2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar mide bulantıları çok kotu ne yemek yiyorum ne yemek yapabiliyorum çıkartamıyorum da oluyorum resmen anlamıyorum ya çok şiddetli oluyor ya hic olmuyor mesela bugün hic olmadı bu durumu yasayan varmi
ben ben ben :( ne guzel hıc bıseyım yoktu ıkı gundur bulantı mıde ekşimesi :S

Kızlar selaaaam ☺️ bende hamişim 4+5 günlük
10. Gün bhcg 19
12.gün bhcg 100
14. Gün bhcg 180
16. Gün bhcg 380
18. Gün bhcg 940 ve en son yoruldum yaptırmayan pazartesi ilk kontrolüme gidicem . bundan önce bi düşük yaşadım 1.5 sene önce ve şimdi tekrardan hamiş kaldım uzun çabalarım sonucu . Hem mutluyum hem korkuyorum ikisi bir arada saçma duygular içindeyim

Kızlar mide bulantıları çok kotu ne yemek yiyorum ne yemek yapabiliyorum çıkartamıyorum da oluyorum resmen anlamıyorum ya çok şiddetli oluyor ya hic olmuyor mesela bugün hic olmadı bu durumu yasayan varmi
ben üç tane metpamidle yasiyorum:(( peynir ekmek yiyorum

Kızlar selaaaam ☺️ bende hamişim 4+5 günlük
10. Gün bhcg 19
12.gün bhcg 100
14. Gün bhcg 180
16. Gün bhcg 380
18. Gün bhcg 940 ve en son yoruldum yaptırmayan pazartesi ilk kontrolüme gidicem . bundan önce bi düşük yaşadım 1.5 sene önce ve şimdi tekrardan hamiş kaldım uzun çabalarım sonucu . Hem mutluyum hem korkuyorum ikisi bir arada saçma duygular içindeyim
Hoşgeldin cnm hepimiz benzer duygular içindeyiz. Bnm de ilk gebeliğim Allah'ın izniyle:nazar::anneadayı:

Hoşgeldin cnm hepimiz benzer duygular içindeyiz. Bnm de ilk gebeliğim Allah'ın izniyle:nazar::anneadayı:
Hoş buldum canım benim evet her dönemi ayrı bi korku içinde geçiyor tek yapmamız gereken güzelce beslenip her fırsatta dinlenmek son dinlenişlerimiz bile olabilir tadını çıkarmak gerek aslında ☺️ ben hep uzanıyorum hiçbir işle uğraşmıyorum korkumdan inş her şey yolunda gider

merhabalar kızlar. benim sat 21 mart. Allah nasip ederse 27 aralık tahmini doğum günü. ilk hamileliğim. çok şükür umudumuzu kesmişken bir anda belirdi yavrum:oops:

Noldu bize bole yaa.. Bulanti yok deyip duruyordum simdi hepsinden azcik oldu. Bulanti bas agrisi kasik agrisi yatarken bile bas donmesi..
Evet cnm bende kendimi nazar ettim hiç biseyim yoktu.. iki gündür bulantı baş dönmesi yemek yiyemiorum mutfağima giremiyorum duş alirken bile ögüruüyorum :(( hepsi normalmis cnm 4.cu aYim iza kadar surucekmis:(

Ne demek bu zamanlar sikintili geciyor ve insan kendi gibi kader ortagi varmi diye yardim istiyor insallah hayirli habetlerini aliriz olmasada nasip degilmis deriz hic o tatli canini sikma iyi geceler :KK36:
iyi geceler

Malesef iyi haberlerle dönüş yapamiyacagim :KK61::KK61:
Bugün gittim doktora ve malesef düşük yapmışım çok Üzgünüm.

sevincimiz yarıda kaldı kısmet değilmiş demek.
en çokta kızıma üzüldüm kardeşi olsun çok istiyordu....

Hepinize sağlıklı hamilelik dilerim hayırlı doğumlar nasip etsin allahım.
ben aralık annesi olamiyacam....:KK61::KK61:

iyi geceler

Malesef iyi haberlerle dönüş yapamiyacagim :KK61::KK61:
Bugün gittim doktora ve malesef düşük yapmışım çok Üzgünüm.

sevincimiz yarıda kaldı kısmet değilmiş demek.
en çokta kızıma üzüldüm kardeşi olsun çok istiyordu....

Hepinize sağlıklı hamilelik dilerim hayırlı doğumlar nasip etsin allahım.
ben aralık annesi olamiyacam....:KK61::KK61:
Canım çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlıkla kavuşursun inş.

Back
X