2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Dogru bugun hazirliyim bari paylasirim koyduklarimi eksikleri görürüm, ilk bebekte tecrubesizlik tek gecelik bebege tek katla gitmistim hastahaneye allahtan ekstra bir durum olmadida sorun yasamadik.
Benim de ilk bebeğim, bir şey eksik kalır diye korktuğumdan aylar öncesinden feci araştırmalar yaptım, tecrübeli annelerden yararlandım, çantayı tıka basa doldurup öyle gideceğim sanırım. =))

Hiiiiii cnmmm bnmnn

heh he :) bebeısler mmasraflı oluyolar walla :)

Benim de ilk bebeğim, bir şey eksik kalır diye korktuğumdan aylar öncesinden feci araştırmalar yaptım, tecrübeli annelerden yararlandım, çantayı tıka basa doldurup öyle gideceğim sanırım. =))
İyi düşündün canim ben o zamanlar eğitimimle ilgilendigim icin hicbirseye bakamadim öylesine dogdu yavrum :) bunda temkinli ve daha farkindayim herseyin :)

Kizlar ufaktan hastane cantalarimizi hazirlamaya basliyorum.koymayi dusunduklerim bunlar
3 tane 5 li yenidogan takim
,2 ic zibin
5 newborn body
1 alt ust takim
3 corap
3 agiz mendili
1 penye,1 muslin,1 nohut,1 orgu battaniye
2 yelek
3 kullan at alt acma
20 bez
biberon,kasik,emzik,
Nasil yeterlimi sizce,bide bebek cantamida yikadim.hemsirelerin ilk giydirecdklerinide ayri bir posete hazirlayip koyucam.diger giyecekleride posette mi koysam yoksa csntanin icine direkt mi koyayim

Tsk ederim Allaha havale ettim. O yaşadığım şey anlatılmazdi. Çok korkmustum. Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı dusunuyordum 32. Haftada ayrıldım izne mecburen ama bebegimin yanında biraz daha kalmak için çalışacaktım ama olsun bebisim sağlıklı olsun da anneannesi bakacak. Ondan öyle dedim. Benimde dualarım sizinle inş.:)

Kenarda duran emzirme minderi mi ? Nerden kaca aldın ? Çok güzel mutlu günlerde giysin bazı kıyafetlerimiz aynı :)

Bnm de eşim izmirli bende kendimi çok şanslı hissediyorum hem insanı çok iyi hem şehri. İlerde hayalim çocuklarımızla orda olmak

Aynen öyle canım oraya gidince dinlendigimi hissediyorum bi de benim kV de dahil hiçbir aile büyüğü ya da akrabası gelinden hizmet beklemez yemek temizlik vs. Beklemez Kaç yıldır iclerindeyim hala her gidisimizde prensesler gibi agirliyolar beni

daha kolay kolay geri doncenı zannetmıyorum canım doğum pozısyonuna gelınce pek donmuyolar kız 40 gunumuz kaldı kız cocukları 1 hafta 10 gun erken dogar dıyolar 1 ayımız var
Benim kızım gibi olursa 42 haftada zor gelir canım elif senin ufaklıklarda benim cadılar gibi maşallah ben temizlik vakti diyince anne telefonunu verde babama söyleyelim... ablayı arasın diyorlar kızamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…