Kızlar doktordan çıktıkMaşallah Efe bey'in keyfi yerinde çok şükür. Suyum normal , bebitom kanala inmeye başlamış. Yüzünü de gösterdi bize tombik yanaklım, 2 aydır görmüyorduk yine tipi değişmiş :)
gozun aydın canım o daha ne sekıllere gırcekKızlar doktordan çıktıkMaşallah Efe bey'in keyfi yerinde çok şükür. Suyum normal , bebitom kanala inmeye başlamış. Yüzünü de gösterdi bize tombik yanaklım, 2 aydır görmüyorduk yine tipi değişmiş :)
lansinohu önerenler, göğüs ucu yarası olduğu halde rahatlıkla sağdıklarını yazmışlar canımcanım en iyisi medela ymış sonrada avent öneriliyor
kuzenim avent aldı manuel olanı çok yorucuymuş
o yüzden aventin elektrikli ürününü aldı ama çok kullanamadı göğüs ucu yara olduğu için
Cnm yaşadıklarını okuyunca inan çok üzüldüm geçmiş olsun, dr yönünden yaşadığın şey gerçekten inanılmaz bu nasıl vicdanGünaydın güzel anneler , 21 kasımda çalışabilir raporu almak için doktoruma gittim ve kontrolüm vardı. Önce bi nstye sokalim dedi. Raporumu hazırladı. Ama hiç tahmin etmediğim bir şekilde sancim çıktı hemde çok yüksek. 90 lara 100 lere kadar uçtu gitti. Hazırladığı raporu elimden aldı ve çalışabilir değil calisamaz yazabilirim bu durumda ve acil yatış yapmamız lazım dedi. Ve bu hastane değil başka hastane ye gitmen lazım dedi. Neden dediğimde kuvoz yok dedi. Ki inanmıyorum kuvoz varmış. Ve ben bunu sonradan öğrendim 3 gün boyunca başka ozel bir hastanede kaldım. Doktorumun beni yüz üstü bırakıp yalan konuştuğuna mi üzüleyim bebeğimin erken doğma riskiyle karşı karşıya geldiğine mi üzüleyim. Bişey de ispat edemiyorum. Kendi isteğimle hastaneden ayrıldigima dair benden imza aldilar bilseydim atmazdim o imzayı. 2 tane ciger geliştirici igne aldım erken dogarsa diye. Progestan ve adalat kullaniyorum kasilmayi onleyici. O günden beri bebegime bişey olmasın diye dua ediyorum. Sabret oğlum diye konuşuyorum onunla. Ve yeni bi doktor arayışına girdim. Buldum. Erken doğum tehlikem devam ediyor. Bebek doğum pozisyonunda suan başı asagida imiş baya. 32+4 de gittigimde kilosu 2.000 kg boyu 46 cm idi. Bebisimi cok kucukken anneannesine birakip gidicem. Icim yaniyor. Sag salim doğsun da buna da katlanilir elbet. herkese dua ediyorum. Sizde bana dua edin. İyi ki varsınız kızlar. Buraya döktüm içimi.
maşallah bebişine.biz de geçen hafta gittiğimizde ilk defa bu kadar net gördük kızımızı.profilden fotoğrafını verdi doktor.yanaklarıyla gıdığı tombiş tombiş. ayağını da nedense ağzına sokmuştu yavru:)Kızlar doktordan çıktıkMaşallah Efe bey'in keyfi yerinde çok şükür. Suyum normal , bebitom kanala inmeye başlamış. Yüzünü de gösterdi bize tombik yanaklım, 2 aydır görmüyorduk yine tipi değişmiş :)
biraz daha araştırayım canım daha vakit var nasılsaozaman ıcıne sınenı al sen cnm, yakınında kullanan varsa onlara danıs.
