2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sen ciddimisinnn :)))helal valla sana.
valla hıc yerımde durmuyodum dıyorum ya onceden netten arastırma sansım felan yoktu obur cocuklarımda ne ıkılı ne uclu test felan yoktu o kadar rahat gectıkı hamılelıgım stressız bı hamıle kaldıgımı bı bulantı donemını bıde dogumu bılıyorum bundaysa hareket etmeye korkar oldum aman bişe olmasın dıe sakınılan goze çöp mısali salcam artık

"kartopi, post: 40690791, member: 670416"]Oneri falan hak getire allahim hic bisey ise yaramiyor öğür öğür halim kalmadi acim resmen allah yardim etsin bize kizlar yatipnduruyoruz acaba kendimizi disari atsak daha mi iyi gelir ruh gibiyim kendimden sogudum buna şükür yine bebisler saglikli olsunda[/QUOTE]
Saglikli olsunlar tabi ama bize de yazik yaa

selam. benim de hiç yok bulantım korkma herkeste olacak diye bişey yok :)

Canim bunun icin kendini sansli saymalisin

düşük tehlikeniz yoksa şu anda da yürüyüş ve yüzme serbest aslında. ben 3 hafta sonra pilatese, fitness'a ve koşmaya bile başlıycam allahın izniyle.

haklısın son dinlenmeler bunlar ! işleri ben de bıraktım evde. tek yaptığım kendime özen göstermek. günde 2 bardak süt içilmesi gerektiğini okumuştum internette ve öyle yapıyordum. Doktorum uyardı, "Sen napıyosun yarım su bardağı yeter" dedi "Fazla kilo işimize yaramaz, sen ne kadar beslenirsen beslen o ihtiyacı kadarını alıyor, ki bu şu anda çok az, kalanı sana yarıyor" dedi "Meyveye de abanma, her gün az meyve kafi" dedi. "Haftada 2 gün balık, 3 gün iyi pişmiş kırmızı et, bol su. Folikasite devam. Şimdilik hepsi bu." dedi. Sen nasıl bi yol izliyorsun, neler yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…