2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
saol cnm senle aynı gün takvimimiz dr.sana gün verdimi bana 30 kasımı verdi sezeryan olacağı için
Bnm daha belli değil normal de olabilir ilk bebek henüz. Senin neden kesin sezeryan?? Ayy tarih de belli çok daha heyecanlı bekleyiş seninki Sağlıkla kucağına alırsın inşşşallah cnm

Oy oy maşşallah Efe'yeçok sevindim ne güzel yüzünü de görmüşsünn annesiiii

sansliymissin. allahlari var bizimkiler de beklemez ama ben duramam beraber yapariz.

Canım çok güzelmiş bunlar ogluşun Güle güle giyinsin ben hastane cikisindaki penye battaniyesini bohca gibi yapıp ilk giyeceklerini içine koydum o bohcayi da cantaya yerlestirdim zaten ufak bişey oluyor. Bi De pisik kremi Yenidoğan ıslak Mendili koydum eldivenler çabuk kirleniyormus 2 çift de fazladan eldiven ekledim

sansliymissin. allahlari var bizimkiler de beklemez ama ben duramam beraber yapariz.

Bende duramam ama nedense nisanliymisiz gibi herkesin beni eşimle bir başbaşa bırakma çabası var :)) sen kocanın yanında otur kv de öyle çayım bitsin herkesten önce kalkar yenileyip getirir sağolsun galiba ilerde acısını cikaricaklar :))

geçen bi başka yerde okumuştum. kadının doğumu çoook kolay geçmiş . çünkü hergün hurma emiş. biri sordu kaç tane yedin diye? cvp benii şook etti.günde 50-60 tane yemiş. yaw ben günde 1 tane yiyorum kendimi hurma yemiş sayıyom tabii şeker olmasa keyfime kalsa daha fazla da yerim ama hergün 50 tane yiyemem yaw

Aynı bizimkiler de öyle yapmak istesem bile yaptrmaz siz dinlenin siz tatil yapın derler Şanslıyız gerçekten. Bende aynı şekilde izmirde olmayı çok seviyorum bebişimle yazın bol bol gidebilcez ücretsiz izinde zaten sahil kenarında oturuyorlar

sancım var bi kaç gündür. öle ki gelince kendimi istemsiz kasıyorum bacaklarım birbirine yapışıp geçmesini bekliyorum.yaklaşık 10 saniye falan sürüyor. ama sancı gelince ıkınacaksınız diyorlar ya. o nasıl mümkün olacak yaa

Sancıyı hiç hissetmedim. Sadece karnimin bi tarafi sertlesip sisiyordu ondan sancim cikti. İşe baslicagim için öyle dedim canım
oo maşallah buna acıya dayanıklılık mı denir bilemedim. 90 yüksek bi değer. 40 tan sonrası hissettiriyor kendini. 60 -65 yaşadım en fazla hiç hoş değilmiş. beğenmedim

Ohh Ohh ne güzel bende öyle planlıyorum canım izinler yaza denk geliyor mis gibi izmirde takiliriz bebislerle :)

ıkınma kendılıgınden gelen bısey canım dogal olarak tutmak ıstesende tutamıyosun zaten

hadı ya o kadar mı muhtemelen gecmez ozman.
Normal dogumu en cok adetlerim sancisiz olcak diye istiyorum canim ben adetim baslayinca tel yanimda degilse esime tlf etmeye gidemiyorum kalakaliyorum bir yandan istifra ediyorum beljmden asagasi tutmaz esim kucaginda goturur acile malesef cok fena bir agri tarifi yok. Adet oncesi tarcinli miz yemeye baslamistim oyle biraz daha dayanilabilir bir agri olmustu.

Islak mendiller pisik kreminide koydum unutmusum yazmayi.dedigin gibi bohca yapayim bende iyi fikir tatlim sagol

İlk üç ay kucağa alışma diye bir şey olmuyor rahat olun.Olsa benim oğlum alisirdi. Zaten ortalama 5.ayda dönmeye, oturmaya, 7-8.ayda emeklemeye başlıyor istesenizde kucaginizda durmazlar :)
En az ilk üç ay aynı odada olmanızı öneririm. Okuduğum bilgilerde bu yönde. Park yatak ise tam bir kurtaci. Tatile çıktığınızda herhangi bir yere kalmaya gittiğinizde eğer bebeğiniz kendi kendine uyuyan bir bebekse başkasının yatağında uyuması pek mümkün olmayacaktır. Düşünün emekleyecek, ayağa kalkacak. Bıraktınız bir yatak üstüne uyandığı gibi yataktan düşer. Bende chicco nun var. Kurup kaldırması 2 dk sürmüyor çok pratik ve az yer kaplıyor. İnsan yaşadıkça tabi anlayıp ihtiyaçları belirliyor. Siz belki bebeginizi emzirerek ya da sallayarak uyutacaksiniz. Size bağımlı bir uykuya dalış olacağı için ben pek onermem elbette. Oğluma verdiğim en büyük hediye kendi kendine uyumayı bilmesi. 6 aylıkken odayı ayırdık. Direk yatağı ve uyku arkadaşlarıyla geçtiği ve öncesinde odasında vakit geçirdiği için yadırgama olmadı. Bizim de direk yan oda yine de telsiz edindik kafam daha rahat. En ufak hapsirigini duyuyordum. Oğlum doğduktan sonra çoğu şeyi öğrendim. Sizde yaşadıkça eminim bambaşka şeyler öğrenecek ve iyi bir anne olacaksınız :)

iyi olmana çook sevindim canım benim,buraya takılmak iyi geliyor insana ,bir de alışınca vazgeçemiyorsun da..ben de iyiyim çok şükür fazla yorulmamaya çalışıyorum benim de eşim sağ olsun iş,yemek konusunda çok yardımcı oluyor.Bazen diyor bu günler bitsin elimi hiçbir şeye sürmeyeceğim o da bu süreçte çok yoruldu,ona da üzülüyorum..benim de perşembe günü randevum var..bakalım doktorumla bu konuyu tekrar enine boyuna konuşacağım..suyu söylediğin de iyi oldu tatlım pek içemiyorum,,faydası tartışılmaz biliyorum ancak,bu duruma iyi geldiğini bilmiyordum..bundan sonra kendimi zorlayacağım..inşallah içine sinen doktorla bu süreci sonlandıracaksın buna inanıyorum..bizleri de her gelişmenden haberdar et olur mu?seni çok merak ediyoruz .

Geçmiş olsun canım. İnşallah vaktinde sağlıkla alırsın kucağına oğlunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…