Amanda maşallahhhh tombiktoyaKızlar doktordan çıktıkMaşallah Efe bey'in keyfi yerinde çok şükür. Suyum normal , bebitom kanala inmeye başlamış. Yüzünü de gösterdi bize tombik yanaklım, 2 aydır görmüyorduk yine tipi değişmiş :)
Bnm de eşim izmirli bende kendimi çok şanslı hissediyorum hem insanı çok iyi hem şehri. İlerde hayalim çocuklarımızla orda olmakAsimile olmasını engellemede tek dezavantaj :)) ben çok seviyorum izmiri insanlarını sahili mükemmel hatta diyorum yaslaninca biz de burda yaşayalım diye
İçime sinse bende eşime yaptiricam hepsini ama sinmiyor illa pesinden dolanacamyormuşsun kendini omdan olabilir canım beni işleri eşime bıraktım 30. haftadan sonra hiç yapamadım sadece yemek toparlama işleriama hamilelikte bebek baskı yapıyor ondandır diyorum
Bilmişlik taslıyosa sende ağzını yorma tatlım sen bu kdr iyi biliyosan madem ben karışmiyim de sallaBnm yerime gelecek eleman geldi yerleri anltyorum projelerin ay bi bilmislik tasliyor) dedim ben heralde burda bisi bilmyom adamda yeniya kendini ispat etmesi lazim diye beni delirtcek )
Kizlar hastahane cantaniz hazirmi ? Hazirlasammi artik bilemedim
benim hazır değil,daha bi sürü eksiğim var. bebişin yıkanacaklarını da yıkayamadım daha.hala bişeyler geliyo çünkü.hepsi gelsin de öyle yıkıyıp kaldırıyım diyorum.Kizlar hastahane cantaniz hazirmi ? Hazirlasammi artik bilemedim
Merhaba. Ben de daha hazırlamadım ama bu hafta hazırlamayı düşünüyorum. Her şeyi yıkadım, ütüledim, öyle dolapta bekliyorlar. Çantaya koyacağınız çoğu şeyi aldıysanız, hazırlaması kolay zaten. Bir arkadaşım suyu geldikten sonra apar topar hazırlamış 37. haftada. =) Daha fazla beklemeyelim bence, ne olur ne olmaz.Kizlar hastahane cantaniz hazirmi ? Hazirlasammi artik bilemedim
Bana kalsa bende yapmicam ama sezeryan olacağim icin hazirlasam mi ki tam 1 ayim kaldi. Bide ilk kizimin sadece besigi var oda almamistim şimdi onun akli kesiyor diye ona oda alicaz bütün eskilerini yikadim sadece ütüsü kaldi ama hala odasini alamadik kredi kartini patlattik daben daha yıkayıp ütülemedım kı hazır olsun :) daha çooook iş var tatlım :)
maşallah canım tosununaKızlar doktordan çıktıkMaşallah Efe bey'in keyfi yerinde çok şükür. Suyum normal , bebitom kanala inmeye başlamış. Yüzünü de gösterdi bize tombik yanaklım, 2 aydır görmüyorduk yine tipi değişmiş :)
Dogru bugun hazirliyim bari paylasirim koyduklarimi eksikleri görürüm, ilk bebekte tecrubesizlik tek gecelik bebege tek katla gitmistim hastahaneye allahtan ekstra bir durum olmadida sorun yasamadik.Merhaba. Ben de daha hazırlamadım ama bu hafta hazırlamayı düşünüyorum. Her şeyi yıkadım, ütüledim, öyle dolapta bekliyorlar. Çantaya koyacağınız çoğu şeyi aldıysanız, hazırlaması kolay zaten. Bir arkadaşım suyu geldikten sonra apar topar hazırlamış 37. haftada. =) Daha fazla beklemeyelim bence, ne olur ne olmaz.
Canım nasılsın moralin nasıl,doktor konusunda bir karar verebildin mi?
Benim kızım gibi olursa 42 haftada zor gelir canım elif senin ufaklıklarda benim cadılar gibi maşallah ben temizlik vakti diyince anne telefonunu verde babama söyleyelim... ablayı arasın diyorlar kızamıyorum dadaha kolay kolay geri doncenı zannetmıyorum canım doğum pozısyonuna gelınce pek donmuyolar kız 40 gunumuz kaldı kız cocukları 1 hafta 10 gun erken dogar dıyolar 1 ayımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?