2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

eşim işyerinde de acayip yoğun ve çok yoruluyor, akşamları çok erken gelemiyor
bende bu durumumdan dolayı evden dışarı adım atamıyorum. dr mümkünse sürekli yat dedi onu yapmaya çalışıyorum
bi yere gitmemiz gerekirse de arabayla gidiyorum
adam hem iş, hem bana şoförlük, evde temizlik yemek derken ne zaman patlar bilmiyorum
Allahtan çok sakin biri
bir de ben çok titizim diye dört dönüyo
henüz bağırma aşamasına gelmedim ama bakarım ev dağınık olursa senin yöntemi denerim:)

Kendileri yerken yada günde bir sigaraya beş lira onlira verirken düşünmüyolar çocuğun yediği içtiğinemi laf ediyolar

eee esin verecekmis ayda 400 lira gitsin evinde yaksin dogalgazini otursun,hergun gelip gitsin.benim annem sıkilir kalamaz o kadar ama yollamiycam belki rahatsiz olurda gorumcemde kalir biraz.kucuk ev daha zor olur tiklim tikis.

valla ıyı ıse yaradı 1 haftadır kalkamayan dolap anında kalktı

Kızlar , süt sağma pompası alacakmış teyzem bana hediye olarak ama hangi marka alayım karar ver diyor. siz aldınız mı şu elektrikli olanlardan

canım en iyisi medela ymış sonrada avent öneriliyor
kuzenim avent aldı manuel olanı çok yorucuymuş
o yüzden aventin elektrikli ürününü aldı ama çok kullanamadı göğüs ucu yara olduğu için

Kendileri yerken yada günde bir sigaraya beş lira onlira verirken düşünmüyolar çocuğun yediği içtiğinemi laf ediyolar
valla kız o kadar kızıyorumkı geçenlerde eşim ben sevıyorum dıye taze bulmus acıbadem almıs 13 tanemı ne esımın ıs yerıne ugramıs bu okuz gorunce ıstemıs bırını esımde hatuna aldım cok sevıyo demıs vermemıs sonra dayanamamıs al bunu kızına gotur demıs açmış kendı agzına atmıs cocugunu dusunmek yerıne bende geçenlerde onlara gıttım gıderkende tatlı aldım çeşit çeşit muhallebı gıbı olanı bebek rahat yer dıye al kıza sakla dedım okuzun eşine geldı eylul bunu yemez dedı oturdu kendısı yedı

mama kaşığı ve tabağı almamıştım yeni doğana kaşıkla mı veriyorlar alayım o Zaman
tatlım biberonla verilmesi sakıncalı bir daha emmez diye o yüzden kaşıkla yediriliyor..ben sadece kaşık aldım biberonun da götürecem biberonda mamayı yapıp kaşıkla yediririz süt gelmezse

Cnm hiçççç tezcanlılık yapmayacağız bundan sonra ekstra dikkat et her hareketine ufak ufak yaparsın yorma kendini tekrar geçmiş olsun

Cnm hiçççç tezcanlılık yapmayacağız bundan sonra ekstra dikkat et her hareketine ufak ufak yaparsın yorma kendini tekrar geçmiş olsun
saol cnm senle aynı gün takvimimiz dr.sana gün verdimi bana 30 kasımı verdi sezeryan olacağı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…