ben de daha hazırlmadım yıkanacak ütülenecek ayy çok iş var :)))Kizlar hastahane cantaniz hazirmi ? Hazirlasammi artik bilemedim
Benim de ilk bebeğim, bir şey eksik kalır diye korktuğumdan aylar öncesinden feci araştırmalar yaptım, tecrübeli annelerden yararlandım, çantayı tıka basa doldurup öyle gideceğim sanırım. =))Dogru bugun hazirliyim bari paylasirim koyduklarimi eksikleri görürüm, ilk bebekte tecrubesizlik tek gecelik bebege tek katla gitmistim hastahaneye allahtan ekstra bir durum olmadida sorun yasamadik.
Hiiiiii cnmmm bnmnnayy elifcim dogsunlar artık cıdden ya, ben boyle karnımın ıcındeyken, acaba ıyı mı, acaba bı yerın mı agrıyo, cok kıpırdadı, az kıpırdadı dıye dusunmektem sıkıldım. Doğsunlar gözümüzün onunda olsunlar :)
ben cok duygusuz bı ınsanımdır, dun bebısın ılk camasırlarını yıkadım, hastane cıkısındakı mınık ıc zıbına, atlete baktım nasıl duygulandım anlatamam, ağlayacaktım nerdeyse.
Bana kalsa bende yapmicam ama sezeryan olacağim icin hazirlasam mi ki tam 1 ayim kaldi. Bide ilk kizimin sadece besigi var oda almamistim şimdi onun akli kesiyor diye ona oda alicaz bütün eskilerini yikadim sadece ütüsü kaldi ama hala odasini alamadik kredi kartini patlattik dabi alsam yerleştirsem paylasicam burda insallahh
canım ya sana da geçmiş olsun plesanta bilobata yı ilk kez duydum.
mert beyi tavsiye üzerine mi seçtin acaba, mert beyin sakinliği çok güzel
ne zamandan beri ona gidiyorsun[/QUOTE normalde çanakkalede yasıyoruz Kendi dogum dr um tavsiyesi ile mert bey e gittik izmire 3 kere, bugün kontroleydil hersey yolunda
İyi düşündün canim ben o zamanlar eğitimimle ilgilendigim icin hicbirseye bakamadim öylesine dogdu yavrum :) bunda temkinli ve daha farkindayim herseyin :)Benim de ilk bebeğim, bir şey eksik kalır diye korktuğumdan aylar öncesinden feci araştırmalar yaptım, tecrübeli annelerden yararlandım, çantayı tıka basa doldurup öyle gideceğim sanırım. =))
Ama çok heyecanli sanki ilk bebeğim rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben de daha hazırlmadım yıkanacak ütülenecek ayy çok iş var :)))
Hayati anlamli kilan onlar yeni heyecanlar çabalar ve aşk meyvasi onlar :)heh he :) bebeısler mmasraflı oluyolar walla :)
Sorma cnm gosterdim 1 2 yer aldim laptop ciktim baska masaya simdi bana laptop ayarliyorlardi o surecte belgeleri gosterdim detay vermedimBilmişlik taslıyosa sende ağzını yorma tatlım sen bu kdr iyi biliyosan madem ben karışmiyim de salla
ben hemen hemen hazırladım gibi bitmek üzereKizlar hastahane cantaniz hazirmi ? Hazirlasammi artik bilemedim
Hemencok gecwin ben burda biraz daha durursam heralde antenlerim cikar ,)aynen :)
Ama ben hazirlamadim daha teyzemde hazirla diye skstryor.bi vakit bulamadimki ya bu haftasonu el atayim bareben hemen hemen hazırladım gibi bitmek üzere
Ben avent aldım canım elektrikli.Kızlar , süt sağma pompası alacakmış teyzem bana hediye olarak ama hangi marka alayım karar ver diyor. siz aldınız mı şu elektrikli olanlardan
Tsk ederim Allaha havale ettim. O yaşadığım şey anlatılmazdi. Çok korkmustum. Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı dusunuyordum 32. Haftada ayrıldım izne mecburen ama bebegimin yanında biraz daha kalmak için çalışacaktım ama olsun bebisim sağlıklı olsun da anneannesi bakacak. Ondan öyle dedim. Benimde dualarım sizinle inş.:)Cnm yaşadıklarını okuyunca inan çok üzüldüm geçmiş olsun, dr yönünden yaşadığın şey gerçekten inanılmaz bu nasıl vicdan( Allah sana da bebişine de güç versin Allah korusun sizi bebegini neden bırakcaksın?dualarımız seninle kendini üzmemeye çalış, dr bulmana sevindim
Kenarda duran emzirme minderi mi ? Nerden kaca aldın ? Çok güzel mutlu günlerde giysin bazı kıyafetlerimiz aynı :)Eki Görüntüle 1674890 Kizlar ufaktan hastane cantalarimizi hazirlamaya basliyorum.koymayi dusunduklerim bunlar
3 tane 5 li yenidogan takim
,2 ic zibin
5 newborn body
1 alt ust takim
3 corap
3 agiz mendili
1 penye,1 muslin,1 nohut,1 orgu battaniye
2 yelek
3 kullan at alt acma
20 bez
biberon,kasik,emzik,
Nasil yeterlimi sizce,bide bebek cantamida yikadim.hemsirelerin ilk giydirecdklerinide ayri bir posete hazirlayip koyucam.diger giyecekleride posette mi koysam yoksa csntanin icine direkt mi koyayim
Bnm de eşim izmirli bende kendimi çok şanslı hissediyorum hem insanı çok iyi hem şehri. İlerde hayalim çocuklarımızla orda olmak
Benim kızım gibi olursa 42 haftada zor gelir canım elif senin ufaklıklarda benim cadılar gibi maşallah ben temizlik vakti diyince anne telefonunu verde babama söyleyelim... ablayı arasın diyorlar kızamıyorum dadaha kolay kolay geri doncenı zannetmıyorum canım doğum pozısyonuna gelınce pek donmuyolar kız 40 gunumuz kaldı kız cocukları 1 hafta 10 gun erken dogar dıyolar 1 ayımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?