oy maşşallah onaNe bileyim cok istiyorum konussun bi anormaigi olmadigina eminim her dedigimi yapiyor mesela namaz kiliyor güya, elini mikrofon yapip sarki soyluo guya,kitap alip aciyor okuyormus gibi sesler cikaroyor gibi gibi seyler ama insan yinede istigir ki dillensin hayirlisi bekliyorum bende :)
Bende öyleyim nerdeyse her yemekten yiyebiliorum bulantim arabya faln binersem çok az halsizlik ve uyku çok o kadr çok şükürkızlarr benım nıye mıdem bulanmıyor yaa kendımı hıc hamıle gibi hissedemıyorum gebelıkten önce nasılsam aynen devam sadece göüs agrıyor ve halsızlık var başka belirti yyok.
k.rengi lekelenmem olmuştu dun akşam eşimle yuruyuş yapınca yıne gun ıcınde az az gelınce acıle gıttım bebegımı gördümmmkoca kafam benım dr kanamanın keseden kaynaklanmadıgını soyledi şükürler olsun. ilaç yazdı ama nobetcı eczane çok uzaktaydı yarın alıp başlıycam
İnsallah canim, evlat hersey allah isteyen herkese nasip etsin.oy maşşallah onaama endıselenme kardeşi olunca ıster ıstemez acılcak konuscak canım
amin canım ınsallah rabbım evlat dıye yanıp tutusanlara nasıp etsınİnsallah canim, evlat hersey allah isteyen herkese nasip etsin.
tarçınlı seker deneyın canım bende işe yarıyo
peşinden gelıyorumsureklı acıkıyorum bulantım var ama zorlamıo eşim ocagıma ıncır agacı dıktın demeye basladı hahaha
Bende sürekli et peynir yogurt tuketiyorum bakalim cinsiyetleri ne olucak :)) Progestani ikiden bire dusurdum şükür rahatladim.Öksürük bile düsük sebebiymis basinc yaptgi icin ilk defa duydum ya.bende çikolatasız duramam normalde kızıma hamıleyken tiksınmıstım patetes kızartması cok severdım ondanda tıksınmıstım sureklı et peynır yemek ıstıyodum sabahın 4unde kalkıp peynır yedıgımı bılıyorum bunda bende sureklı et yemek ıstıyorum ama kızartma felan deıl sulu yemegın ıcınde ayh agzım sulandı :S anlatırken
olmazmı kız ben zaten gobeklıydım soyle anlatım ama gulmek yokyandılarr bıde şişkınlık var mıı sende de sankı 4 5 aylık gibiyim bidemden intibaren göbekte bır şişlik var
tabı canım basınc cok onemlı ben kusmaktan dusuk tehlıkesı gecırmıstım kabızlık yuzunden bıle onun ıcın sımdı bakıyorum olcak gıbı deıl hemen laman yapıyorum zorlanmak yerıne kusarkende oturur vazıyette deıl yatagımda yatar sekılde kovaya cıkarıyodum tehlıke gecırınceBende sürekli et peynir yogurt tuketiyorum bakalim cinsiyetleri ne olucak :)) Progestani ikiden bire dusurdum şükür rahatladim.Öksürük bile düsük sebebiymis basinc yaptgi icin ilk defa duydum ya.
Progestanı bana da verdi daha sadece keseyi gördük. Bebek için on gün sonraya çağırdı. Bu ilaç bende de baş agrısı uyku yapıyor. Sersem gibiyim.Bende sürekli et peynir yogurt tuketiyorum bakalim cinsiyetleri ne olucak :)) Progestani ikiden bire dusurdum şükür rahatladim.Öksürük bile düsük sebebiymis basinc yaptgi icin ilk defa duydum ya.
olmazmı kız ben zaten gobeklıydım soyle anlatım ama gulmek yokgeçen acile gittim lekelenmem var dedim hemşire doktoru acil çağırdı doğum yapmaya geldım sanmış 1 aylık deyınce kadın şok oldu o derece karnım hahaha
aynen canm bas donmesi halsizlik iki tane ictigim icin mafoluodum artik bire dustu onuda yatarken aliorum iyi oluo.Progestanı bana da verdi daha sadece keseyi gördük. Bebek için on gün sonraya çağırdı. Bu ilaç bende de baş agrısı uyku yapıyor. Sersem gibiyim.
sen yıne ıyımıssın ben 73 kıloyla kaldım boy 1,50yandık bizz şu 3 ay gecsınde yuruşe başlayalım 63le hamile kaldım 65 oldum tüm ümidim ilk aydakı mıde bulantısıydı bebekte ilk 3 ay annenın besınınden faydalanmıyor ya az zayıflarım dıyordum şekerde var bende çok almamam lazım
Hosbulduk.. :)Hoşgeldin aramıza
mormalde de herşey mıdesı cabuk bulanan bırıyım ben hamıle kalınca hep kusarım dıyorudum tam tersı oldu.sen yıne ıyımıssın ben 73 kıloyla kaldım boy 1,50bende bulantı donemınde nasılsa hep 3 4 kılo verıyorum dıye sevınıyodum bu kadar hafıf gecırcemı dusunmuyodum aksıne bulantı oldukca bişeyler yıyorum sureklı
hahaha yok kız bişe olmaz ben oryantel oynuyodum hamıleyken havuzda gerı gerı takla atıyodumKızlar bugün kuzenim in dugunu vardı malum karadenizliyim kemenceye Dayanamiyorum eşim dışarı çıkınca girdim horona 2 tur döndüm. Bişi olmaz dimiii:))
aynen canım durmayalım durursak zaten fil gıbı oluruzmormalde de herşey mıdesı cabuk bulanan bırıyım ben hamıle kalınca hep kusarım dıyorudum tam tersı oldu.
kolay doğum ve daha az kılo almak için şu 3 ayı atlatınca ufak tempoda yuruyelım havalarda güzelleşir iyice o zamana kadar
Sen ciddimisinnn :)))helal valla sana.hahaha yok kız bişe olmaz ben oryantel oynuyodum hamıleyken havuzda gerı gerı takla atıyodumAllah bı yastıkta kocatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?