama aldım. Normal doğumda 1 gece hastanede kalınıyor. Ama yine de ne olur olmaz. Süre uzarsa, yedekli olmasında fayda var.
Canım çok geçmiş olsunÇok kötüyüm meltemcim anca bugün rapor işlerini hallettim şimdi biraz yatıcam dr gidebilirsem gidicem inşallah
Saol inşallah canmgeçmiş olsun canım az kaldı inş doğumdan sonra geçer bunlar
saol cnm senle aynı gün takvimimiz dr.sana gün verdimi bana 30 kasımı verdi sezeryan olacağı içinCnm hiçççç tezcanlılık yapmayacağız bundan sonra ekstra dikkat et her hareketine ufak ufak yaparsın yorma kendini tekrar geçmiş olsun
ozaman ıcıne sınenı al sen cnm, yakınında kullanan varsa onlara danıs.tatlım bende araştırıyorum , lansinoh u daha çok tavsiye eden var sanki, bilemedim
:)kız felaketler ya nasıl baş etcem bunlarla bılmıyomkı bıtane daha gelıyo hepten yandım ben koltuktan kalkardan yapıstıgımı hıssedınce kan beynıme sıcradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?