ben de 5+5'te gittiğimde karından keseyi ve embriyoyu gördük şükürler olsun, kıpır kıpırdıHadi ya okuduğum yazılara göre 5. Haftanın ortalarında kalp atmaya başlıyor muş vajinal usg den bakıldığında duyulmaz sesi ama kalbinin hareketi görülür diye yazıyodu . Sizinki geç duyulduysa iyi bari şimdi duymasaydım pipiriklenir panik yapardım hemen teşekkür ederim canım
dikkat et cnm sen ayakta çok kalma. aramızda 1 gün varmış bu aradacanım ben dun yuruyuşe çıktım lekelenmem oldu o yuzden bu 3 ayı atlatayım ole başlıycam
Ben de pilates yapiyordumdüşük tehlikeniz yoksa şu anda da yürüyüş ve yüzme serbest aslında. ben 3 hafta sonra pilatese, fitness'a ve koşmaya bile başlıycam allahın izniyle.
haber et gelince, bol şans şimdidenayh ne güzel maşallah maşallah bakalım benimki kaç mm oldu meraktan çatlıcam
ben de çok heves ediyorum, kritik dönem bi bitsin dediğin gibi hamile yogası ya da pilatesi istiyorum.Ben de pilates yapiyordum
Ama doktora sormadan gitmek istemedim. Belki hamile pilatesine devam ederim diyorum ilk 3 aydan sonra... :)
Ben de pilates yapiyordum
Ama doktora sormadan gitmek istemedim. Belki hamile pilatesine devam ederim diyorum ilk 3 aydan sonra... :)
hahaha Allah senı ne etmesın kız gozun aydınmı demelıYarın doktora gidicem bi duşa gireyim dedim girdim ve miğdem bulanmaya başladı suyu kapattım bekledim geçmesini geçmedi saçım köpüklü dedim dur açayım hemen yıkayıp çıkayım açmakla afedersiniz çıkarmam bir oldu ve ben buna nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam ahahahha yuppi lülülülü tey tey tey ilk miğde bulantımı Yaşamış oldum canım bebişim
hahaha Allah senı ne etmesın kız gozun aydınmı demelı
Ay de de çok memnun olurum ahahhaha hayalimdi gerçek olduhahaha Allah senı ne etmesın kız gozun aydınmı demelı
gozun aydın o zaman canım ama ınsallah şiddetlenmez o zaman diledıgıne pişman olursunAy de de çok memnun olurum ahahhaha hayalimdi gerçek oldu
2 3 hafta sonra geçcek oda canımhaha ben de bebek iyi mi diye göğüslerimden kontrol ediyorum hiç bulantım olmadığı için :) aşırı acıyo benim çünkü el değmiyo asla sütyen giyemiyorum. :)
ben de çok heves ediyorum, kritik dönem bi bitsin dediğin gibi hamile yogası ya da pilatesi istiyorum.
Valla haklisin. Turk annesi daha evhamli oluyor. Ben İsvicre'de yasiyorum burada anneler hamileler hic kasmadan sikmadan kendilerini cocuklarini yapiyorlar her seyi. O kadar olamam ben.ben gebleken önce neler neler yapıyodum :) günde 5 km koşu üstüne ağırlık antrenmanı, haftada 2 gün yoga vs. çok uğraştım doktor ilk 3 ay da izin versin diye ama vermedi maalesef. halbuki yabancılar hiç bırakmıyolar ilk 3 ay bile eğer düşük tehlikesi yoksa.
Cok guzel olur
Yogayla huzur da buluruz belki. Arastirmak lazim uygun fiyatli guzel nereler var:) Biraz daha zamanimiz var yine arastirmak icin.
Valla haklisin. Turk annesi daha evhamli oluyor. Ben İsvicre'de yasiyorum burada anneler hamileler hic kasmadan sikmadan kendilerini cocuklarini yapiyorlar her seyi. O kadar olamam ben.
Masallah sen ne guzel spor yapiyormussun. Fit kalmak icin saglik icin mi yoksa zayiflamaya mi calisiyordun? :) Ozendim valla...
evet canım progesteronda alıcam bugundikkat et cnm sen ayakta çok kalma. aramızda 1 gün varmış bu arada
kalp atısına pek umudum yok ama bebeğimi görürüm diye dusunuyorum kızımda kalp atısını 12+5 te duymustum :)oo super kalp atısınıda duycaksın ne guzel yarın gelısmelerı yaz bızede
endişelenme canım bıde kendı dr baksın belkı görememiştirarkadaşlar gunaydın.belki hatırlarsınız ben ikizlere hamileyim.çift kese görunmuştu.haftasonu Istanbul dışında bir yerdeydik ve belki kalp atışlarını duyarız diye bir hastaneye gittik.doktor once karnımdan sonra vajinal ultrason ile baktı.kalp atışını duyamadık ses gelmiyor ama ben göruyorum kalbi atıyor ve son adet dönemine gore çok saglıklı dedi. ancak ikinci kese için içi boş bunun dediçok şaşırdık ve üzüldük kendi doktorumu aradım hemen nasıl olur ben iki kesenin içininde dolu oldugunu görmuştum dedi.bugun yine kendi doktoruma gidicem.inşallah digger bebegimde oradadır.sizler böyle bir olay duydunuz mu ? olabilir mi böyle bişey?
arkadaşlar gunaydın.belki hatırlarsınız ben ikizlere hamileyim.çift kese görunmuştu.haftasonu Istanbul dışında bir yerdeydik ve belki kalp atışlarını duyarız diye bir hastaneye gittik.doktor once karnımdan sonra vajinal ultrason ile baktı.kalp atışını duyamadık ses gelmiyor ama ben göruyorum kalbi atıyor ve son adet dönemine gore çok saglıklı dedi. ancak ikinci kese için içi boş bunun dediçok şaşırdık ve üzüldük kendi doktorumu aradım hemen nasıl olur ben iki kesenin içininde dolu oldugunu görmuştum dedi.bugun yine kendi doktoruma gidicem.inşallah digger bebegimde oradadır.sizler böyle bir olay duydunuz mu ? olabilir mi böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?