15 mayista randevum canım bekle bekle çatlıcamrandevun ne zaman kız
İnşallah canım seninle dogumumuz ayni gün gözüküyor ama benim ilki sezeryandi bakalım bu nasıl olacak sezeryan olursa erken alıyorlar ama ben son güne kadar beklemeyi düşünüyorum nasip olursaCanım günaydın bende de bulantı yok şuan hafiften geliyor ama kusmadım öyle...Benimde yarın randevum inş.. Saglıklı haberler alırız..Kendini kasma keyfi yerindedir inş. bebişlerimizin.
güzel haberlerle gel inşallah canıminşallah görememiştir.bugun randevu aldım 12 de kendi dr ma gidiyorum canım.
bende iştahsızım eskiden cok saglıklı beslenirdim..Şimdi gitmek istiyorum bebişi besleyemiyorum şu anben gidiyorum canım ama listeye pek uyamıyorum.çok acıkıyorum ben yaaa
amin canım.ben cıkıyorum kızlar benim için dua eder misiniz lutfengüzel haberlerle gel inşallah canım
canım zaten şuan senin vucudundaki depodan yiyor bebegin.kendi için gerekli olanları 3 ay boyunca alacak.3.aydan sonra yediklerine içtiklerine dikkat edersin.inşallah yemek olayın düzene girer canım.bende iştahsızım eskiden cok saglıklı beslenirdim..Şimdi gitmek istiyorum bebişi besleyemiyorum şu an
o zman kendimi besleyemiyorum :) oda kötü :)canım zaten şuan senin vucudundaki depodan yiyor bebegin.kendi için gerekli olanları 3 ay boyunca alacak.3.aydan sonra yediklerine içtiklerine dikkat edersin.inşallah yemek olayın düzene girer canım.
hayırlı olsun hoşgeldinmerhabalar sanırım bende artık aranızdayım bugün idrar testi yaptım pozitif :) yarında kan testi yaptıracam. allah nasip ederse 2. bebeğim olcak uzun denemeler sonrasında
hosgeldın canım aramıza Allah sag saglım kucaklarımıza almayı nasıp etsın meleklerımızımerhaba arkadaşlar bende hamileliğimi yeni öğrendim kısmetse aralık 2015 annesi olacağım. allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.
canım anne karnında ıkız ucuz dorduz dıye bı belgesel ızlemıstım orda soyluyo bazı ıkızlerın nedenı bılınmeden karında yok oldugu ıstersen ızle bı o belgeselı ınsallah doktor yanlıs gormustur dıger melegınde ordadırarkadaşlar gunaydın.belki hatırlarsınız ben ikizlere hamileyim.çift kese görunmuştu.haftasonu Istanbul dışında bir yerdeydik ve belki kalp atışlarını duyarız diye bir hastaneye gittik.doktor once karnımdan sonra vajinal ultrason ile baktı.kalp atışını duyamadık ses gelmiyor ama ben göruyorum kalbi atıyor ve son adet dönemine gore çok saglıklı dedi. ancak ikinci kese için içi boş bunun dediçok şaşırdık ve üzüldük kendi doktorumu aradım hemen nasıl olur ben iki kesenin içininde dolu oldugunu görmuştum dedi.bugun yine kendi doktoruma gidicem.inşallah digger bebegimde oradadır.sizler böyle bir olay duydunuz mu ? olabilir mi böyle bişey?
korkma canım bende hafıf bulantılar yasıyorum bı kere cıkardım sımdıye kadar herkezde bır olmuyoGünaydın kızlar nasılsınız çok yoğun bi hafta sonu dan sonra biraz rahatladim çok şükür bende hic bir belirti yok kızlar hafif bulantı oluyor ama hic cıkarmadım şimdiye kadar çarşamba randevum var tedirginim inşallah bebeğim iyidir
baya varmıs kız ıyı dayanıyosun :S benımkıde ta ayın 12sınde ama senın doktorun neden o kadar uzak zamana verdıkı kalp dırek ıkılı teste almak ıcınmı15 mayista randevum canım bekle bekle çatlıcam
evet canım oğlu olmuştu 2 kızı vardı 3. hamileliğinde çaydan tiksnmiş oda oğlan oldu :)kızlar, kahvaltıya küstüm resmen. yani çok aşırı çay içemezdim normalde ama şimdi nefret ettim. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. esraecem, arkadaşının oğlu mu var? ben oğluma hamileyken tiksinmiştim ve şimdide tiksiniyorum acaba oğlan mı buda
benim randveum da 18 mayista nasil beklicem hic bilmiyorumbaya varmıs kız ıyı dayanıyosun :S benımkıde ta ayın 12sınde ama senın doktorun neden o kadar uzak zamana verdıkı kalp dırek ıkılı teste almak ıcınmı
ınsan sureklı gormek ıstıyo sımdı tek ultrasonda gorebıldıgımız ıcın tekmelerı başlasa hayırlısıyla endıselerımız azalsa bende bekleyemıyorum nasıl geccek bu zaman offfbenim randveum da 18 mayista nasil beklicem hic bilmiyorum
ya gercekten öyle. nasil bir duyguysa.ınsan sureklı gormek ıstıyo sımdı tek ultrasonda gorebıldıgımız ıcın tekmelerı başlasa hayırlısıyla endıselerımız azalsa bende bekleyemıyorum nasıl geccek bu zaman offf
dişeti şişmesimi canımya gercekten öyle. nasil bir duyguysa.
senin bu diseti ile ilgili bilgin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?