valla hıc yerımde durmuyodum dıyorum ya onceden netten arastırma sansım felan yoktu obur cocuklarımda ne ıkılı ne uclu test felan yoktu o kadar rahat gectıkı hamılelıgım stressız bı hamıle kaldıgımı bı bulantı donemını bıde dogumu bılıyorum bundaysa hareket etmeye korkar oldum aman bişe olmasın dıe sakınılan goze çöp mısali salcam artıkSen ciddimisinnn :)))helal valla sana.
aslm hgslm kızlar ben geldimm :)
Amin hepimizinkini inş.hoşgeldın aramıza Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
amin canımAmin hepimizinkini inş.
Biz cok korkuyoruz canım ya. Şimdiden sürekli yatıyorum. :))aynen canım durmayalım durursak zaten fil gıbı oluruz
hb :) nasılsınız bakalımmaslm hg
ilk 3 ayı atlatınca korkularında azalır canımBiz cok korkuyoruz canım ya. Şimdiden sürekli yatıyorum. :))
ben harıkayım mıde ekşimelerım harıc sen nasılsınhb :) nasılsınız bakalımm
kızlarr benım nıye mıdem bulanmıyor yaa kendımı hıc hamıle gibi hissedemıyorum gebelıkten önce nasılsam aynen devam sadece göüs agrıyor ve halsızlık var başka belirti yyok.
k.rengi lekelenmem olmuştu dun akşam eşimle yuruyuş yapınca yıne gun ıcınde az az gelınce acıle gıttım bebegımı gördümmmkoca kafam benım dr kanamanın keseden kaynaklanmadıgını soyledi şükürler olsun. ilaç yazdı ama nobetcı eczane çok uzaktaydı yarın alıp başlıycam
Canim bunun icin kendini sansli saymalisinkızlarr benım nıye mıdem bulanmıyor yaa kendımı hıc hamıle gibi hissedemıyorum gebelıkten önce nasılsam aynen devam sadece göüs agrıyor ve halsızlık var başka belirti yyok.
k.rengi lekelenmem olmuştu dun akşam eşimle yuruyuş yapınca yıne gun ıcınde az az gelınce acıle gıttım bebegımı gördümmmkoca kafam benım dr kanamanın keseden kaynaklanmadıgını soyledi şükürler olsun. ilaç yazdı ama nobetcı eczane çok uzaktaydı yarın alıp başlıycam
ben de cooook heyecanlıyımm bebeğimi görücem yarınnn :)ben harıkayım mıde ekşimelerım harıc sen nasılsın
oy ınsallah hayırlı guzel seyler duyarsın benımkıne cok var daha sabredemıyorum ta ayın 12sındeben de cooook heyecanlıyımm bebeğimi görücem yarınnn :)
mormalde de herşey mıdesı cabuk bulanan bırıyım ben hamıle kalınca hep kusarım dıyorudum tam tersı oldu.
kolay doğum ve daha az kılo almak için şu 3 ayı atlatınca ufak tempoda yuruyelım havalarda güzelleşir iyice o zamana kadar
inşallah inşallah ilk defa görücem o yuzden cok heyecanlıyımm :):)oy ınsallah hayırlı guzel seyler duyarsın benımkıne cok var daha sabredemıyorum ta ayın 12sınde
canım ben dun yuruyuşe çıktım lekelenmem oldu o yuzden bu 3 ayı atlatayım ole başlıycamdüşük tehlikeniz yoksa şu anda da yürüyüş ve yüzme serbest aslında. ben 3 hafta sonra pilatese, fitness'a ve koşmaya bile başlıycam allahın izniyle.
oo super kalp atısınıda duycaksın ne guzel yarın gelısmelerı yaz bızedeinşallah inşallah ilk defa görücem o yuzden cok heyecanlıyımm :):)
canım ben dun yuruyuşe çıktım lekelenmem oldu o yuzden bu 3 ayı atlatayım ole başlıycam
haklısınHoş buldum canım benim evet her dönemi ayrı bi korku içinde geçiyor tek yapmamız gereken güzelce beslenip her fırsatta dinlenmek son dinlenişlerimiz bile olabilir tadını çıkarmak gerek aslındaben hep uzanıyorum hiçbir işle uğraşmıyorum korkumdan inş her şey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?