2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bugün 5+4 olduk. Saat 3 buçukta dr randevum var, epey heyecanlıyım. Belki miniğimin kalp atışlarını da duyarım. Bu arada dünden beri çok kötü miğde bulantıları başladı Çıkartmadım henüz ama devamlı bulantı hali çok fena.

Canım günaydın bende de bulantı yok şuan hafiften geliyor ama kusmadım öyle...Benimde yarın randevum inş.. Saglıklı haberler alırız..Kendini kasma keyfi yerindedir inş. bebişlerimizin.
İnşallah canım seninle dogumumuz ayni gün gözüküyor ama benim ilki sezeryandi bakalım bu nasıl olacak sezeryan olursa erken alıyorlar ama ben son güne kadar beklemeyi düşünüyorum nasip olursa

merhabalar sanırım bende artık aranızdayım bugün idrar testi yaptım pozitif :) yarında kan testi yaptıracam. allah nasip ederse 2. bebeğim olcak uzun denemeler sonrasında

bende iştahsızım eskiden cok saglıklı beslenirdim..Şimdi gitmek istiyorum bebişi besleyemiyorum şu an
canım zaten şuan senin vucudundaki depodan yiyor bebegin.kendi için gerekli olanları 3 ay boyunca alacak.3.aydan sonra yediklerine içtiklerine dikkat edersin.inşallah yemek olayın düzene girer canım.

merhaba arkadaşlar bende hamileliğimi yeni öğrendim kısmetse aralık 2015 annesi olacağım. allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.
hosgeldın canım aramıza Allah sag saglım kucaklarımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı

canım anne karnında ıkız ucuz dorduz dıye bı belgesel ızlemıstım orda soyluyo bazı ıkızlerın nedenı bılınmeden karında yok oldugu ıstersen ızle bı o belgeselı ınsallah doktor yanlıs gormustur dıger melegınde ordadır

korkma canım bende hafıf bulantılar yasıyorum bı kere cıkardım sımdıye kadar herkezde bır olmuyo

kizlar birsey sorcam, benim disetlerim iltihaplandi. en iyi gelen sey kekik suyu ile gargara yapmak. yanlz kekik suyu icmek hamilelikte iyi degil ama gargara hakkinda birsey bulamadim. iltihabi kurutmak icin antibiyotik kullanmak istemiyorum. oyyy bilgisi olan var miiii?

evet canım oğlu olmuştu 2 kızı vardı 3. hamileliğinde çaydan tiksnmiş oda oğlan oldu :)

benim randveum da 18 mayista nasil beklicem hic bilmiyorum
ınsan sureklı gormek ıstıyo sımdı tek ultrasonda gorebıldıgımız ıcın tekmelerı başlasa hayırlısıyla endıselerımız azalsa bende bekleyemıyorum nasıl geccek bu zaman offf

ınsan sureklı gormek ıstıyo sımdı tek ultrasonda gorebıldıgımız ıcın tekmelerı başlasa hayırlısıyla endıselerımız azalsa bende bekleyemıyorum nasıl geccek bu zaman offf
ya gercekten öyle. nasil bir duyguysa.

senin bu diseti ile ilgili bilgin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…