2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oy maşşallah ona ama endıselenme kardeşi olunca ıster ıstemez acılcak konuscak canım

Bende öyleyim nerdeyse her yemekten yiyebiliorum bulantim arabya faln binersem çok az halsizlik ve uyku çok o kadr çok şükür

Bende sürekli et peynir yogurt tuketiyorum bakalim cinsiyetleri ne olucak :)) Progestani ikiden bire dusurdum şükür rahatladim.Öksürük bile düsük sebebiymis basinc yaptgi icin ilk defa duydum ya.

yandılarr bıde şişkınlık var mıı sende de sankı 4 5 aylık gibiyim bidemden intibaren göbekte bır şişlik var
olmazmı kız ben zaten gobeklıydım soyle anlatım ama gulmek yok geçen acile gittim lekelenmem var dedim hemşire doktoru acil çağırdı doğum yapmaya geldım sanmış 1 aylık deyınce kadın şok oldu o derece karnım hahaha

Bende sürekli et peynir yogurt tuketiyorum bakalim cinsiyetleri ne olucak :)) Progestani ikiden bire dusurdum şükür rahatladim.Öksürük bile düsük sebebiymis basinc yaptgi icin ilk defa duydum ya.
tabı canım basınc cok onemlı ben kusmaktan dusuk tehlıkesı gecırmıstım kabızlık yuzunden bıle onun ıcın sımdı bakıyorum olcak gıbı deıl hemen laman yapıyorum zorlanmak yerıne kusarkende oturur vazıyette deıl yatagımda yatar sekılde kovaya cıkarıyodum tehlıke gecırınce

Progestanı bana da verdi daha sadece keseyi gördük. Bebek için on gün sonraya çağırdı. Bu ilaç bende de baş agrısı uyku yapıyor. Sersem gibiyim.

yandık bizz şu 3 ay gecsınde yuruşe başlayalım 63le hamile kaldım 65 oldum tüm ümidim ilk aydakı mıde bulantısıydı bebekte ilk 3 ay annenın besınınden faydalanmıyor ya az zayıflarım dıyordum şekerde var bende çok almamam lazım

sen yıne ıyımıssın ben 73 kıloyla kaldım boy 1,50 bende bulantı donemınde nasılsa hep 3 4 kılo verıyorum dıye sevınıyodum bu kadar hafıf gecırcemı dusunmuyodum aksıne bulantı oldukca bişeyler yıyorum sureklı

Kızlar bugün kuzenim in dugunu vardı malum karadenizliyim kemenceye Dayanamiyorum eşim dışarı çıkınca girdim horona 2 tur döndüm. Bişi olmaz dimiii:))

mormalde de herşey mıdesı cabuk bulanan bırıyım ben hamıle kalınca hep kusarım dıyorudum tam tersı oldu.
kolay doğum ve daha az kılo almak için şu 3 ayı atlatınca ufak tempoda yuruyelım havalarda güzelleşir iyice o zamana kadar

Kızlar bugün kuzenim in dugunu vardı malum karadenizliyim kemenceye Dayanamiyorum eşim dışarı çıkınca girdim horona 2 tur döndüm. Bişi olmaz dimiii:))
hahaha yok kız bişe olmaz ben oryantel oynuyodum hamıleyken havuzda gerı gerı takla atıyodum Allah bı yastıkta kocatsın

aynen canım durmayalım durursak zaten fil gıbı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…