2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gozun aydın canım o daha ne sekıllere gırcek

canım en iyisi medela ymış sonrada avent öneriliyor
kuzenim avent aldı manuel olanı çok yorucuymuş
o yüzden aventin elektrikli ürününü aldı ama çok kullanamadı göğüs ucu yara olduğu için
lansinohu önerenler, göğüs ucu yarası olduğu halde rahatlıkla sağdıklarını yazmışlar canım

Cnm yaşadıklarını okuyunca inan çok üzüldüm geçmiş olsun, dr yönünden yaşadığın şey gerçekten inanılmaz bu nasıl vicdan ( Allah sana da bebişine de güç versin Allah korusun sizi bebegini neden bırakcaksın?dualarımız seninle kendini üzmemeye çalış, dr bulmana sevindim

maşallah bebişine.biz de geçen hafta gittiğimizde ilk defa bu kadar net gördük kızımızı.profilden fotoğrafını verdi doktor.yanaklarıyla gıdığı tombiş tombiş. ayağını da nedense ağzına sokmuştu yavru:)

Asimile olmasını engellemede tek dezavantaj :)) ben çok seviyorum izmiri insanlarını sahili mükemmel hatta diyorum yaslaninca biz de burda yaşayalım diye
Bnm de eşim izmirli bende kendimi çok şanslı hissediyorum hem insanı çok iyi hem şehri. İlerde hayalim çocuklarımızla orda olmak

yormuşsun kendini omdan olabilir canım beni işleri eşime bıraktım 30. haftadan sonra hiç yapamadım sadece yemek toparlama işleriama hamilelikte bebek baskı yapıyor ondandır diyorum
İçime sinse bende eşime yaptiricam hepsini ama sinmiyor illa pesinden dolanacam

Bnm yerime gelecek eleman geldi yerleri anltyorum projelerin ay bi bilmislik tasliyor ) dedim ben heralde burda bisi bilmyom adamda yeniya kendini ispat etmesi lazim diye beni delirtcek )
Bilmişlik taslıyosa sende ağzını yorma tatlım sen bu kdr iyi biliyosan madem ben karışmiyim de salla

Kizlar hastahane cantaniz hazirmi ? Hazirlasammi artik bilemedim
Merhaba. Ben de daha hazırlamadım ama bu hafta hazırlamayı düşünüyorum. Her şeyi yıkadım, ütüledim, öyle dolapta bekliyorlar. Çantaya koyacağınız çoğu şeyi aldıysanız, hazırlaması kolay zaten. Bir arkadaşım suyu geldikten sonra apar topar hazırlamış 37. haftada. =) Daha fazla beklemeyelim bence, ne olur ne olmaz.

ben daha yıkayıp ütülemedım kı hazır olsun :) daha çooook iş var tatlım :)
Bana kalsa bende yapmicam ama sezeryan olacağim icin hazirlasam mi ki tam 1 ayim kaldi. Bide ilk kizimin sadece besigi var oda almamistim şimdi onun akli kesiyor diye ona oda alicaz bütün eskilerini yikadim sadece ütüsü kaldi ama hala odasini alamadik kredi kartini patlattik da bi alsam yerleştirsem paylasicam burda insallahh

maşallah canım tosununa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Dogru bugun hazirliyim bari paylasirim koyduklarimi eksikleri görürüm, ilk bebekte tecrubesizlik tek gecelik bebege tek katla gitmistim hastahaneye allahtan ekstra bir durum olmadida sorun yasamadik.

Canım nasılsın moralin nasıl,doktor konusunda bir karar verebildin mi?

iyiyim bitanem bu gün çok güzel uyandım
evdeyim ve bugün internete takılıyorum
yanımda kalın kalın kitaplar da var artık sıkılırsam oyalanırım.
eşim hafta içi çok çok yoğun şimdilik en son gittiğim 2 dr var elimde şimdilik
bunun haricinde 2 dr daha var ama birinin randevuları doluymuş 20 gün boyunca,
diğeri de bu hafta izinliymiş diye randevu vermediler
dr a gitmediğim günler iyiyim:)
gidip gelince perişan oluyorum:) yoksa kızım da bende iyiyiz.

bu arada gittiğim proflardan biri bol su tüket dedi aklımdayken sana da söyliyim. ben zaten normal hayatımda da 3lt su tüketiyorum..
hamilelik için mi diyorsunuz bu durum için mi dedim
-yok bu durum için diyorum dedi

sen nasılsın her şey yolunda mı

daha kolay kolay geri doncenı zannetmıyorum canım doğum pozısyonuna gelınce pek donmuyolar kız 40 gunumuz kaldı kız cocukları 1 hafta 10 gun erken dogar dıyolar 1 ayımız var
Benim kızım gibi olursa 42 haftada zor gelir canım elif senin ufaklıklarda benim cadılar gibi maşallah ben temizlik vakti diyince anne telefonunu verde babama söyleyelim... ablayı arasın diyorlar kızamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…